Sziasztok! Köszönöm szépen a hozzá szólásokat, ha így marad az se baj. A füléről a szőrt rendszeresen vágom de így is a vége vissza konyul. Gondolom sok westienek vissza van vágva azért áll és azért olyan pici.Így is imádom mert nagyon mókás
Bocsánat, de csak azért írok, nehogy valami elvetemült visszavágja a westieje fülét, aki olvassa a fórumot: a westiek fülét SOHA semmilyen körülmények között nem vágják vissza, NEM szabad!
Az viszont igaz, hogy egyeseknek kisebb, másoknak nagyobb a fülecskéje. Egyeseknél azért látod kisebbnek a fület szerintem, mert vagy fel van tupírozva a fején szőr, és takarásban van (pl. kiállításokon) vagy valóban valamennyivel kisebb méretű a füle. Én is találkoztam már olyan westievel, akinek láthatóan kisebb volt, mint Marcimé.
Ha nem kiállítási kutyus, nem probléma, hogy nem áll a fülecskéje, imádnivalóak úgy is! Korábban még fel lehetett volna ragasztani, olyan 4-5 hónapos korában, nekünk is így állt fel végleg az egyik + szedtük a cal-d-phos kálciumtablettát
Szerintem aranyos egy lekonyuló fülecske is, viszont prézlit mi is 8 hetes korában hoztuk el és akkor már szépen is állt a fülecskéje:
Pedig hatalmas fülei voltak
Én meg már azt hittem, hogy csak az én Lilimnek voltak ilyen nagy fülecskéi.
Egyébként neki is álltak már 7 hetesen, Marcinknak viszont több időbe telt.
Hatalmas füleink voltak, mára hozzá nőtt a fejecskéje, illetve a szőrtől már arányosodott a buksi. Én is úgy gondoltam, hogy egyedi jelzőnk ez a hatalmas fülecske.
De akkor ez jellemző a westie babákra. _________________ Renáta & Prézli
www.prezliwestie.blog.hu
Sziasztok! Köszönöm szépen a hozzá szólásokat, ha így marad az se baj. A füléről a szőrt rendszeresen vágom de így is a vége vissza konyul. Gondolom sok westienek vissza van vágva azért áll és azért olyan pici.Így is imádom mert nagyon mókás
Bocsánat, de csak azért írok, nehogy valami elvetemült visszavágja a westieje fülét, aki olvassa a fórumot: a westiek fülét SOHA semmilyen körülmények között nem vágják vissza, NEM szabad!
Az viszont igaz, hogy egyeseknek kisebb, másoknak nagyobb a fülecskéje. Egyeseknél azért látod kisebbnek a fület szerintem, mert vagy fel van tupírozva a fején szőr, és takarásban van (pl. kiállításokon) vagy valóban valamennyivel kisebb méretű a füle. Én is találkoztam már olyan westievel, akinek láthatóan kisebb volt, mint Marcimé.
Ha nem kiállítási kutyus, nem probléma, hogy nem áll a fülecskéje, imádnivalóak úgy is! Korábban még fel lehetett volna ragasztani, olyan 4-5 hónapos korában, nekünk is így állt fel végleg az egyik + szedtük a cal-d-phos kálciumtablettát
Szerintem aranyos egy lekonyuló fülecske is, viszont prézlit mi is 8 hetes korában hoztuk el és akkor már szépen is állt a fülecskéje:
Pedig hatalmas fülei voltak
Én meg már azt hittem, hogy csak az én Lilimnek voltak ilyen nagy fülecskéi.
Egyébként neki is álltak már 7 hetesen, Marcinknak viszont több időbe telt. _________________ Loli & Lili & Marci
Láttatok már felnőtt Dobbermant vágatlan fűllel és farokkal nagyon vicces úgy nézki mint egy kopó felismerhetetlen.
Jelenleg állatkínzás lett a fülek és a farkok csonkítása így a standardok is megváltoztak.
Ezt csak azért írom mert tényleg viccesen néznek ki egyes fajták plusz azért h véletlenül se jusson senkinek az eszébe a westie fülét levágatni _________________
Ha nem kiállítási kutyus, nem probléma, hogy nem áll a fülecskéje, imádnivalóak úgy is! Korábban még fel lehetett volna ragasztani, olyan 4-5 hónapos korában, nekünk is így állt fel végleg az egyik + szedtük a cal-d-phos kálciumtablettát _________________ Zsera, Marci és Macibébi www.marcopolo.blog.hu www.tapfutar.hu
Édes lehet a kutyusod a kis konyuló fülecskéjével! Én úgy tudom, hogy a westiek fülét nem vágják vissza, magától áll fel szépen. pl. Zsebike 8 hetesen úgy került hozzám, hogy már állt a fülecskéje, Málnácskának viszont kb. 4 hónaposan lett stabil felálló füle! Biztosan fülmérettől is függ ez! _________________ Katus és a kutyusok: Málna és Zserbó
Szia!Nekem most yorki kutyusom van,már egy éves,neki sem állt fel a füle.Azt mondta a kozmetikus hogy nem is fog már,hiába nyirta le róla a szőrt.Ettől függetlenül nagyon aranyos rosszcsont,kicsi szépséghibával....
Elküldve: 2009 Dec. 10. Csütörtök 12:28 Hozzászólás témája:
Re: fel fog állni a füle? Téma leírása: westie kutyám 10 hónapos de még nem áll a füle
tuncineni írta:
Sziasztok!
arni kutyám 10 hónapos de még nem áll a füle. Vajon fog állni vagy így marad?
Szióka!!!
Hát én annyira nem értek hozzá,de lehet,hogy már nem!
Próbáld meg levágni a nagy szőrt a füléről,kb. a füle közepétől a hegyéig.
Nem tudom,hogy ilyenkor segít-e még a porcerősítő,illetve a fül felragasztása.Hátha jár majd erre Judit,vagy Mónika,ők értenek ehhez.
Amennyire én tudom 10 hónapos korra már állni kéne annak a fülecskének!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban