Elküldve: 2009 Aug. 24. Hétfő 13:55 Hozzászólás témája:
Ágnes írta:
Szisztok.
Ezt az e-mailt ma kaptam, nem tudom mennyi igaz belőle.
Ezt a Kutyust el akarják altatni családi okok és költözés miatt, 3 éves ivartalanított szuka , kiképzett vadász eb.
A 3 éves még nagyon fiatal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon kérjük , aki tud egy szerető gazdit .SEGÍTSEN.
Minél több helyre, küldjétek el a levelet, így nagyobb az esély, hogy szegényke másik gazdára találjon.
Köszi
Gabi
Érdeklődni:
Bánfi Györgyné
* [icu@chello.hu]
* 30/446 1574
sziasztok ez a vizsla még gazdit keres?? _________________ bella
2008. január 3-án reggel Törökbálintról elveszett egy 8 éves Sára névre hallgató, simaszőrű magyar vizsla szuka kutya.
A kutya nagyon kedves, mindenkivel barátságos.
Kérem ha látta valaki, vagy tud róla bármi információval szolgálni, jelentkezzen az alábbi elérhetőségeinken: 0620/327-8785, 0670/366-4327, 0620/585-4549-es telefonszámokon vagy a jan.ist@freemail.hu e-mail címen.
Előre is köszönök minden segítséget!
4 hónapos kan vizslakölyök sürgősen új gazdira vár. El akarták oltatni, ezért ideiglenesen befogadtuk, de meglévő 2 kutyánk mellé már nem tudjuk megtartani. Érdeklődni: 30/5570381.
A kutyus Ceglédről vihető el.
Elküldve: 2006 Márc. 27. Hétfő 16:51 Hozzászólás témája:
Tavasz-szerelem,de nem csak az embereknél!
Sziasztok!Társat keresek 2 éves magyar vizsla kan kutyusomnak szintén vizsla hölgy"személyében"(törzskönyv nincs,de teljesen egészséges),nem tenyésztés céljából,csak egyszeri pároztatásra."mi" budapestiek vagyunk,ha felkeltette kutyusom az érdeklődését,kérem hívjon a 0630/933/33/13-as telefonszámon.Soltész Nóra[/i] _________________ nóra
El ajándékoznánk egy nagyon kedves, fél év körüli fajtiszta magyar vizsla kölyökkutyát.
Nagyon szerettük volna megtartani, de sajnos úgy tűnik nem bírja a paneléletet, nagy a mozgás igénye, viszont szívesen futkározna új gazdája kertjében.
Könnyen barátkozik, szereti a gyerekeket, jó házőrző.
Most derült ki, hogy 10 hónapos vizslámnak Candida fertőzése van. Tud valaki valamit erről? Állatnál még nem hallottam ilyet. Eseteleg ismertek valakit, aki tudna nekem valami felvilágosítást adni? Kérlek segítsetek!!! Email címem: harcialex@t-email.hu
Sajnos csak arról találtam leírást, hogy ez embereknél milyen tüneteket idéz elő, illetve milyen hatást vált ki...-.- De megpróbálok még tovább keresgélni.
Most derült ki, hogy 10 hónapos vizslámnak Candida fertőzése van. Tud valaki valamit erről? Állatnál még nem hallottam ilyet. Eseteleg ismertek valakit, aki tudna nekem valami felvilágosítást adni? Kérlek segítsetek!!! Email címem: harcialex@t-email.hu
Magyar vizsla kölykök szerető gazdit keresnek! Ha tudod, küldd tovább, hátha kellene kiskutyus valakinek. Gazdijuk: Kása Károly, a 70/278-67-48 számon érhető el.
Ő az anyukájuk
A többi kép itt érhető el: http://pet.site.hu/gallery/palbum770
Gyönyörűek! Ha elférne nálunk egy újabb kutyi, biztosan vinnék egyet.De sajnos nem megoldható.Ismerősök sem nagyon pályáznak kutyira...
Magyar vizsla kölykök szerető gazdit keresnek! Ha tudod, küldd tovább, hátha kellene kiskutyus valakinek. Gazdijuk: Kása Károly, a 70/278-67-48 számon érhető el.
Ő az anyukájuk
A többi kép itt érhető el: http://pet.site.hu/gallery/palbum770
Szisztok.
Ezt az e-mailt ma kaptam, nem tudom mennyi igaz belőle.
Ezt a Kutyust el akarják altatni családi okok és költözés miatt, 3 éves ivartalanított szuka , kiképzett vadász eb.
A 3 éves még nagyon fiatal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon kérjük , aki tud egy szerető gazdit .SEGÍTSEN.
Minél több helyre, küldjétek el a levelet, így nagyobb az esély, hogy szegényke másik gazdára találjon.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban