Az utat sajna kocsival nem tudom biztosan, de majd csak kitalálunk vhogy! A tali jó ott a cukrászdánál, mondd meg inkább Te, h mikor, és én ott leszek!
Elvileg 1 óra alatt kiérünk.
Talizzunk 9kor?Vagy inkább 1/2 9kor?
Nemtom....meginfózom Apát(Párom),szerinte mennyi idő alatt érünk ki.....
Az utat sajna kocsival nem tudom biztosan, de majd csak kitalálunk vhogy! A tali jó ott a cukrászdánál, mondd meg inkább Te, h mikor, és én ott leszek!
Elvileg 1 óra alatt kiérünk.
Talizzunk 9kor?Vagy inkább 1/2 9kor?
Nemtom....meginfózom Apát(Párom),szerinte mennyi idő alatt érünk ki..... _________________ ÖP
Képtáram
Szupi, köszi szépen ha elviszel, azért írtam a BKV-t, mert gondoltam, hogy Te esetleg csak később akarsz jönni! A tanfolyam asszem 11-kor kezd, szóval nem kell sokat várni, elleszünk addig a Minin.
Nah,ezt megbeszéltük!
Ugye tudod az utat,kocsival is?
Addigra visszaszerzem a térképemet!
Úgy menjünk,hogy útközben Gesztenykét is szedjük össze!
Mikor induljunk?
Hol talizunk?
Barátság lakótelep eleje,Marczipán cukrászda?
Vagy érted menjek?MIKOR?
Szupi, köszi szépen ha elviszel, azért írtam a BKV-t, mert gondoltam, hogy Te esetleg csak később akarsz jönni! A tanfolyam asszem 11-kor kezd, szóval nem kell sokat várni, elleszünk addig a Minin.
Nah,ezt megbeszéltük!
Ugye tudod az utat,kocsival is?
Addigra visszaszerzem a térképemet!
Úgy menjünk,hogy útközben Gesztenykét is szedjük össze!
Mikor induljunk?
Hol talizunk?
Barátság lakótelep eleje,Marczipán cukrászda?
Vagy érted menjek?MIKOR? _________________ ÖP
Képtáram
A másik program egy egyedülálló és fantasztikus lehetőség, melyre korlátozott számban még tudunk biztosítani férőhelyeket önkénteseinknek. Augusztus 19-én délelőtt 11 órátol állatotthonunkban tart tanfolyamot Stefan Siman állatterapeuta. Akik soron követték a soproni kutyatelepről hozzánk került mudik sorsát, azok tudják, hogy Stefan az ő rehabilitációjukban is részt vett, sőt, egykor még Bella kutyusnak is adott tanácsokat és rengeteget tanultunk tőle. (Bővebben Stefan Simanról: http://www.4tappancs.hu)
Stefan Siman rendszeresen tart tanfolyamokat hazánkban és egyedülálló lehetőségként felajánlotta, hogy tart nekünk egy zártkörű foglalkozást, melyen olyan témákat fog oktatni, amikre úgy érezzük, a legnagyobb szükségünk van. Az oktatást úgy tervezzük, hogy 2x45 perc elméleti, majd utána gyakorlati oktatásból fog állni. A pontos tematika még alakítás alatt áll, azonban reményeink szerit a félős és agresszív kutyák kezelése, befogása és a velük való kommunikáció, nevelés fog hangsúlyosan szerepelni, hiszen erre van a legnagyobb szükségünk.
Mivel korlátozott számban még vannak férőhelyek, most felajánljuk önkénteseinknek és ideiglenes befogadóinknak, hogy részt vehetnek a tanfolyamon.
Részvételi szándékát kérjük, mindenki jelezze (lehetőleg csütörtök reggel 10 óráig) a bkriszta@minimenhely.hu e-mail címen.
Mivel a férőhelyek korlátozottak, a jelentkezés sorrendjében tudunk helyet biztosítani az ingyenes tanfolyamra, vagyis az első 15 jelentkezőt tudjuk beregisztrálni.
Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik biztos, hogy augusztus 19-én itthon vannak és nem utaznak el! Jelentkezéskor kérjük, írjátok meg teljes neveteket, e-mail címeteket és telefonszámotokat - ekkor lesz csak érvényes a jelentkezés.
Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget - jelentkezzetek!
Elküldve: 2006 Aug. 17. Csütörtök 20:12 Hozzászólás témája:
Úgy tudom, hogy kötött létszámú a tanfolyam, de én nem is tudok róla többet, mert valakinek a kutyákkal kell maradni. Tehát a fiatalság megy fejtágítóra. Ollan okosak lesznek, hogy csak na!
Én is onnan indulok, nem is tudtam, hogy Te is itt laksz.
Gesztenyke, jöhetsz velem is BKV-val, ha gondolod, csak akkor 10-re ki kéne menni, és Miniznénk egyet, amíg nem kezdődik a tanfolyam, az utat tudom
Pedig már elg régóta itten lakom.Szeretem ezt a "vidéki" életet.
Te!
Ha én megyek kocsival,akkor mit akarsz BKV-zni?
A Fiesta 5 személyes.....bár most tiszta üléshuzatvédő + kutyaszőr a hátsó ülés,de szvsz elférünk....
Mikor kezdődik a tanfolyam?Másik gépen vannak a leveleim....(olvastam,hogy 10-re mennél,csak azé' kérdem,hogy mennyi hidegélelmet és sátrat vigyek...)
Gesztenyke, jöhetsz velem is BKV-val, ha gondolod, csak akkor 10-re ki kéne menni, és Miniznénk egyet, amíg nem kezdődik a tanfolyam, az utat tudom
Pedig már elg régóta itten lakom.Szeretem ezt a "vidéki" életet.
Te!
Ha én megyek kocsival,akkor mit akarsz BKV-zni?
A Fiesta 5 személyes.....bár most tiszta üléshuzatvédő + kutyaszőr a hátsó ülés,de szvsz elférünk....
Mikor kezdődik a tanfolyam?Másik gépen vannak a leveleim....(olvastam,hogy 10-re mennél,csak azé' kérdem,hogy mennyi hidegélelmet és sátrat vigyek...)
_________________ ÖP
Képtáram
Szia!
Nem is a kocsi a lényeg,hanem hogy társaságban mégiscsak más a fél várost átutazni,meg ott se kóvájognék. Újpalotáról jövök.
Halihó!
Én Dunakesziről indulok,és bár már nem emléxem,múltkor hogyan is keveredtem ki a Minire,de valahogy csak odaérek,és ha gondolod,be is férsz a kocsiba.
Szia!
Nem is a kocsi a lényeg,hanem hogy társaságban mégiscsak más a fél várost átutazni,meg ott se kóvájognék. Újpalotáról jövök.
Halihó!
Én Dunakesziről indulok,és bár már nem emléxem,múltkor hogyan is keveredtem ki a Minire,de valahogy csak odaérek,és ha gondolod,be is férsz a kocsiba. _________________ ÖP
Képtáram
Elküldve: 2006 Aug. 12. Szombat 9:51 Hozzászólás témája:
19-ei tanfolyam
Sziasztok!
Nem tudom közületek ki megy, én azok közé a szerencsések közé tartozok,aki mehet. Csak az a gond, hogy én még nem mentem ki oda, lévén iszonyú a távolság. Szóval csatlakoznék valakihez,aki megy, és már járt ott, illetve ha autóval, beszállnék a költségekbe is.
Szóval ha bárki ilyen akadna, szóljatok itt, vagy a 06-20-361-4470 számon.
Előre is köszönöm:
Zsu
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban