Pontos idő: 2021 Jan. 20. Szerda 21:18
Időzóna: (GMT +1 óra) |
Szerző |
Üzenet |
T.J. falkavezér

Neme: Kor: 59 Csatlakozott: 2005.02.04., 22:26 Hozzászólások: 11582
|
Elküldve: 2008 Máj. 7. Szerda 20:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hátha valakit érdekel !
101 kérdés... (60 MB, .pdf formátum)
Fennell - Kutyapszichológia (2,7 MB, .doc formátum)
Kellemes szórakozást ! _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
 |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
roy2 bébi

Neme: Kor: 33 Csatlakozott: 2005.07.28., 12:42 Hozzászólások: 5
|
Elküldve: 2005 Okt. 3. Hétfő 17:21 Hozzászólás témája:
Összeszoktatni? De hogy? |
|
|
Sziasztok!
Szeretném a segítségét kérni bárkinek, aki szoktatott már össze kutyákat!!! Arról van szó, hogy van egy 4 éves Bullmasstiff (ivartalanított) szuka kutyusom (Gina) aki kissé agresszív más kutyákkal(nemtől föggetlenül), namost egy hete örökbe fogadtam egy 8 hónapos labrador-m.vizsla keverék szuka kutyust(Jeni, le akarták lőni, pedig egy bűbáj) és az összeszoktatásnál el vagyok akadva. Addíg eljutottam hogy ha pórázon sétálnak (szájkosár nélkül) nem bántják egymást...De itthon, hiába teszek szájkosarat Ginára nekimegy, és hiába szólok neki egyszerűen a füle botját nem mozdítja(egyébként aranyos, de hála a szaporítók okosságának rokontenyésztett, és a házon kívül nagyon pánikol, itthon pedig tartózkodó, és bizalmatlan az idegenekkel).(nem vagyok a kutyaverés híve sőtt, de ma kikapott...bár abszolult nem érdekli) Szóval, lehet hogy csak túl korai és fölösen aggódom?! De szeretném ha segítenétek, mit tehetnék, hogy a két kutyus megbékéljen és jó barátnők legyenek!!!Mert egyiktől sem válok meg semmiért!
Előre is köszönöm a segítségeket! Üdv :roy |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban |
|