Tegnap voltunk az európa kutyakiállításon, és nagyon megtetszett a kutyasulis bemutató. Ma meg is néztük a honlapjukat (www.kutyasuli.hu), de elég drágának találtuk (47 ezer a kezdő tanfolyam, holott visszaolvasva Debrecenben ugyanez a 6 hetes képzés 6 ezer). Szóval Pesten a belvárosban tömegközlekedéssel könnyen elérhető, esetleg Békásmegyer környékén, vagy Szentendre, Budakalász vonalán tudtok jó és korrekt áron kutyasulit? Ovival szeretnénk kezdeni, igaz, már 6 hónapos a picike. Hogy zajlik egy ilyen tanfolyam, mit kell tudni feltétlenül?
Köszi a választ előre is
Szia!
Mi Budakalászra járunk(járutnk) agilityzni a Kutyaparadicsomba (www.kutyaparadicsom.hu).
Sajnos az ovis részről (ha van) nincsenek tapasztalataim, mert Léda már elmúlt 5 éves mikor elkezdtünk járni, és mi egyből az agilityivel kezdtünk. De talán érdemes megnézni.
Vagy esetleg te is járhatsz agilityre, ott is fegyelmet tanul a kutya, és közben kiválóan szocializálódik. _________________ Ágnes - Léda
Tegnap voltunk az európa kutyakiállításon, és nagyon megtetszett a kutyasulis bemutató. Ma meg is néztük a honlapjukat (www.kutyasuli.hu), de elég drágának találtuk (47 ezer a kezdő tanfolyam, holott visszaolvasva Debrecenben ugyanez a 6 hetes képzés 6 ezer). Szóval Pesten a belvárosban tömegközlekedéssel könnyen elérhető, esetleg Békásmegyer környékén, vagy Szentendre, Budakalász vonalán tudtok jó és korrekt áron kutyasulit? Ovival szeretnénk kezdeni, igaz, már 6 hónapos a picike. Hogy zajlik egy ilyen tanfolyam, mit kell tudni feltétlenül?
Köszi a választ előre is _________________ 2008. 05. 28-a óta boldog Westie tulaj Magic+Adri+Tomi (L)
http://www.magic.fotoalbum.hu/
Nem tudtok Tolna megyében (Paks) kutyaiskolát ahová érdemes lenne járnunk?javascript:emoticon('')
Szia!
Én szekszárdi vagyok, és nálunk van kutyaiskola (pontosabban apum csinálja), sztem pakson nincs, mert még nem hallottam, hogy lenne, talán tolnán van, de onnan is inkább ide járnak!
Érdeklödj még sztem máshol is!
Én ennyit tudtam segíteni!
Szia!
Érdekelne minket a kutyasulitok.
A mi kis Westink nemsokára 5 hónapos,mennyi idősen vihetnénk?
Tudsz adni egy telefonszámot vagy egy linket,hogy több információhoz jussunk!?
Előre is köszönöm!
Nem tudtok Tolna megyében (Paks) kutyaiskolát ahová érdemes lenne járnunk?javascript:emoticon('')
Szia!
Én szekszárdi vagyok, és nálunk van kutyaiskola (pontosabban apum csinálja), sztem pakson nincs, mert még nem hallottam, hogy lenne, talán tolnán van, de onnan is inkább ide járnak!
Érdeklödj még sztem máshol is!
Én ennyit tudtam segíteni! _________________ Képek és videók Kyráról
Kriszti & Kyra
„Ha a kutyád úgy véli, te vagy a legnagyszerűbb ember a világon, ne kételkedj benne!”
Elküldve: 2008 Aug. 28. Csütörtök 10:34 Hozzászólás témája:
zsera írta:
De kis ügyes! Kriszti, mennyi idő (kb.) amíg mondjuk egy teljesen kezdő kutyus megtanul egy bonyolultabb pályát, és végig tud rajta szaladni?
Szia!
Hát ez változhat, de én azt mondanám, hogy olyan 5-6hó-tól és-1évig is eltarthat.
Persze kicsi korban ezt a kutyus gyorsabban eltudja sajátitani, idösebbel ezt már egy kicsit nehezebb.
De nagyon sok múlik a gazdikon is. _________________ Képek és videók Kyráról
Kriszti & Kyra
„Ha a kutyád úgy véli, te vagy a legnagyszerűbb ember a világon, ne kételkedj benne!”
Elküldve: 2008 Aug. 28. Csütörtök 6:36 Hozzászólás témája:
De kis ügyes! Kriszti, mennyi idő (kb.) amíg mondjuk egy teljesen kezdő kutyus megtanul egy bonyolultabb pályát, és végig tud rajta szaladni? _________________ Zsera, Marci és Macibébi www.marcopolo.blog.hu www.tapfutar.hu
Elküldve: 2008 Aug. 27. Szerda 9:06 Hozzászólás témája:
vikcey írta:
Kyra_07 írta:
Szia Vikcey!
Nem szeretnél mesélni a gödöllöi agis napról?Mivel foglalkoztatok stb?
Engem érdekel! Akár pü-ben is!
Addig is hozok 1-2 képet a szarvasi táborban készült képekböl!
De nagyon szívesen mesélek!
Szóval az egész reggel 8 órakkor kezdődött.
Először Zsu tartott nekünk előadást a running contact tanításáról, majd aki szerette volna ki is próbálhatta a kezdeti lépéseket. Közben akinek esetleg problémája akadt vagy kérdése azokat is megbeszéltük. Na itt volt aztán minden amiről beszéltünk.
Utána tartott egy elméleti előadást a cikk-cakk (szűk fordulókról) okról és arról ahogyan ő tanítja. és megmutatta, hogy RC után hogyan lehet ezeket alkalmazni. Ő az "oszlop" kerültetést alkalmazza és azt viszi egyre közelebb a létrához mígnem a léc már teljesen a létra végében lesz.
Körülbelül, olyan 11 körül elkezdtük az edzéseket. Itt két csoportra osztotta a társaságot volt egy edzeni akaró csoport és egy motivációs csoport.
Én a motivációs csoportba mentem. Mivel nekünk a Mayával az érzékenysége miatt a motiváció terén vannak gondjaink.
Itt is először elmondta, hogy szte egy érzékeny kutyából is ki lehet hozni nagyon nagyon sok mindent és mutatott pár trükköt ahogyan akutyát fel lehet pörgetni.
Majd egyesével mindenkivel edzett. Mit ne mondjak másnap jó kis izomlázam volt, úgy kellett mennem a Mayával, hogy scak na. De nagyon nagyon élveztem.
Először egyeneseket futottunk és azt kellett minél gyorsabban. A kutyát folyamatosan dícsérve labdával játékkal kajával a lényeg, hogy teperjünk ezerrel.
Nálunk ami nagyon bejött az az ha megfogta a Mayát és én úgy hívtam, és elsőre nem engedte na akkor aztán nagyon ment.
Utána ugróiskola szerű pályarészt csináltunk jó sok franciával.
Első nekifutásra részletekben majd utána egyben az egészet. És a végére pedig egy jó forgolódós pályát csináltunk amiben már majdnem minden benne volt.
Mutatott trükköket létrához és nekem még szlalomra is mert nálunk sajnos az a defekt.
Összegezve borzasztó jó volt nagyon nagyon sok mindenben segített és rengeteg hibámra hívta fel a figyelmem.
Ha legközelebb lesz ilyen biztos, hogy akkor is megyek mert ezt nagyon kár lett volna kihagyni.
Ha vmit nem fejtettem ki eléggé szólj nyugodtan szívesen leírom azt részletesebben.
Ez tök jó! Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! Képek készültek?
Egyszer én is ki szeretném próbálni az agilityt Spikyval. Nem tudom mi lesz belőle.. _________________
Elküldve: 2008 Aug. 27. Szerda 8:32 Hozzászólás témája:
Kyra_07 írta:
Szia Vikcey!
Nem szeretnél mesélni a gödöllöi agis napról?Mivel foglalkoztatok stb?
Engem érdekel! Akár pü-ben is!
Addig is hozok 1-2 képet a szarvasi táborban készült képekböl!
De nagyon szívesen mesélek!
Szóval az egész reggel 8 órakkor kezdődött.
Először Zsu tartott nekünk előadást a running contact tanításáról, majd aki szerette volna ki is próbálhatta a kezdeti lépéseket. Közben akinek esetleg problémája akadt vagy kérdése azokat is megbeszéltük. Na itt volt aztán minden amiről beszéltünk.
Utána tartott egy elméleti előadást a cikk-cakk (szűk fordulókról) okról és arról ahogyan ő tanítja. és megmutatta, hogy RC után hogyan lehet ezeket alkalmazni. Ő az "oszlop" kerültetést alkalmazza és azt viszi egyre közelebb a létrához mígnem a léc már teljesen a létra végében lesz.
Körülbelül, olyan 11 körül elkezdtük az edzéseket. Itt két csoportra osztotta a társaságot volt egy edzeni akaró csoport és egy motivációs csoport.
Én a motivációs csoportba mentem. Mivel nekünk a Mayával az érzékenysége miatt a motiváció terén vannak gondjaink.
Itt is először elmondta, hogy szte egy érzékeny kutyából is ki lehet hozni nagyon nagyon sok mindent és mutatott pár trükköt ahogyan akutyát fel lehet pörgetni.
Majd egyesével mindenkivel edzett. Mit ne mondjak másnap jó kis izomlázam volt, úgy kellett mennem a Mayával, hogy scak na. De nagyon nagyon élveztem.
Először egyeneseket futottunk és azt kellett minél gyorsabban. A kutyát folyamatosan dícsérve labdával játékkal kajával a lényeg, hogy teperjünk ezerrel.
Nálunk ami nagyon bejött az az ha megfogta a Mayát és én úgy hívtam, és elsőre nem engedte na akkor aztán nagyon ment.
Utána ugróiskola szerű pályarészt csináltunk jó sok franciával.
Első nekifutásra részletekben majd utána egyben az egészet. És a végére pedig egy jó forgolódós pályát csináltunk amiben már majdnem minden benne volt.
Mutatott trükköket létrához és nekem még szlalomra is mert nálunk sajnos az a defekt.
Összegezve borzasztó jó volt nagyon nagyon sok mindenben segített és rengeteg hibámra hívta fel a figyelmem.
Ha legközelebb lesz ilyen biztos, hogy akkor is megyek mert ezt nagyon kár lett volna kihagyni.
Ha vmit nem fejtettem ki eléggé szólj nyugodtan szívesen leírom azt részletesebben. _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Tamda Dee KASE Future Hope kennel
Én most néztem meg a délelőttit, szerintem főleg kezdő kutyásoknak ajánlható, de azért senkinek nem származik abból hátránya,ha megnézi. _________________ www.arthurblogja.blogspot.com
Elküldve: 2008 Aug. 15. Péntek 8:21 Hozzászólás témája:
vikcey írta:
Na ezt el kell újságolnom nektek is.
Szombaton Zalaegerszegen voltunk versenyen és a Mimivel Hobby/veterán kategóriában jumping futamon elsők lettünk!!!!
Úgy tepert a kiscsaj, hogy alig bírtam követni nagyon nagyon kis ügyes volt.
Olyan büszke vagyok rá, hogy az el sem lehet mondani.
GRATULÁLUNK!!!! További sok sikert!!!! _________________ Mira (Wesite baby)+Anna+Papa
Elküldve: 2008 Aug. 15. Péntek 8:09 Hozzászólás témája:
vikcey írta:
Szombaton Zalaegerszegen voltunk versenyen és a Mimivel Hobby/veterán kategóriában jumping futamon elsők lettünk!!!!
Elküldve: 2008 Aug. 12. Kedd 14:07 Hozzászólás témája:
vikcey írta:
Nagyon ügyes volt!
Gratulálok!
Böszke is lehetsz!!! _________________
Elküldve: 2008 Aug. 11. Hétfő 13:31 Hozzászólás témája:
Olyan büszke vagyok rá, hogy az el sem lehet mondani. _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Igen, ez lesz az első versenyünk A1-ben.
Izgulok is nagyon
Örülök neki, hogy lesz még egy westie. Ha minden igaz, akkor 4-en már biztos leszünk.
És vasárnap érkeztek, vagy már elötte vmikor?
Csak vasárnapra megyünk.
Hányan indulunk A1 miniben? Nem tudod véletlenül? Csak, hogy mennyi esélyünk van
A múltkori versenyen, ugyan itt Siófokon kezdőben másodikak lettünk, de csak azért mert nem volt olyan erős a mezőny
Persze én így is nagyon büszke voltam a gyerekre
Átlagban olyan 11-13 induló szokott lenni mini A1ben.
Köszönöm...hát akkor össze kell kapnunk magunkat!
A múltkor 4ből sikerült a második helyet megszerezni
Igen emlékszem rátok, nagyon ügyesek voltatok.
Én is beneveztem a Mimit a Göcsej kupára de vele inkább már csak azrt megyek mert látom rajta, hogy élvezi A lába miatt viszont a versenyben ár nem sok esélyünk van benne lenni az időben. (ja és persze nagyon bízom benne, hogy nem lesz nagyon meleg, mert akkor szinte esélytelen rávennem a mozgásra )
Köszönjük!
A feladat végrehajtásával nem szokott gondunk lenni, ügyes a gyerek, csak lusta nagyon. Úgyhogy lassú mint egy csiga
Ha pedig meleg van, edzésen rendszeresen lefekszik a pálya közepén és sztrájkba lép. Remélem vasárnap kellő vízmennyiséggel a bundáján kicsit felpörög és nem fekszik le az akadályok előtt _________________ Ágnes - Léda
Izgulok is nagyon
Örülök neki, hogy lesz még egy westie. Ha minden igaz, akkor 4-en már biztos leszünk.
Csak vasárnapra megyünk.
Hányan indulunk A1 miniben? Nem tudod véletlenül? Csak, hogy mennyi esélyünk van
A múltkori versenyen, ugyan itt Siófokon kezdőben másodikak lettünk, de csak azért mert nem volt olyan erős a mezőny
A múltkor 4ből sikerült a második helyet megszerezni
Igen emlékszem rátok, nagyon ügyesek voltatok.
Én is beneveztem a Mimit a Göcsej kupára de vele inkább már csak azrt megyek mert látom rajta, hogy élvezi A lába miatt viszont a versenyben ár nem sok esélyünk van benne lenni az időben. (ja és persze nagyon bízom benne, hogy nem lesz nagyon meleg, mert akkor szinte esélytelen rávennem a mozgásra ) _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Izgulok is nagyon
Csak vasárnapra megyünk.
A múltkor 4ből sikerült a második helyet megszerezni _________________ Ágnes - Léda
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban