Ezt olvastam az előbb, adjátok ti is tovább, remélem megkerül a kutyi.
Rettenetes hireket kaptam, egyszerűen nem térek észhez a döbbenettől.
Ma éjszaka a vihar őrült pusztitást végzett Kecskemét környékén . Kállay Krisztáéknál is szédszedte a keritést és a kenneleket. Két fiatal kutyája elmenekült. Az egyiket Zafirt, akit a hétvégén mindannyian megcsodálhattunk, mint Fiatal Klubgyőztest és számos különdij nyertesét - elütötte egy autó és meghalt.
Kriszta kétségbeesve keresi a másik kutyát:
7 hónapos gold-sable collie szuka.
Kérlek mindenki továbbitsa ezt a keresést, hátha egy autós felvette a kutyát az 5-ös autópályán vagy környékén.
A 11. kereületben a Műegyetem I. épülete körül lófrál egy barnás-vöröses, keverék kan kutyus. Valószinüleg tacskó, palotapincsi, egyéb kicsit nyomott fejű keveréke lehet, sajnos nem értek hozzá túlságosan. Nyakában sárga szinű, (valószínüleg) bolhanyakörv van. Gazdáját semmere nem láttam. Nem tudom igazából hova kellene bejelenteni, ha esetleg keresné valaki. Mindenesetre nekem gazdásnak tűnt. barátságos, engedi, h simogassák. Ha valaki keresné, akkor hivjon nyugodtan : 30-935-5210. _________________ Üdv, Site.hu Tech Admin
admin@site.hu
Esztergom gyepmesteri telepe április hónapban nem gyűjtött be kutyát Pilisvörösvár és Piliscsaba területéről, így a Bogáncs Kutyaotthonba sem került egy kutya sem!
S nem is fog, míg az ügy nem tisztázódik!!! A Bogáncs Bt. nem azonos a Bogáncs Kutyaotthonnal!
Az eltűnt kutyákról alapítványunk sajnos nem tud semmit!
Zsóka.g _________________ "Tegyünk együtt az elárvult állatokért!"
KÖSZÖNJÜK látogatóinknak, hogy eljöttek a nyílt napra és köszönjük a sok finom falatot a kutyusaink nevében is.
Reméljük Mindenki jól érzete magát!
Szombatonként örömmel látjuk a minin pártolóinkat, látogatóinkat továbbra is.
Remélem a sajtóhíren kívűl, kutyát is fognak örökbefogadni.
T.J. írta:
MA olvastam a Népszabóban:
"Nyílt Nap a menhelyen !
A 100. kutya örökbe fogadása alkalmából jubileumi nyílt napot rendez a XVII. kerületi Csordakút úton lévő MiniMenhely szombaton 11 órától. Eső esetén az érdeklődőket vasárnap várják."
"Nyílt Nap a menhelyen !
A 100. kutya örökbe fogadása alkalmából jubileumi nyílt napot rendez a XVII. kerületi Csordakút úton lévő MiniMenhely szombaton 11 órától. Eső esetén az érdeklődőket vasárnap várják."
Gratula !
További sok sikert ! _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Sziasztok!!
Remélem sokan megmozdulnak kaja ügyben!
Én reggel utaltam át pénzt az OTP-nél, azt modták, hogy mivel házon belül vagytok ma már valószínű rajta is lesz. Sajna nem sok, de sok kicsi sokra megy!!!
Minden jót nektek, és a négylábúaknak! Üdv:ERzsi
Nem tudom miért nem tudom nektek elküldeni,azt írja, hogy a nevem már foglalt
Szóval én lennék az óvónéni,de így nem sikerült beírnom,valami gubanc lehetett!
Sziasztok!!
Remélem sokan megmozdulnak kaja ügyben!
Én reggel utaltam át pénzt az OTP-nél, azt modták, hogy mivel házon belül vagytok ma már valószínű rajta is lesz. Sajna nem sok, de sok kicsi sokra megy!!!
Minden jót nektek, és a négylábúaknak! Üdv:ERzsi
Nem tudom miért nem tudom nektek elküldeni,azt írja, hogy a nevem már foglalt
Szóval én lennék az óvónéni,de így nem sikerült beírnom,valami gubanc lehetett!
Elküldve: 2005 Ápr. 13. Szerda 7:59 Hozzászólás témája:
Talált kölyökkutya, mit tehetünk?
Sziasztok!
Ma reggel a kolléganőm a köv. körmailt küldte:
" Találtunk egy kiskutyát tegnap éjjel a Baross téren.
Nem értek a kutyákhoz, de olyan 6-8 hetesre saccolom.
Szegényke ott bujkált és reszketett a parkoló autók alatt.
Kicsi fekete gombóc, barnás tappancsokkal, nagy szemekkel, és hatalmas étvággyal.
Ha tudsz valakit, akinek minden vágya egy ilyen kis állat, kérlek,
jelentkezz a következõ számon:
06-70-208-6211
Sürgõs lenne a dolog, mert nem tudjuk magunknál tartani sem hosszabb, sem rövidebb távon.
Menhelyre, egyelõre nem sikerült elhelyeznünk, nem nagyon tudnak fogadni ilyen kis állatot.
Minden ötletet szívesen veszünk, ha van valakinek használható a kutya
elhelyezésével kapcsolatban, hívjon.
Elõre is köszönünk minden segítséget: Zsuzsa, Gergõ "
Képek is vannak, gyönyörűséges kis gombóc-Artúr....
Szóljatok, kérlek, ha van bármiféle megoldási ötletetek,
Kinga 0620 553 7252 vagy munkahelyen: (061) 374 9713
A Minimenhely összes 4 lábú lakója, és a kétlábú Minimenhelyesek nevében is szeretném megköszönni minden önkéntesnek a részvételt, a rengeteg segítséget, azt, hogy minden flottul, olajozottan, problémamentesen ment!
Külön óriási köszönet illeti Cicát, aki az egész Örökbefogadónapot leszervezte, koordinálta!!
Nagyon szuper volt, és sok kutyusunk ma már otthon, saját gazdijaival éjszakázik!! _________________ Zs. Szilvi
A mai napon délután elveszett a XXII. kerületből (Nagytétény) egy AIREDALE TERRIER szuka.
- Tetoválási száma a JOBB FÜLÉBEN: 2625
- Nagy méretű (62 cm marmagasságú), ivartalanított szuka.
- 4 éves
- Egy kan airedale-lel együtt szökött el, de a kan hazatalált.
- A neve: MITA
- Zöld nyakörvén tappancsok vannak.
A városi közlekedésben teljesen gyakorlatlan. Téli bundája van, ezért valószínűleg nem lehet látni a tetoválási számát. Nagyon kedves, barátságos kutya.
Három gyerek várja otthon.
Április 9-én, szombaton 11 órától Budapest legnagyobb állatotthona örökbefogadó napot tart a zuglói Récsei Centerben, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt és állatbarátot.
A helyszínen a látogatók megismerkedhetnek a Noé Állatotthon Alapítvány és a MiniMenhely történetével, tevékenységével és természetesen azokkal az állatokkal is, akiknek otthont és támaszt nyújtanak az állatvédők.
A rendezvényen lehetőség lesz az állatok örökbefogadására, de az is segíthet, akinek nem áll módjában otthonába fogadni a négylábú védencekből. A jelképes örökbefogadás egyre népszerűbb módja annak, hogy a rászoruló kutyákon és cicákon segíthessenek az állatbarátok.
A rendezvény időpontja: 2005. április 9. szombat, 11 órától
Helyszín: Récsei Center; 1146, Budapest, Istvánmezei út 6.
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban