Pet.Site.Hu - Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól
Pet.Site.Hu
Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól

Segitség!Segitség! 

RegisztrációRegisztráció BelépésBelépés  GalériaGaléria KeresésKeresés Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

Pontos idő: 2021 Okt. 18. Hétfő 18:53
Időzóna: (GMT +1 óra)
Fórum index » Elveszett kutyusok - Állatmentő egyesületek - Menhelyek » Menhelyek » MiniMenhely » Minimenhely, ahol az ebcsont beforr
Ugrás:  
Információk adományokról, adó 1% rendelkező nyilatkozat
Moderátorok:  Tkata
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 3 oldal [75 H.sz.] Téma megjelölése olvasatlanként :: Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Ugrás az oldalra::  1, 2, 3 Következő
Szerző Üzenet
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2014 Máj. 9. Péntek 22:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

1 %= Esély!!


_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2014 Máj. 9. Péntek 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Vadon Jani avagy, hogyan kerül a mikrofon mellé a fakanál és a póráz?

http://www.minimenhely.hu/index.php?pid=2&cid=445
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2012 Máj. 24. Csütörtök 15:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampány / kisfilm
Mi hiszünk a csodában, és Te?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9QrYAZIoz-I
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2012 Feb. 17. Péntek 16:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Tisztelt Támogatónk! Kedves Állatbarát!

Hatalmas örömmel tapasztaltuk, hogy Állatotthonunk munkájának elismeréseképpen évről évre több adózó gondolja úgy, hogy adója 1 %-ával a NOÉ Állatotthon Alapítvány tevékenységét támogatja. Nagyon köszönjük, és reméljük, hogy idén is számíthatunk támogatásukra, hiszen jelenleg több mint 900 állatról gondoskodunk!

2010-et követően a 2011. is nehéz év volt... de nem csak nekünk embereknek, hanem a nekünk kiszolgáltatott állatoknak is. Naponta kapunk bejelentést súlyos állatkínzásokról, az elhanyagolástól életveszélybe került állatokról.

A NOÉ család idén is összetartott!

A felajánlott segítségből és támogatásokból végeztük a mentést, a megmentett állatok gyógykezelését és rehabilitációját.

Speciális programjaink keretei között működnek fajtatiszta kutyák mentésével (boxer, bulldog, csau-csau, cane corso)foglalkozó fajtamentő projektjeink, amelyek kizárólag önkéntesekből álló csapattagok végzik. A csapatok folyamatosan bővülnek, és hihetetlen lelkesedéssel, valamint kifogyhatatlannak tűnő energiával mentik a rászoruló állatokat, miközben állatotthonunkba is folyamatosan ömlenek a sérült, beteg, kezelésre szoruló kutyák, macskák és egyéb állatok.

2009-ben elindult rókamentő projektünk. A NOÉ Állatotthon egyik legnagyobb beruházásaként elkészült a Magyarországon és Európában is egyedülálló rókarezervátum, amely jelenleg is több róka, borz és mosómedve végleges otthona.

A Noé Állatotthon Alapítvány megalakulása óta menti az utak mentén elütött, sorsukra hagyott, beteg cicákat, valamint az ivartalanítás hiányában teherré vált, „nem várt” almokat. A probléma súlyossága mostanra akkora lett, hogy elengedhetetlenné vált szervezett, önálló projekt formájában folytatni a munkát. Ezért 2010 augusztusában elindult Macskamentő projektünk, macskaszerető önkéntesek részvételével.
A csoport fő célja a rászoruló, sérült, altatásra ítélt cicák szervezett mentése, gyógykezelése és gazdához juttatása.

Magyarország állatvédelmi szempontból a társállatok oldaláról sem maga a Kánaán, de még náluk is sokkal rosszabb helyzetben vannak sajnos a gazdasági haszonállatok, mely kategóriába beletartoznak a lovak is. 2009. óta mentjük a rossz körülmények között élő, vagy áldozatául esett lovakat. Jelenleg több ló, szamár, valamint öszvér tartozik a "méneshez".

Kórházunk balesetes részlege állandóan 150 %-on üzemel, hiszen sérült, közvetlen életveszélyben lévő állatot sosem hagyunk az utcán. Az egészséges állatok bekerüléséhez azonban várólistát kellett bevezetnünk.

A napi állatmentő munkánkon túl évek óta komoly hangsúlyt fektetünk a felvilágosításra és az oktatásra. Hisszük, hogy a felnövekvő nemzedék tanítása az egyik legfontosabb része az állatvédelemnek. Oktatócsoportunk rendszeresen jár ki iskolákba és óvodákba, illetve az állatotthonban fogadunk gyermek és diák csoportokat. Régi dédelgetett álmunkat szeretnénk megvalósítani egy oktatóközpont létrehozásával, ahol az állatok közvetlen közelében, interaktív módon sajátíthatnák el a gyerekek a felelős állattartás alapszabályait.

Egyik állandóan visszatérő probléma a ‘kiskutyaszezon”, ami komoly gondot okoz nekünk, hiszen naponta akarnak nem kívánt szaporulatból származó kölyköket elhelyezni nálunk, illetve rendszeresen találunk a kapuban ilyen-olyan módon bedobozolt kölyökállatokat rejtő “ajándékcsomagokat”.
A kölykök immunrendszere nagyon gyenge, 3 kombinált oltás beadásáig (minimum 6-8 hét) karanténba kell őket helyezni, a különböző időben bekerült almokat azonban egymástól is szeparálni kell a potenciális fertőzések elkerülése érdekében. Ezt eddig csak ideiglenes befogadói rendszerben tudtuk megvalósítani, de az önhibájukon kívül bajba került kölykök száma elengedhetetlenné teszi saját kölyökkarantén részleg felépítését. Évek óta nagy álmunk egy európai színvonalú karantén megépítése.

Aki járt már a NOÉ Állatotthonban, saját maga is megtapasztalhatta, hogy az egyik legnagyobb problémánk a menhelyhez vezető út minősége. Gyakorlatilag hó vagy eső esetén a terület napokig megközelíthetetlen. Az érintett időszakokban sem támogatóink, sem az iskolás csoportok, de még a saját állatmentőink sem tudnak feljutni az állatotthonhoz. Hosszú ideje próbálunk már segítséget kérni a probléma rendezéséhez, de külterületen működünk, ezért ennek megoldása nem egyszerű. E súlyos helyzet miatt egyik legnagyobb jövőbeli beruházásunk lenne, hogy a hozzánk vezető útszakasz legkritikusabb részét, mintegy 500 métert saját forrásból, támogatóink segítségével csináltatjuk meg.

Kérjük, támogassa Állatotthonunkat adója 1%-ával, hogy továbbra is ilyen magas színvonalon végezhessük állatmentő munkánkat.
Az adóbevallás részét képező felajánló nyomtatványra írja rá adószámunkat: 18169696-1-42.
Köszönjük!

Legyen Ön is a NOÉ család tagja, csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol már több mint 31.000 családtagunk van (facebook.com/noeallatotthon).
Természetesen a legnagyobb öröm védenceinknek és nekünk is, ha személyesen ellátogat hozzánk a hét bármely napján.

Állatbarát üdvözlettel:
Tasnádi Katalin Andrea,
a NOÉ Állatotthon Alapítvány elnökehttp://www.youtube.com/watch?v=qKafSUECnGY&feature=player_embedded
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Okt. 4. Kedd 1:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Megérkezett az értesítés az idei személyi jövedelemadó felajánlásokról
2011.09.27.
Ahogy lenni szokott ilyenkor szeptemberben, mint valami csodatevőt várjuk a postást. Várjuk, hogy meghozza a várva várt levelet, melynek feladója az APEH (mostanában NAV) és amelytől egy évig függ kb. 1.000 védencünk jövője, és a lehetőségeink a jövő évi munkára, fejlődésre. Ebben a levélben értesítenek ki minket – és a hozzánk hasonló civil szervezeteket –, hogy mekkora összegű az aktuális személyi jövedelemadó felajánlás ebben az évben.

Nem tagadjuk aggodalommal vártuk ezt a napot, hiszen tudjuk, hogy a gazdasági helyzet romlása, a munkanélküliek egyre magasabb száma, a szürke- és a feketegazdaság térhódítása, mind-mind komoly negatív tényezőként jelentkezhetnek.

Az idén nagyságrendileg 71 millió forintról rendelkeztek úgy az adózók, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítványt szeretnék ezzel támogatni. Tudjuk hatalmas ez az összeg, és ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki minket jelölt meg kedvezményezettként, illetve ezt az ajánlást tette ismerőseinek, munkatársainak (a felajánlók számáról sajnos jelen pillanatban még nincs információnk). De kimondva akármilyen nagy is ez az összeg, mégis azt kell, hogy mondjuk, félelmeink beigazolódtak, nagyságrendekkel kevesebb, mint a tavalyi évben.

Az Állatotthon fenntartása – közel 1.000 védencünkkel, állatmentő szolgálatunkkal, katasztrófa és oktatócsoportunkkal – éves szinten kb. 120 millió forint. Tekintettel arra, hogy az Alapítvány fő bevételi forrása a felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ának összege, így sajnos kénytelenek vagyunk néhány fájó döntést meghozni.

Legalapvetőbb elveinkből, céljainkból a jövően sem engedünk, hiszen akkor már nem mi lennénk:
- sérült, balesetet szenvedett állatot soha nem hagyunk sorsára,
- nem altatunk, akkor sem, ha egy állatnak külleme, vagy viselkedési devianciája miatt nincs esélye gazdához kerülni és ezért élete végéig nekünk kell gondoskodni róla. És akkor sem, ha drága, vagy megterhelő orvosi beavatkozásra, kezelésre van szüksége,
- a prevenciót mindennél fontosabb, ezért folyamatosan kedvezményes ivartalanítási és chipezési lehetőséget biztosítunk a lakosság részére,
- oktatási programunk keretében fogadunk óvodás és iskolás csoportokat és mi magunk is megyünk osztályfőnöki, biológia vagy környezetismeret órákra. Illetve rendezvényeken népszerűsítjük a felelős állattartást és tartunk felvilágosítást,
- katasztrófa csoportunk, ahogy eddig is, ezután is megy, ha baj van.

És tesszük ezeket természetesen továbbra is ingyen, ahogy nem kerül semmibe az örökbefogadás sem.

Mi változik akkor mégis?
- sokkal jobban át kell gondolnunk a befogadásokat. Vélhetően gyakrabban kell kutya vagy cica STOP-ot hirdetnünk, hiszen egy-egy állat befogadása nem csupán hely kérdése,
- hiába vagyunk tele tervekkel, a fejlesztéseket vissza kell fognunk, most az elsődleges cél a már meglévő fenntartása,
- sokkal gyakrabban kell hozzátok, kedves támogatóinkhoz fordulnunk, hiszen még sokkal jobban érzékennyé vált a költségvetésünk a váratlan, nagyösszegű kiadásokra.

Sajnos máris megvan az első két áldozata a hozzánk is begyűrűzött válságnak. Két speciális projektünk – a Rágcsálómentés és a Schnauzer fajtamentés – elsősorban finanszírozási, másodsorban emberei erőforrás hiányból adódóan megszűnt. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a bajbajutott állatokon nem segítünk, de szervezett módon, kötelezettséget vállalva erre már nincs módunk.

Még egyszer köszönjük Mindenkinek aki a NOÉ Állatotthon Alapítvány javára ajánlotta fel személyi jövedelemadója 1%-át, illetve Mindenkinek aki bármilyen csekély összeggel támogat minket. Ígérjük, lehetőségeinkhez mérten a jövőben teljes szívvel és lélekkel végezzük állatvédő munkánkat.

a NOÉ Állatotthon csapata
puszitküld
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Feb. 15. Kedd 0:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként


_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2010 Feb. 18. Csütörtök 20:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves Támogatóink, Örökbefogadóink, Önkénteseink!

Mint tudjátok jelenleg is 639 állatról gondoskodunk állatotthonunkban illetve segítőinknél. A kutyáktól kezdve, a rókákon át, egészen a lovakig. A NOÉ Állatotthon Alapítvány segítségével kezdhettünk bele és menthetjük a boxereket, bulldogokat, csau-csaukat, snacikat, corsókat, továbbá Minimenhely részlegünk közreműködésével a bántalmazott vagy sérült illetve az altatás elől mentett sintértelepi kutyákat.

Hogy munkánkat továbbra is -legalább ilyen színvonalon- tudjuk folytatni, kérjük ajánljátok fel ebben az évben is 1%-otokat alapítványunk számára.


Erről az oldalról letölthető a kitöltött elektronikus és nem elektronikus verzió is.

http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=682


Köszönöm minden mentett állatunk és önkénteseink nevében!
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
borsocska
nagykutya
nagykutya

Neme: Neme:Nő Kor: 35
Csatlakozott: 2006.01.13., 12:30
Hozzászólások: 454

HozzászólásElküldve: 2010 Feb. 10. Szerda 10:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

1% felajánlása


Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk: 18169696-1-42


1+1%

Noé az Életért Közösség:

Technikai szám:2006
Vissza az elejére
borsocska jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
sicc
bébi
bébi


Csatlakozott: 2005.01.06., 15:47
Hozzászólások: 19

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 18. Csütörtök 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

az idei augusztus környékén derül ki, ez a tavalyi hivatalos összesítése, minden évben kikerül az előző évi..
az kéne már csak, hogy ez az idei legyen....
Vissza az elejére
sicc jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
sicc
bébi
bébi


Csatlakozott: 2005.01.06., 15:47
Hozzászólások: 19

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 18. Csütörtök 15:03    Hozzászólás témája: Re: Adó
Téma leírása: Adó
Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

ez a tavalyi...
Vissza az elejére
sicc jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Dalia gazdija Zsuzso
kölyök
kölyök

Neme: Neme:Nő
Csatlakozott: 2009.04.23., 18:20
Hozzászólások: 21

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 17. Szerda 22:28    Hozzászólás témája: Re: Adó
Téma leírása: Adó
Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

wow
5730fő adta nektek!! Ez nagyon-nagyon jó!!! lol


Norma írta:
Acsai Ágnes írta:
nem-nem, ezek a győriek,
a 18169696-1-42 adószámra kell rákeresni
később megírom, hogy melyik oldalon van


82. oldal

_________________
Dalia és Zsuzsa
Vissza az elejére
Dalia gazdija Zsuzso jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Norma
bébi
bébi


Csatlakozott: 2009.05.12., 8:09
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 17. Szerda 13:55    Hozzászólás témája: Adó
Téma leírása: Adó
Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Acsai Ágnes írta:
nem-nem, ezek a győriek,
a 18169696-1-42 adószámra kell rákeresni
később megírom, hogy melyik oldalon van


82. oldal
Vissza az elejére
Norma jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Acsai Ágnes
fiatal
fiatal

Neme: Neme:Nő
Csatlakozott: 2007.07.23., 8:22
Hozzászólások: 75

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 17. Szerda 10:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

nem-nem, ezek a győriek,
a 18169696-1-42 adószámra kell rákeresni
később megírom, hogy melyik oldalon van
Vissza az elejére
Acsai Ágnes jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Dalia gazdija Zsuzso
kölyök
kölyök

Neme: Neme:Nő
Csatlakozott: 2009.04.23., 18:20
Hozzászólások: 21

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 15. Hétfő 22:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Ez lett a végleges:
http://www.apeh.hu/data/cms108422/ERVENYES_CIVIL_KEDVEZMENYEZETTEK_asz_20090520.pdf

72.oldal
Vissza az elejére
Dalia gazdija Zsuzso jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Acsai Ágnes
fiatal
fiatal

Neme: Neme:Nő
Csatlakozott: 2007.07.23., 8:22
Hozzászólások: 75

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 20. Szerda 7:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

nem, ez a 2009. április 28-i aktuális állás
Vissza az elejére
Acsai Ágnes jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 19. Kedd 20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Köszi, de szerintem ez még a tavalyi. Nem?
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Acsai Ágnes
fiatal
fiatal

Neme: Neme:Nő
Csatlakozott: 2007.07.23., 8:22
Hozzászólások: 75

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 19. Kedd 14:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

http://www.apeh.hu/data/cms108143/ERVENYES_CIVIL_KEDVEZMENYEZETTEK_20090428.pdf

Csak érdekességképpen küldöm a fenti APEH weboldalt - pdf file 191. oldalán van a NOÉ - az eddigi felajánlások összesítéséről. puszitküld
Csak így tovább, még van pár hét, amíg a május hónap feldolgozásra kerül!!! virágfej
Vissza az elejére
Acsai Ágnes jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Máj. 18. Hétfő 19:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves Támogatóink!

Akik ismernek minket tudják, hogy nem szeretünk kéregetni, igyekszünk minden fillért az élére állítani és igen szerény költségvetéssel, minél több kutyát menteni.
Akik figyelemmel kísérik munkánkat azt is tudják, hogy nem a legkönnyebb eseteket szoktuk bevállalni, hisz jelenleg is 3 db háromlábú kutyáról gondoskodunk (Rocka, Kobak és Jakab-ő még vak is) l Kobak április 27-én
http://gallery.site.hu/d/8783205-2/101_0310.JPG
Jakab április 28-án került védőszárnyaink alá.
http://gallery.site.hu/d/8747391-2/GetAttachment10.jpg
(Rocka pedig már 8 hónapja van nálunk). Május elején mentettük Elefántot az Illatos útról, akinek ma érkezett meg nem túl biztató szövettani eredménye.
http://gallery.site.hu/d/8780567-2/100_1268.jpg
Ugyanekkor került hozzánk Kukac Mátyás, akit iszonyatos sebekkel borítva szedett össze és vitt be egy állatorvosi rendelőbe egy állatbarát.
http://gallery.site.hu/d/8782419-2/101_0332.JPG
Pakson kidobva találtak egy 6 hónap körüli dalmata keveréket, akinek még mindig csak hajszálon múlik az élete, ő Indigó. Ő is május elején érkezett.
http://gallery.site.hu/d/8908435-4/Indigo.jpg
Ezt követően a paksi menhelyről átvettük Pántlikát, akit egy kukába dobva találtak meg és mindkét hátsó lába törött volt.
http://gallery.site.hu/d/9011035-2/P5150045.JPG
http://gallery.site.hu/d/9001959-2/101_0642_www_kepfeltoltes_hu_.jpg
Közben még befogadtunk egy 9 tagú kutyacsaládot 8 csöppséget és anyjukat, akik szerencsére egészségesek, DE tudjuk ennyi kölyök oltása, etetése sem kevés összegbe kerül.
http://gallery.site.hu/d/8993006-6/csitri_csalad.jpg
Rajtuk kívül természetesen érkeztek még mások is hozzánk ezalatt a 2-3 hét alatt, de ők csak öregek vagy egyszerűen csak mentettek. Sajnos 2 régebbi védencünkről kiderült - ők a Csiribi gyerekek - hogy súlyosan dp-sek, komoly műtétek várnak rájuk.
http://gallery.site.hu/d/7638980-2/IMG_6248.JPG

Tehát, ha bárki úgy érzi, van lehetősége támogatni munkánkat és hozzájárulna szívesen kutyáink műtétjeihez, gyógykezeléseihez, kérem tegye meg, hisz ők még jobban ránk szorulnak. Mi úgy gondoljuk, hogy nekik is joguk van élni, joguk van megpróbálni talpra állni és szerető gazdikat találni.

Köszönettel mindannyiuk és a NOÉ Állatotthon Minimenhely önkéntesei nevében, Zsuzsa

Ha pénzadománnyal segítenéd a projektet, akkor az alábbi, elkülönített bankszámlaszámra utalhatod adományodat:
Noé Állatotthon Alapítvány
Bankszámlaszám: 11710002-20084606

Természetesen tárgyi adományokat is köszönettel fogadunk pl.: immunerősítők, kölyöktápok, kullancs és bolhairtók.
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Márc. 19. Csütörtök 14:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves Támogatóink!

Kérünk Benneteket terjesszétek az 1%-os bannerünket. Köszönjük előre is.

Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
alma_kata
fiatal
fiatal


Csatlakozott: 2006.06.17., 19:22
Hozzászólások: 92

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 20. Péntek 12:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

PET-palackkal a hontalan állatokért

Alapítványunk a BelFrit Törökbálint éteremmel együtt közös palackgyűjtő-akcióba kezdett. Az állatotthonban vagy az étteremben leadott PET-palackok újrahasznosításra kerülnek, a bevétel pedig teljes egészében alapítványunk állatait segíti! Így nem csak a környezetet védheti, aki részt vesz az akcióban, de állatotthonunk rászoruló kis védenceit is segítheti!

Az akció keretében bármely másfél literes, kiürült, de kupakkal rendelkező (!) és még nem összenyomott PET-palack leadható a két helyszínen. Az állatotthonban hétfőtől szombatig 9:30 és 15:30 között vesszük át őket, a törökbálinti Corában működő BelFrit étterem e célra kihelyezett gyűjtőjébe pedig az áruház nyitvatartási idejében bármikor bedobhatóak (H - Cs: 8:00-21:00, P-Szo: 8:00-22:00, V: 8:00-20:00). A gazdasági válsággal az állatotthon is nehéz helyzetbe került, ezért minden alkalmat megragadunk, hogy az otthonban lévő állatok ellátásához szükséges pénzt előteremtsük. A válság miatt sokan kénytelenek megválni kedvenceiktől, így egyre több a kidobott, kirakott állat. Ráadásul egyre kevesebb adomány érkezik és tartalékaink már csak néhány hétre elegendőek. Amikor a törökbálinti BelFrit étterem felajánlotta a lehetőséget, nagyon örültünk, hiszen nem csak bevételi forrást láttunk benne, de egyúttal környezetünk védelmére, a hulladék-újrahasznosítás fontosságára is felhívhatjuk a figyelmet az akcióval.

Természetesen senkit nem akarunk arra buzdítani, hogy egyutas palackokat vegyen, hiszen a környezetbarát megoldás mindenképpen a visszaváltható üveg, rosszabb esetben a visszaváltható műanyag palack. Azonban sok termék sajnos már csak eldobható csomagolással kerül forgalomba, így nagyon fontos, hogy ha nem tudjuk elkerülni ezek megvásárlását, legalább újrahasznosításukról gondoskodjunk.

Ezért kérjük támogatóinkat, önkénteseinket, hogy juttassák el hozzánk az üres flakonokat, így nem csak környezetünk jár jól, de állataink ellátását is segíthetik! Az akció 2009 február 20-tól indul.
Vissza az elejére
alma_kata jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
alma_kata
fiatal
fiatal


Csatlakozott: 2006.06.17., 19:22
Hozzászólások: 92

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 13. Péntek 17:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves Támogatóink!

Az utóbbi időben megnövekedett kutyáink létszáma. Rengeteg száraztáp, konzerv fogy. Sajnos nincs olyan állateledel gyártó vagy forgalmazó cég, akiktől rendszeres adományt kapnánk.

Kérjük, akiknek módjában áll- gondoljanak védenceinkre.

Köszönöm Mindannyiunk nevében,
Vissza az elejére
alma_kata jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Feb. 13. Péntek 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Jan. 29. Csütörtök 13:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Emberek!
Adóigazolást senki többet?
Ma lezárjuk a paklit, akinek nincs meg minden adata, annak később már nem tudunk adni! Akinek megvolt minden adata, az jövő héten megkapja postán!
Adatpótlás még a mai napon lehetséges KIZÁRÓLAG délután 3-ig és KIZÁRÓLAG az info kukac noeallatotthon.hu címen!

Itt a lista azokról, akik adóigazolást kapnak!!!!
Aki nem biztos benne, ellenőrizze, hogy rajta van-e! Mosoly

http://www.noeallatotthon.hu/index.php?news_id=584
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Jan. 9. Péntek 23:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kérjük, segíts, hogy munkánkat idén is folytathassuk!

Világválság.
Mindenki fél.
Mi is.

De mi nemcsak a családunkat és magunkat féltjük. Féltjük a ránk bízott állatokat, féltjük az utcán lévő kutyákat, akik megmentőikre várnak. Mi lesz velük?

Hogyan fogunk tudni segíteni az ablakon kidobott Majákon, a láncon, betegen sínylődő Primulákon, a megskalpolt Lacikákon, a lapáttal szétvert Zorkókon, az isaszegi éhezőkön, a meszesgödörbe dobott és megvakult Origókon????

Hogyan? Hogyan, ha az emberek nem fognak tudni adni? Hogyan, ha az állam nem támogat? Hogyan? Hogyan? ez zakatol a fejünkben az utóbbi időben éjjel-nappal.

Egyetlen biztos módja van ennek. Ha sikerülne annyi 1%-ot gyűjtenünk, amennyiből biztosan eltartható, megmenthető éves szinten sok száz kutya, macska és mindenféle állat.

Ehhez kérjük a segítségedet!

Kérjük ajánld fel adód 1%-át alapítványunknak! Neked csak 2 perc, az állatoknak viszont az élethez való esély. És ez nem egy szlogen, ez sajnos a mai magyar valóság. Az államkasszában rengeteg 1% bentmarad, mert az emberek csak meghúzzák a vállukat, holott ez tényleg nem kerül semmibe. Kérjük kampányolj értünk, segítsd a gyűjtést, verbuválj, mert mint mondani szoktam Nélkületek semmire sem megyünk, számítunk Rátok! Nagyon. És az állatok is.

[b][size=18] Noé Állatotthon Alapítvány

(nem kell mást odaírni)

Adószámunk:
18169696-1-42


Noé Állatotthon Alapítvány
Bankszámlaszám: 11710002-20084606
Köszönöm, hogy elolvastátok soraimat, köszönöm, ha mellénk álltok!

A Noé Állatotthon Alapítvány Minimenhely részlegének önkéntesei nevében, Zsuzsa
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2008 Dec. 16. Kedd 20:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Szia Orsikám!

Ha írtál az utalásnál pontos, nevet, címet, stb. akkor úgy tudom, h automatikusan kiküldik majd év elején. De egyébként vedd fel a kapcsolatot Krisztával az info@noeallatotthon.hu emailen és beszélj vele.
Pusz
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 3 oldal [75 H.sz.] Ugrás az oldalra::  1, 2, 3 Következő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Fórum index » Elveszett kutyusok - Állatmentő egyesületek - Menhelyek » Menhelyek » MiniMenhely » Minimenhely, ahol az ebcsont beforr
Ugrás:  

Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Szavazhatsz ebben a fórumban


Technikai és egyéb segítség: admin@site.hu
Értékesítés-információ: sales@site.hu


Copyright © 2005-2014 Site.hu