Beszéltem Mimigazdival. Jól vannak. Már a család minden tagját és a szomszédokat, ismerősöket is az ujja köré csavarta. Mió, a máltai selyem lovag őrzi, védelmezi a kis hercegnőjét. Mimi kapott egy kabátkát, hogy ne fázzon a műtét helyén ahol rövid a szőre. Orsi - a gazdi - tervezi hogy szombaton kilátogat a Minire.
A papagáj egyenőre még Mimi érdeklődésének legfőbb tárgya,de eddig semmilyen tragédia nem történt.
Ma örökbe adtam Mimit. Zuglói lakos lett. Van egy kutyatársa is, egy máltai macho srác, a Mió. De Mimit mindennél jobban érdekelte a család papagája.
Orsival a gazdival és Mióval:
Mindenki másra figyel:
Ölben:
A papagáj felfedezése:
Boldog gazdis életet kicsi Mimi
Remélem én vagyok a szimpatikus gazdijelölt (Szabó Zsu)
Örülök, hogy jól van a kis Drága. Nekem vane gy jelöltem, de Őt még meg kell "dolgozni" egy kicsit. Volt ugyanis egy csivije, akivel lényegében össze voltak nőve, és sajnos a kutyu meghalt 2 éve, és akkor kijelentette nem akar soha többé kutyát..... Ő éjjel nappal a Mimivel lenne pl.
Üdv. Zsu
Szia!
Persze hogy Te vagy! Bármilyen kutyusnak álomgazdija lennél. Előbb-utóbb biztosan lesz majd időd egy szerencsés négylábúra, ugye?
Remélem én vagyok a szimpatikus gazdijelölt (Szabó Zsu)
Örülök, hogy jól van a kis Drága. Nekem vane gy jelöltem, de Őt még meg kell "dolgozni" egy kicsit. Volt ugyanis egy csivije, akivel lényegében össze voltak nőve, és sajnos a kutyu meghalt 2 éve, és akkor kijelentette nem akar soha többé kutyát..... Ő éjjel nappal a Mimivel lenne pl.
A kisasszony jól van. Már el is felejtettük a színes ceruzát. Háromféle üzemmódban működik: evés, alvás és játék. Ja és közben mindenkinek pusziosztás. Séta közben a mezőn száguldozás, a pocsolyák átugrálása úgy, hogy pont a közepébe toccsanjon. Szóval nagyon szórakoztató a gyerek. Ha senki sem hajlandó vele játszani, akkor plüssjáték, sípolós műanyag, vagy a családtagok elől hagyott cipői gondoskodnak a szórakoztatásról.
Mire vagy még kíváncsi?
Arra hogy a lakásba hogy viselkedik??? Kb. mennyit bir ki egyedül???
Szinte semennyit. Már volt rá egy nagyon szimpatikus gazdijelölt, de sajnos közösen be kellett látnunk, hogy Miminek olyan család kell, ahol nagyon sokat otthon vannak, illetve tudják magukkal vinni Mimit mindenhová. Mimi igazi társasági kutya. Ha egyedül van - a maga 3 kilós módján - "lebontja" a lakást.
A kisasszony jól van. Már el is felejtettük a színes ceruzát. Háromféle üzemmódban működik: evés, alvás és játék. Ja és közben mindenkinek pusziosztás. Séta közben a mezőn száguldozás, a pocsolyák átugrálása úgy, hogy pont a közepébe toccsanjon. Szóval nagyon szórakoztató a gyerek. Ha senki sem hajlandó vele játszani, akkor plüssjáték, sípolós műanyag, vagy a családtagok elől hagyott cipői gondoskodnak a szórakoztatásról.
Mire vagy még kíváncsi?
Szinte semennyit. Már volt rá egy nagyon szimpatikus gazdijelölt, de sajnos közösen be kellett látnunk, hogy Miminek olyan család kell, ahol nagyon sokat otthon vannak, illetve tudják magukkal vinni Mimit mindenhová. Mimi igazi társasági kutya. Ha egyedül van - a maga 3 kilós módján - "lebontja" a lakást.
Mire vagy még kíváncsi?
Mire vagy még kíváncsi?
Volt szerencsém találkozni Mimivel a műtét után egy héttel az Arinál. Teljesen lenyűgözött a kis Drága. Sajnos örökbe nem fogadhatjuk, mert túl sokat lenne egyedül, illetve a dilis macskánkkal, de próbálok Neki szerető gazdit találni. Szerintem mindenki nagyon boldog lenne Vele, mert igazán bújós tündéri kis manókutya
Mimi jól van, bár kissé "lassabb" mint a műtét előtt. (Mondjuk én nem bánom) De 3 nappal egy szívműtét után ez egyáltalán nem meglepő. Eszik, iszik, működik. Ez a lényeg.
"Kedves Támogatóink!
Mimi műtétjére eddig 66.000.-Ft gyűlt össze, melyet nagyon szépen köszönünk. Természetesen, ha még bárki utalna számára azért nagyon hálásak lennénk, mostanra már mi is elszegényedtünk.
Reméljük, hogy Mimi hamarosan meglep minket egy mosollyal hálája jeléül.
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban