sztm egy képet is dobj fel róla! (szeretném megjegyezni itt, hogy ennél vagy kisebb, vagy nagyobb lábaink vannak nekünk. Meg persze nem futunk A Fiúk után, szófogadóak )
Mindjárt jön a kép.
A helyzet az, hogy nekem is kisebb kell, csak a szerencsétlenek összjátéka folytán nem sikeredett az ügy.
No akkor immár képpel és pontosítva újta felteszem. _________________ Cookies - Lili & Csillag
Legutóbb cookies2 szerkesztette (2007 Feb. 26. Hétfő 22:11), összesen 2 alkalommal
Ha tudtok valakit, akit érdekelne, örömmel venném, ha jeleznétek.
Köszi előre is.
sztm egy képet is dobj fel róla! (szeretném megjegyezni itt, hogy ennél vagy kisebb, vagy nagyobb lábaink vannak nekünk. Meg persze nem futunk A Fiúk után, szófogadóak ) _________________ _/\_])_]_](_
Szeretnék egy laptopot, mert az olyan menőőő vicceltem ám, nem azért kell, mert menő... A bringát meg azért adom el, mert 600km-t tekertem bele 2 év alatt. Lehet, hogy alig használom... _________________ _/\_])_]_](_
Halihó,
gyerekágy eladó:
érdeklődni akárhogy, leginkább mailben, telefonszámom megváltozott 3-4 hónapja, azt vagy ismeritek, vagy nem és megkérdezitek. és terjesszétek légyszív, mert ASAP. köcce.
Nicsak-nicsak egy RKI! (Régi Kedves Ismerős)
Gyerekágyra most nincs szükség, de örülök, hogy jelentkeztél legalább így. _________________ Lotifut - Panni
Lehet kutya nélkül élni, de ...
Halihó,
gyerekágy eladó:
érdeklődni akárhogy, leginkább mailben, telefonszámom megváltozott 3-4 hónapja, azt vagy ismeritek, vagy nem és megkérdezitek. és terjesszétek légyszív, mert ASAP. köcce. _________________ _/\_])_]_](_
Lenne egy eladó kobakom (lovaglóbukósisak );egyszer SEM használt,teljesen original állapotban 1500Ft-ért. Nagyon alap darab,csak az első terepekre ajánlom. Elméletileg állítható méretezésű. Majd teszek fel képeket a galériámba.
Ha valakit érdekel,akkor írjon pü-t. Köszike.
Elküldve: 2006 Aug. 11. Péntek 13:38 Hozzászólás témája:
kami írta:
Eladó minden kutyakozmetikai cuccom!
A vadonítúj sosemhasznált nyírógépem, az asztalom, meg a másik nyírógép is! Ha valakit érdekel, hívjatok és megdumáljuk!
VAn egy egy éves Zanussi hűtőm is (fagyasztós, 150 cm magas), 50-ért... meg még lesz egy csomó minden, de most nincs időm...
30/331-57-06
_________________ Lotifut - Panni
Elküldve: 2006 Aug. 11. Péntek 10:49 Hozzászólás témája:
Eladó minden kutyakozmetikai cuccom!
A vadonítúj sosemhasznált nyírógépem, az asztalom, meg a másik nyírógép is! Ha valakit érdekel, hívjatok és megdumáljuk!
VAn egy egy éves Zanussi hűtőm is (fagyasztós, 150 cm magas), 50-ért... meg még lesz egy csomó minden, de most nincs időm...
már egy ideje keresi, csak nem elég intenzíven..aztán gondoltuk besegítünk neki mert ha így halad, mehet a földekre kapálni...
Azért köszi!
Sajna én sem tudok, csak egy ötletem van még. Tedd fel az iwiwre is, hogy még több emberhez eljusson, illetve lehet, hogy másokat is érdekelne a téma, s akkor egy topic-on keresztül talán keres-kínál is lehetne.
Csak 1 5let. _________________ Cookies - Lili & Csillag
Most főleg a pestieket kérdem...
Párom huga (17éves) keres nyárra (1hónapra) valami diákmelót. Nem tudtok esetleg ajánlani valamit? vagy legalább azt, merre nézzen körül? én már a netet nagyjából átnéztem, de nagyon nincs semmi...
Az ilyeneket általában már jó elôre lebeszélik, aki ilyenkor áll neki keresgélni, már általában elkésett!
Mindenesetre ha hallok valamit sikítok!
már egy ideje keresi, csak nem elég intenzíven..aztán gondoltuk besegítünk neki mert ha így halad, mehet a földekre kapálni...
Azért köszi!
Anno én diákmunka közvetítőknél kerestem nyárra munkát.
Jobbkezek, Minddiák...ilyesmik.
Hát, nem hiszem, hogy sokat segítettem, de szerintem ezeket érdemes felkeresnie. _________________ Ágnes - Léda
Párom huga (17éves) keres nyárra (1hónapra) valami diákmelót. Nem tudtok esetleg ajánlani valamit? vagy legalább azt, merre nézzen körül? én már a netet nagyjából átnéztem, de nagyon nincs semmi...
Az ilyeneket általában már jó elôre lebeszélik, aki ilyenkor áll neki keresgélni, már általában elkésett!
Mindenesetre ha hallok valamit sikítok!
Azért köszi! _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
Mindenesetre ha hallok valamit sikítok! _________________ kami
Párom huga (17éves) keres nyárra (1hónapra) valami diákmelót. Nem tudtok esetleg ajánlani valamit? vagy legalább azt, merre nézzen körül? én már a netet nagyjából átnéztem, de nagyon nincs semmi... _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
S O S
canon eosomhoz vennék vmi jobb vakut. nem sürgős, legkésőbb szombat délig kell megvennem. minden szempontból hibátlan versenyzők ajánlatát várom megadott mail-címemen, vagy telefonon (nem tudok mostanában fórumot olvasni) _________________ _/\_])_]_](_
A sajátomról kép még csak holnap lesz fent, de addig is közzé teszem, hogy eladó egy kétszemélyes kanapé és két fotel. Ilyen:
http://www.1001fenyobutor.hu/termekek.php?sz=4&bt=14
(a Pálma modell, csak zöld kárpittal, pici mintával)
Ha tudtok valakit, akinek esetleg ez lenne az álma-vágya...
előre is!
Node mennyié????????
Apa
Attila!
Írtam pü-t. _________________ Lotifut - Panni
A sajátomról kép még csak holnap lesz fent, de addig is közzé teszem, hogy eladó egy kétszemélyes kanapé és két fotel. Ilyen:
előre is!
előre is! _________________ Lotifut - Panni
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban