Nagyon szépek a kutyusaid:))Megkérdezhetem meik a fiu ill. lány?Sajnos nekem a képek alapján nem esik le:))Lenne majd még kérdésem:)))Koynak:én személy szerint 70ezerbe vettem a kutyut chippeltetés stb plusz.Megérte:))Püspökladányi tenyésztőtől vettem ami viszont nem volt jo választás(Mostmár nem bánkódóm azért.Szeretem a kutyunkat:)Az ugatás szerintem inkább a területörzésből fakad ennél a fajnál,merthátugye régen azért örzővédő volt a fajta.....Hát végülis meg lehet szokni:))nekünk a szomszédokat már nem is zavarja:)))))
Töltöttem fel a Galériába képeket!Oda sikerült.Ha valaki kiváncsi rá megnézheti,bristol néven vannak.Vagy beírja a keresőbe ezt http://pet.site.hu/u/bristol/?g2_page=1 és akkor rögtön beadja.
Ez most jutott eszembe, de már régen meg akartam tudni, hogy a shar-pei mennyire ugatós, remélem nem nagyon !
Sziasztok!Ha nem haragszol én is válaszolnék.Nekem négy Sharpim van és nagyon bírnak kint a kertben ugatni.De ha bent vannak akkor nem üvöltöznek.Én is anno úgy vettem őket,hogy az az infom volt,hogy nem ugatós fajta de erre rácáfoltak az enyémek!
Ez most jutott eszembe, de már régen meg akartam tudni, hogy a shar-pei mennyire ugatós, remélem nem nagyon !
Szerintem nevelés kérdése:)))A mienk nagyon csendes tud lenni viszont a lakást örzi:))Ha valaki csenget bekopog azonnal ugat és erről sajnos leszoktatni nem sikerült:))ráadásul igen komoly mély hangja van:))
Hát ez nem túl biztató, én ugyanis a kevésbé/egyáltalán nem ugatós kutyákat preferálom, pl: a német dogom hagját először egy éves korában hallottuk .
Igaz most már gyakrabban beszél, de soha sem feleslegesen .
Ha nem vagyok indiszkrét a ti kutyátok mennyibe került és honnan van, ugyanis nehezen térek napirendre az árak fölött (ti.:tervbe vettem egy shar-pei beszerzését... )
Szerintem nevelés kérdése:)))A mienk nagyon csendes tud lenni viszont a lakást örzi:))Ha valaki csenget bekopog azonnal ugat és erről sajnos leszoktatni nem sikerült:))ráadásul igen komoly mély hangja van:))
Nem szeretnék senkit megsérteni de itt 1-2 kutyus ami tetszik is:))Hát hogyismondjam a többi:(((
Hello!
Nem tudom, hogy az általam linkelt kennel képeire/kutyáira írtad a reakciót, de én fölvettem velük a kapcsolatot és az az ár, amit a külföldi kutyáért említettél nem is olyan elrugaszkodott .
Itt egy kék kölyök 250e, a felnőttek 300-600e-ig vannak kikiáltva
Ez így megy mindenhol ?
Nos megtaláltam ...
Mit mondjak... őszintén szólva eddig nekem a fehér színű sarpik nem nagyon tetszettek ( az "a kutya" hirdetései között láttam egy képet, ami eléggé előnytelen volt a kutya számára, ennélfogva le is írtam ezt a színváltozatot), de most megnézve Sába királynő képeit megváltozott a véleményem
Gratulálok a kutyushoz és gratulálok a képekhez is, tudom milyen nehéz kutyát fényképezni
Párszor jártam erre de nem volt erőm irni:))Köszönjük szépen:)A fényképezkedés nála nem gond jobban pozol mint akármeik modell:P
Hello!
Találtam egy jó kennelt, ha már ismered akkor is érdemes most megnézni, vannak náluk kék shar-peiek... ha érdekel: www.rubyred.atw.hu/
Nos megtaláltam ...
Mit mondjak... őszintén szólva eddig nekem a fehér színű sarpik nem nagyon tetszettek ( az "a kutya" hirdetései között láttam egy képet, ami eléggé előnytelen volt a kutya számára, ennélfogva le is írtam ezt a színváltozatot), de most megnézve Sába királynő képeit megváltozott a véleményem
Gratulálok a kutyushoz és gratulálok a képekhez is, tudom milyen nehéz kutyát fényképezni
Párszor jártam erre de nem volt erőm irni:))Köszönjük szépen:)A fényképezkedés nála nem gond jobban pozol mint akármeik modell:P
Nos megtaláltam ...
Hello!
Így már kezd világossá válni a kép, köszi.
Egyébként a te kutyád képeit csatoltad ide? Nagyon szép!
Őszintén szólva nekem is a zsemleszínű, illetve a kék kutyusk teszenek-a shar-peiből is
A sajátom a csiko gallériában van.Ez egy netes kép)Annak idején én is szerettem volna 1 brillblue vakondot:))de sajnos 1200€ ért lett volna megfelelő kölyök hollandiába:((Ezért döntöttünk magyarországi alom mellett a párommal:)))Nem bántam meg.Bár sajnos a tenyésztő biztos nem bánik jól a kicsikkel mert a mi blőkink nagyon félős.Biciklitől menekül és az emberekkel sem ismerkedik.Igy viszont minket rajong körbe itthon és a cicánkat:)))
Ezt érdekesnek tartom: egyrészről, hogy Hollandiában milyen árak vannak, bár lehet hogy csak én vagyok naiv, hiszen én a német dogomat 60000.- ért vettem...
Másrészről az is meglep, hogy a tenyésztő ilyen félős kiskutyát adott el, ez nem túl hízelgő rá nézve!
Hello!
Őszintén szólva nekem is a zsemleszínű, illetve a kék kutyusk teszenek-a shar-peiből is
A sajátom a csiko gallériában van.Ez egy netes kép)Annak idején én is szerettem volna 1 brillblue vakondot:))de sajnos 1200€ ért lett volna megfelelő kölyök hollandiába:((Ezért döntöttünk magyarországi alom mellett a párommal:)))Nem bántam meg.Bár sajnos a tenyésztő biztos nem bánik jól a kicsikkel mert a mi blőkink nagyon félős.Biciklitől menekül és az emberekkel sem ismerkedik.Igy viszont minket rajong körbe itthon és a cicánkat:)))
Hello!
Hát nekem van:P most múlt 1 éves dec 15ikén.5hetes kora ota van nálam.Ez a kutya egy külön családtag.Haláli:))Szivessen osztok tapasztalatot ha valakit érdekel:)
Hello csiko!
Lenne egy teljesen laikus kérdésem: minden shar-peinek fölvarrják a szemét? Vagy elképzelhető az, amit a hirdetésekben írnak, hogy plasztikai beavatkozásoktól mentes?
Legjobb tudomásom szerint ez az átlag min.80% teszi ki(mármint a felvarrás)ami igazábol nem is felvarrás.A kicsiknél figyelni kell nagyon mert ugye akkor még iszonytató méretü a bundácskája és nyomodik a szemére,amitől a szemhéja befordul.Na ezért szokták 1-2 öltéssel kiforditva "feltűzni",amit persze kb 1-2 hét múlva kiszednek.Szóval nem olyan kimondott plasztikai műtétről van szó.Gondolom előfordulhatnak sulyasabb esetek ahol komolyabb mütétet végeznek,de én ilyennel még nem futottam össze:)A fellvarás pedig nem is látszik,észre sem veszed csak ha tudod hogy volt:)
Hát nekem van:P most múlt 1 éves dec 15ikén.5hetes kora ota van nálam.Ez a kutya egy külön családtag.Haláli:))Szivessen osztok tapasztalatot ha valakit érdekel:)
Hello csiko!
Lenne egy teljesen laikus kérdésem: minden shar-peinek fölvarrják a szemét? Vagy elképzelhető az, amit a hirdetésekben írnak, hogy plasztikai beavatkozásoktól mentes?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban