Pontos idő: 2012 Feb. 12. Vasárnap 2:16
Időzóna: (GMT +1 óra) |
| Szerző |
Üzenet |
Tirinja bébi

|
Elküldve: 2010 Jún. 26. Szombat 10:16 Hozzászólás témája:
kiskutyus Téma leírása: kiskutyus |
|
|
Van a kutyusról fénykép, de nem tudom ide feltölteni valamiért A gazditkeresek.hu-n is megtalálható a kiskutyus. Tényleg örülnék minden segítségnek! Mégegyszer köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
 |
![]() |
Tirinja bébi

|
Elküldve: 2010 Jún. 26. Szombat 10:09 Hozzászólás témája:
Életveszélyben Téma leírása: életveszélyben egy kis kutyus |
|
|
Kedves Állatbarátok!
Életveszélyben van egy kiskutyus és nem tudom mi tévő legyek...Dunaharasztin, az aszfaltkeverőnél van egy kiskutya. Pár hónapos lehet és egy kis tündér. Vittem neki ennivalót és van vize is, de nem maradhat ott sokáig, mert nagyon sok kamion és kocsi jár arra és félek, hogy elütik. Haza nem tudom hozni, mert a szüleimmel lakom és a kutyával együtt kitennének, ha hazahoznám a kicsit.
Ideiglenes befogadó is sokat segítene. Nagyon félek, nehogy baja legyen....Kérem, aki tud segítsen! Köszönöm előre is!
Bányay Krisztina, 06304859247 |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Fruzsi111 Vendég
|
Elküldve: 2010 Jún. 24. Csütörtök 17:24 Hozzászólás témája:
2 kiscica sos gazdit keres |
|
|
Sziasztok!
Tudom, hogy itt ez alapvetően egy kutyás fórum, de mivel állatszerető emberek vagytok, gondoltam teszek egy próbát. Apukám szomszédjában születtek kiscicák, 2 gazdit keres, különben a szomszédasszony vízbe akarja fojtani őket. Én ígéretet tettem neki, hogy szerzek gazdikat, csak ne bánsa őket! Én kis lakásban lakom, már van egy befogadott macskám, több nem fér el. Apukámnak is sok befogadott állatkája van(mind ivartalanítva ahogy kell, stb.), és nem sokat van amúgysem otthon, szóval ő sem tudja vállalni.
Nagyon kérek mindenkit, hogy ha tud segítsen. Nagyon hálás lennék ha valaki be tudna fogadni legalább egyet, vagy ha tud adni egy tippet, hol kapok segítséget! néhány hét múlva lehetne elvinni őket az annyuk mellől.
Köszönöm:
Fruzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
...JZsuzsa Vendég
|
Elküldve: 2010 Jún. 11. Péntek 20:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ha úgy gondoltad, akkor tévedsz. Ami még önmagában nem lenne baj, ha a kapott választ nem így fogadnád és nem így beszélnél velünk. Tudod, mi pont olyanok vagyunk, mint Te, civilek. Azzal a különbséggel, hogy mi szabadidőnkben nem moziba járunk, nem magánéletet élünk, hanem etetünk, szocializálunk, sétáltatunk, örökbeadunk, kenneleket takarítunk, beteg kutyákat ápolunk. Alvás helyett pedig esténként válaszolunk, levelezünk, honlapot szerkesztünk. Köszönjük kérdésed, nem unatkozunk. Erőnkből ennyi telik. Egyikünk se főállású állatvédő.
------------------------------------------------------------------------------
Most pedig akkor bemásolom Neked, h mit is ír a kisokos.
Kérlek olvasd el és kérlek cselekedj e szerint és ne csak nézd.
Ha Ön azt észleli környezetében, hogy valaki
- nem megfelelő módon tartja állatát, nem a jó gazda gondosságával jár el
- állatának nem biztosít megfelelő mozgásteret és az időjárás viszontagságai elől menedéket
- állatának nem biztosít megfelelő élelmet és állatorvosi ellátást
- engedély nélküli beavatkozást hajt végre állaton
- az állat terelésénél, lábonhajtásánál, a szállítóeszközre való fel- és lerakásánál, valamint szállításánál az állatnak fájdalmat, szenvedést vagy sérülést okoz
akkor Ön az állatvédelmi törvény megszegésének tanúja. A fenti és a hozzájuk hasonló esetekben értesítse a kerületi jegyzőt vagy az illetékes állat-egészségügyi állomást!
Sok sikert! Zsuzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Via fiatal

Neme: Csatlakozott: 2009.06.22., 15:02 Hozzászólások: 98
|
Elküldve: 2010 Jún. 11. Péntek 9:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves babytweety!
Én is kerültem már hasonló helyzetbe, amikor egy kutyát rossz körülmények között tartottak gazdái a szemem előtt! Bár először én is civil szervezetek segítségét kértem, és nekem is ugyanez volt a válasz, ami átgondolva érthető is, és ők tényleg nem rendőrök, hanem civilek! Szóval tényleg a kerületi jegyzőnél kérj segítséget, én is ezt tettem, és el is értem a célomat!
Ugyhogy nem kell ilyen hangnemű válaszokat írni a Noésoknak, hisz épp eleget tesznek az állatokért!
Üdv: Via |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
babytweety nagykutya

Neme: Kor: 26 Csatlakozott: 2009.06.25., 11:19 Hozzászólások: 230
|
Elküldve: 2010 Jún. 9. Szerda 12:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszi szépen a semmit! Szerintem egy kerületi jegyző nem azzal fog foglalkozni,hogy annak a szegény kutyának van e vize vagy nincs és hogy milyen körülmények között van! Úgy gondoltam,ez az állatvédők "feladata",de úgy látszik tévedtem.  _________________ Nati, Kira és Robin (2009.05.02.-2009.10.12.)
A kutya az egyetlen a világon,aki jobban szeret téged saját magánál!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2010 Jún. 9. Szerda 11:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sajnos a kutyamentés nem darab darabra megy, ráadásul mi gyepmesteri telepekről mentünk vagy sérült állatokat.
Arról már nem is beszélve, hogy mi nem rendőrök vagyunk, hanem civilek. Ha a tartás nem megfelelő, menj be a területi/kerületi jegyzőhöz és jelentsd fel a gazdát. |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
babytweety nagykutya

|
Elküldve: 2010 Jún. 8. Kedd 15:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy tudnátok e segíteni egy kutyuson?! Szegény,egy üres telket őriz...a telken semmi árnyék nincs neki,ami ebben a melegben elég rossz neki. Nem tudom,hogy milyen időközönként kap enni és inni. A teljesen üres telken,ami el van kerítve,láncra van kötve és a területe,ahol mozoghatna,még villanypásztorral is körbe van véve. Szeretném,ha segítene valaki,hogy elkerüljön onnan a kutyus! Ha tudtok valami megoldást,léci segítsetek,mert rossz nézni!
Előre is köszi! _________________ Nati, Kira és Robin (2009.05.02.-2009.10.12.)
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
babytweety nagykutya

|
Elküldve: 2010 Jún. 8. Kedd 15:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy tudnátok e segíteni egy kutyuson?! Szegény,egy üres telket őriz...a telken semmi árnyék nincs neki,ami ebben a melegben elég rossz neki. Nem tudom,hogy milyen időközönként kap enni és inni. A teljesen üres telken,ami el van kerítve,láncra van kötve és a területe,ahol mozoghatna,még villanypásztorral is körbe van véve. Szeretném,ha segítene valaki,hogy elkerüljön onnan a kutyus! Ha tudtok valami megoldást,léci segítsetek,mert rossz nézni!
Előre is köszi! _________________ Nati, Kira és Robin (2009.05.02.-2009.10.12.)
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Zsuzsy27 falkavezér

Neme: Kor: 31 Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03 Hozzászólások: 2450
|
Elküldve: 2010 Máj. 10. Hétfő 19:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Felhívás
Tudomásunkra jutott, hogy a Határ úti metró aluljárójában adományt gyűjtött egy K. Alex néven működő "úriember" a NOÉ Állatotthon Alapítvány nevében (régebben egy másik menhely nevében tette ugyanezt)!
Felhívjuk Mindazok figyelmét, akik még nem tudnák, hogy sem mi, sem más bejegyzett civil szervezet nem gyűjt az utcán pénzt se befőttesüvegben, se zsebben.
Kérjük, aki támogatni szeretné az állatvédelmet, ne így tegye!
Köszönjük!
a NOÉ Állatotthon Alapítvány nevében, Jaczkovszky Zsuzsa
önkéntes _________________ http://gallery.site.hu/u/murnyi/ |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Makkur85 fiatal

|
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
...JZsuzsa Vendég
|
Elküldve: 2010 Máj. 6. Csütörtök 14:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Van-e valakinek vízparton (olyan helyen, ahol kutya is fürödhet) kiadó nyaralója 1 hétre 5 Minisnek és sok kutyájának? Valószínűleg nem lesz szerencsénk, de azért próbálkozom.
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Zsuzsy27 falkavezér

Neme: Kor: 31 Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03 Hozzászólások: 2450
|
Elküldve: 2010 Márc. 28. Vasárnap 22:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Önkéntesek!
Köszönettel vennénk - feltéve, ha lenne köztetek néhány vállalkozó szellemű jelentkező- ha 1-1 rövid kis történetet írnátok a hétvégékről, valamelyik gazdikeresőnkről, akit szeretnétek jó gazdihoz juttatni, lásd Hermelin Bogár az őslakos cikkét http://www.minimenhely.hu/index.php?pid=2&cid=88
vagy egy általatok örökbefogadott kutyáról. Arról, hogy miért jó örökbefogadni, vagy ha kedvetek van egy komolyabb témához pl. az ivartalanításról egy átfogóbb cikk is szuper lenne. Persze ez csak néhány ötlet.
Szóval hajrá csajok! Aki megosztana velünk egy jó élményét, gondolatai és szívesen viszontlátná a honlapon, ne szégyellje magát. Ragadjatok tollat.
 _________________ http://gallery.site.hu/u/murnyi/ |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Makkur85 fiatal

|
Elküldve: 2010 Feb. 24. Szerda 19:40 Hozzászólás témája:
hello |
|
|
| Nagyon szépen köszönöm Zsuzsa!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
...JZsuzsa Vendég
|
Elküldve: 2010 Feb. 23. Kedd 19:52 Hozzászólás témája:
Re: hello |
|
|
Megkérdeztem Neked:
A társasház az alapító okiratában rendelkezhet úgy elvileg, hogy tiltja az ebtartást - de csak az eredeti alapító okiratban, pl. újépítésű társasháznál, a vevő még el tudja dönteni, ilyen házba költözik-e.
Ha a területen nem tiltott az ebtartás (márpedig ilyen terület/kerület nincs) akkor egy társasházi közösség a magasabb rendű, sőt egyáltalán érvényes jogszabályokkal ellentétes rendelkezést nem hozhat.
Ne hagyja magát. A tulajdonlásban nem korlátozhatnak senkit. Mi lenne, ha ő meg az autó birtoklását tiltaná meg a szomszédnak? Egyébként javaslom, hogyha sokat piszkálódnak, akkor súgja meg nekik, hogyha elmegy onnan, akkor kimondottam egy népes kisebbségi családnak fogja eladni, akár áron alul is a lakását. Rögtön visszavesznek majd az arcukból. |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Makkur85 fiatal

|
Elküldve: 2010 Feb. 22. Hétfő 19:58 Hozzászólás témája:
hello |
|
|
| Tudnátok segíteni egy olyan dologban hogy egy ismerösőmnek jött egy olyan papír hogyha a lakók 50plussz 1 %a nem egyezik bele hogy ott tartható a kutya akkor el kell vinni onnan?Mivel lehet ez ellen védekezni?Több mint fél éve ott laknak.... |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
fríz16 veterán

Neme: Kor: 29 Csatlakozott: 2007.03.06., 20:27 Hozzászólások: 732
|
Elküldve: 2010 Feb. 3. Szerda 12:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Elindult a NoéCaching játék, hajrá-hajrá kincsvadászok
Bővebb infó róla a www.noeallatotthon.hu -n. |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
fríz16 veterán

|
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Plesz Éva nagykutya

Neme: Kor: 56 Csatlakozott: 2007.02.24., 19:35 Hozzászólások: 202
|
Elküldve: 2010 Jan. 4. Hétfő 11:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
BOLDOG ÚJ ÉVET ÉS MINDEN ELKÉPZELHETŐ JÓT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!! EMBERNEK ÉS ÁLLATNAK EGYARÁNT. _________________ Éva és négylábúi: Hedvig, Hamvas, Füles, Picur, Kormi, Bambi
Juhász Gyula: Beteg kutya (részlet)
...Szenved, pedig nincs semmi vétke sem,
Ártatlan ő, szegény és védtelen. /
Mégis embernek ember gyilkosa,
És a kutyától nem tanul soha! |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
fríz16 veterán

|
Elküldve: 2009 Dec. 31. Csütörtök 21:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
 |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Dec. 23. Szerda 23:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
 |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
fríz16 veterán

|
Elküldve: 2009 Dec. 22. Kedd 13:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
"Jégvirág költözzön mindegyik ablakba,
gőzölgő kalácsból jusson az asztalra.
Legyen sok ajándék - szívemből kívánom -,
s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony! "
Minden Kedves olvasónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és
Boldog Új Évet kívánunk!
a Minimenhely részleg önkéntesei
 |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
fríz16 veterán

|
Elküldve: 2009 Nov. 24. Kedd 20:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
 |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Nov. 1. Vasárnap 21:59 Hozzászólás témája:
Re: Minden kutyáért, aki átment a "szivárványhídon" |
|
|
Mindazokért, akik már nem lehetnek velünk
 |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Plesz Éva nagykutya

Neme: Kor: 56 Csatlakozott: 2007.02.24., 19:35 Hozzászólások: 202
|
Elküldve: 2009 Nov. 1. Vasárnap 21:50 Hozzászólás témája:
Minden kutyáért, aki átment a "szivárványhídon" |
|
|
Emlékezzünk minden kutyára, arra is, aki gazdihoz került, és arra aki nem már nem érte meg, hogy gazdis legyen. Vektorra, Krampillára, Mohitora és a többiekre.
 _________________ Éva és négylábúi: Hedvig, Hamvas, Füles, Picur, Kormi, Bambi
Juhász Gyula: Beteg kutya (részlet)
...Szenved, pedig nincs semmi vétke sem,
Ártatlan ő, szegény és védtelen. /
Mégis embernek ember gyilkosa,
És a kutyától nem tanul soha! |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban |
|