Pet.Site.Hu - Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól
Pet.Site.Hu
Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól

Segitség!Segitség! 

RegisztrációRegisztráció BelépésBelépés  GalériaGaléria KeresésKeresés Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

Pontos idő: 2012 Feb. 12. Vasárnap 1:52
Időzóna: (GMT +1 óra)
Fórum index » Elveszett kutyusok - Állatmentő egyesületek - Menhelyek » Menhelyek » MiniMenhely » Minimenhely, ahol az ebcsont beforr
Ugrás:  
Mirázs (64/2009)
Moderátorok:  Tkata
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 2 oldal [27 H.sz.] Téma megjelölése olvasatlanként :: Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Ugrás az oldalra::  1, 2 Következő
Szerző Üzenet
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 31

HozzászólásElküldve: 2010 Ápr. 2. Péntek 9:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kaptunk immár gazdis képeket is pirul pirul puszitküld

Nem is értem, miért nem akarta senki ezt a kutyát örökbefogadni. fejvakar

Snowcat
növendék
növendék

Neme: Neme:Nő

HozzászólásElküldve: 2010 Ápr. 2. Péntek 8:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

lol Kicsi Mirázs nagytaps
Vissza az elejére
Snowcat jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 31

HozzászólásElküldve: 2010 Ápr. 1. Csütörtök 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Mirázs-t ideiglenes befogadója megtartja!!! nagy vigyor juhe

Sok boldogságot Mirázs otthon, édes otthon
...JZsuzsa
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Dec. 8. Kedd 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Annyira gyönyörű. Nem értem, h miért nem tetszett még meg senkinek. fejvakar Nem tudtok szombaton kijönni? puszitküld lufi
Vissza az elejére
Hermelin
fiatal
fiatal

Neme: Neme:Nő

HozzászólásElküldve: 2009 Dec. 8. Kedd 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Mira olyan szép szerintem szerelmes szerelmes
Majdnem olyan, mint egy basenji Wink
Vissza az elejére
Hermelin jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Amich
nagykutya
nagykutya

HozzászólásElküldve: 2009 Dec. 8. Kedd 14:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Mirázs továbbra is nálunk lakik, és bár nagyon jól érzi magát, azért én még reménykedem benne, hogy lesz valaki akinek megtetszik végre ő is és meglátja benne azt a csodálatos kutyát, aki hűséges társa lenne. Mosoly

Mira természetes kicsit változott az utóbbi időben, megkomolyodott, igazi felnőtt kutyahölggyé cseperedett. Persze azért néha még nem tud ellenállni a finom cipők és papucsok csábításának, de más "rosszaságai" már nincsenek. Nagyon Boldog

Amúgy meg egyre bújósabb, legszívesebben egész nap ölben lenne, nagyon ragaszkodó kutyus.

Idegenekkel továbbra is bizalmatlan első látásra, ezt hajlamos ugatással kifejezni, de hamar belátja, hogy nem fenyegeti semmiféle veszély és akkor szívesen barátkozik. szerelmes
Vissza az elejére
Amich jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 20. Kedd 21:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Néhány új kép Mirázsról

Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zsoffi
növendék
növendék

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 2. Péntek 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Léna írta:
Elnézést a vita generálásáért, bár a vidékes megjegyzéssel továbbra sem vagyok kibékülve.
A helyzet az,hogy a barátnőm nézte ki nekem Mirázst, és már jó ideje beszélgettünk róla. Én egy kicsit később vettem a bátorságot érdeklődésre, mint ő, a benzinpénz pedig nyilván nem lett volna probléma. Az a sejtésem, hogy talán meglepetést akart.. na mindegy.
Remélem, minél hamarabb sikerül megfelelő gazdához juttatni Mirázst, mi pedig legközelebb ősszel próbálkozunk, miután lekerítettük a hátsó kertet a zöldségesnek. És azt hiszem, Szekszárdra megyünk, az van ide a legközelebb.
További jó munkát és kicsit több türelmet az érdeklődőkhözMosoly
Léna

Szia Léna! Visszaolvastam, és szerintem félreértetted Zsuzsa beírását. A tartási módra azt írta, nem adjuk udvari kutyának. Budapestre sem. A vidéket pedig nem "nem szeretjük", hanem az örökbeadási protokollunk miatt valóban nehézkesebb, mint a közelünkbe vinni a kutyát, ezért is szoktuk javasolni az érdeklődőknek, hogy keressenek a saját környékükön menhelyet vagy gyepit, mert az nekik is egyszerűbb és olcsóbb. (Egyébként, ha minden jól alakul, például Trilla és Patina is vidékre költöznek hamarosan, nem is közelre. Mindkét gazdijelölt járt nálunk előtte, és mi visszük majd haza a kutyákat.)

Mindenképpen azt javaslom nektek, hogy csakis személyes találkozás után válasszatok kutyát, hiszen nagyon más lehet élőben, mint képen. Ez megint amellett szól, hogy a közeletekben menjetek ki -akár a döntés előtt többször is többször is- egy telepre.
Szekszárdon nem tudom, milyen menhely van, de a paksin pl. hatalmas a választék (sajnos), Pécsen ott a Misina, és a legtöbb városnak van gyepmesteri telepe is.
Vissza az elejére
zsoffi jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Léna
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 20:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Elnézést a vita generálásáért, bár a vidékes megjegyzéssel továbbra sem vagyok kibékülve.
A helyzet az,hogy a barátnőm nézte ki nekem Mirázst, és már jó ideje beszélgettünk róla. Én egy kicsit később vettem a bátorságot érdeklődésre, mint ő, a benzinpénz pedig nyilván nem lett volna probléma. Az a sejtésem, hogy talán meglepetést akart.. na mindegy.
Remélem, minél hamarabb sikerül megfelelő gazdához juttatni Mirázst, mi pedig legközelebb ősszel próbálkozunk, miután lekerítettük a hátsó kertet a zöldségesnek. És azt hiszem, Szekszárdra megyünk, az van ide a legközelebb.
További jó munkát és kicsit több türelmet az érdeklődőkhözMosoly
Léna
Vissza az elejére
Amich
nagykutya
nagykutya

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 20:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

No látom vita alakult ki Mirázsról...

Mirázs nálam lakik május óta, így én ismerem a legjobban és nem adom kerti kutyának, nemcsak azért mert nálunk bent van, hanem azért sem, mert az ő habitusának egész egyszerűen nem felel meg a kerti tartás. Nem értem ezen miért kell megsértődni.

Nagyon remélem, hogy ezzel nem egy újabb vitát generálok, de akkor már leírnám a teljes történetet, hogy ne legyen félreértés. Nem Léna, hanem egy barátnője érdeklődött nálam telefonon Mirázs iránt; a telefonban ugyan arról volt még szó, hogy Mira bemehetne a lakásba is, illetve olyan képtelen ötletek hangoztak el első körben, hogy előzetes találkozás nélkül vigyük le a kutyát vidékre, mert Lénának annyira megtetszett kép alapján. (Arra ugyan már nem vette a fáradtságot, hogy felemelje a telefont, ami nekem eleve érthetetlen, hogy miért az érdeklődő gazdajelölt ismerőse, és nem ő maga telefonál.) Én rögtön jeleztem, hogy mi nem így adunk kutyát örökbe, elsősorban telefonáljon először a gazdijelölt, felhívtam a figyelmet a honlapon is megtalálható örökbefogadási tudnivalókra, valamint a benzinpénzre, amit a vidéki örökbefogadóktól el szoktunk kérni. A benzinpénz elhangzása után a barátnő kijelentette, hogy a gazdijelölt ezt nem fogja kifizetni, de majd helyette ő, én pedig megmondtam, hogy erről szó sem lehet, erre közölte, hogy le kell tennie a telefont, így végződött a beszélgetés.

Szóval Mirázs továbbra is gazdit keres, olyat, aki kertes ház esetében beengedné a lakásba is (ahogy ez egyébként a hirdetésében is szerepel).
Vissza az elejére
Amich jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
...JZsuzsa
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 14:46    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

...JZsuzsa írta:
Kedves Kata!

Azt mondom, h veszekedni nem itt kell. Van egy kutya, aki kanapén alszik. Ha jól tudom az ideiglenese ezt telefonban is közölte. Nincs a történeten mit ragozni. Semmi rossz szándék nem volt abban, amit leírtam. Tele az ország kidobott kutyával, aki gazdára vár. Vannak, akik rossz körülmények között szenvednek. Azoknak megváltás egy udvar, egy gazda. de vannak olyanok, akik ennél már tőlünk többet kaptak és ezért mi már azokat a kutyákat nem fokozzuk le. És ezt sem sértésből mondtam. és hogy pattogós lennék? Lehet, h valaki akként érzékeli, mert tény, nincs időm cücncörögni. Dolgozunk mindannyian és munkánk közben lopunk időt a válaszokra is. Mellesleg, aki az én beírásomat őrmesteresnek nevezi, az valószínűleg nagyon el van kényeztetve az élettől, mert szerintem egyáltalán nem pattogós. Egyszerűen csak megválaszoltam egy kérdést, nem sértőn az biztos.
Idézet:
Kedves Léna!

Köszönjük érdeklődésed, de Mirázs ágyban alszik, úgyhogy biztosan nem adnánk őt udvari kutyának. Nálunk amúgy se egyszerű az örökbefogadás, fel kell jönni szombaton és az még nem azt jelenti, hogy az érdeklődő örökbe is fogadhatja adott kutyát, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor is mi visszük házhoz a kutyát, stb. Szóval mi ezért nem is nagyon szeretünk vidékre gazdihoz adni. Biztosan van a környéketeken is gyepmesteri telep, ahol 14 nap után elaltatják a kutyákat, kérlek nézz körül, mert nagyon sok kutya vár segítségre.

Üdv, Zsuzsa

Szóval Kedves Hölgyeim! Nyugodjanak meg a kedélyek. Ez itt nem a veszekedős topic. Szeretném, ha a továbbiakban Mirázsról szólhatna.

Üdv, Zsuzsa

Egyébként meg nincs szükség megvédeni engem, egyrészt, mert nagylány vagyok, másrészt, mert semmi olyat nem írtam, ami ne lenne vállalható. A lányok se azért válaszoltak, mert védenének, hanem próbálták megmagyarázni Lénának, h senkinek nem vele van baja, de ha egy kutya lakásban lakik, akkor nem adjunk kertbe.
Vissza az elejére
...JZsuzsa
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 14:46    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves kata!

Azt mondom, h veszekedni nem itt kell. Van egy kutya, aki kanapén alszik. Ha jól tudom az ideiglenese ezt telefonban is közölte. Nincs a történeten mit ragozni. Semmi rossz szándék nem volt abban, amit leírtam. Tele az ország kidobott kutyával, aki gazdára vár. Vannak, akik rossz körülmények között szenvednek. Azoknak megváltás egy udvar, egy gazda. de vannak olyanok, akik ennél már tőlünk többet kaptak és ezért mi már azokat a kutyákat nem fokozzuk le. És ezt sem sértésből mondtam. és hogy pattogós lennék? Lehet, h valaki akként érzékeli, mert tény, nincs időm cücncörögni. Dolgozunk mindannyian és munkánk közben lopunk időt a válaszokra is. Mellesleg, aki az én beírásomat őrmesteresnek nevezi, az valószínűleg nagyon el van kényeztetve az élettől, mert szerintem egyáltalán nem pattogós. Egyszerűen csak megválaszoltam egy kérdést, nem sértőn az biztos.
Idézet:
Kedves Léna!

Köszönjük érdeklődésed, de Mirázs ágyban alszik, úgyhogy biztosan nem adnánk őt udvari kutyának. Nálunk amúgy se egyszerű az örökbefogadás, fel kell jönni szombaton és az még nem azt jelenti, hogy az érdeklődő örökbe is fogadhatja adott kutyát, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor is mi visszük házhoz a kutyát, stb. Szóval mi ezért nem is nagyon szeretünk vidékre gazdihoz adni. Biztosan van a környéketeken is gyepmesteri telep, ahol 14 nap után elaltatják a kutyákat, kérlek nézz körül, mert nagyon sok kutya vár segítségre.

Üdv, Zsuzsa

Szóval Kedves Hölgyeim! Nyugodjanak meg a kedélyek. Ez itt nem a veszekedős topic. Szeretném, ha a továbbiakban Mirázsról szólhatna.

Üdv, Zsuzsa
Vissza az elejére
gurinkata
kölyök
kölyök

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 14:25    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Irinci... írta:
Az ország számos pontjára adtunk már örökbe kutyát: Pécstől Mezőkövesdig Sopronon át Tatabányáig, Kiskunlacházáig.
Nincs kifogásunk a "vidék" ellen, de alapelvünk, h mindenkinek a megfelelő ebet. Ha egy kutya x hónapja ágyban alszik, akkor hadd ne kényszerüljön szimpla kerti kutyává avanzsálnia.
Ettől még lehet kulturáltan kertben tartani kutyát, nincs is kifogásunk ellene, van is számos olyan kutyánk, aki evvel is beérné.

Szóval hajrá. Kívánom, h találjanak rá a megfelelő ebre, akinek Önök kellenek, és aki Önöknek a tökéletes kutya baseballsapis

Kedves Minisek!
Ti most véditek a mundér becsületét (az Önök előtt), de én már tegnap meg akartam szólalni JZsuzsa beírása olvastán, mert szerintem is őrmesteres és különben is... Nem kellett volna egy potenciális örökbefogadót így kipattogni a sorból. Remélem, ezt nem csak én sajnálom! Egyéb indokokat nem ismerek, remélem, nincsenek és tök egyszerűen, nagyon gyorsan, él nélkül kéne bocsánatot kérni és megírni, hogy Mirázs csak ágybafogadóhoz mehet. Én is bocsika vagyooook és kérek engedélyt a meghunyászkodásra!
Gurin Katalin
Vissza az elejére
gurinkata jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Irinci...
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 13:49    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Az ország számos pontjára adtunk már örökbe kutyát: Pécstől Mezőkövesdig Sopronon át Tatabányáig, Kiskunlacházáig.
Nincs kifogásunk a "vidék" ellen, de alapelvünk, h mindenkinek a megfelelő ebet. Ha egy kutya x hónapja ágyban alszik, akkor hadd ne kényszerüljön szimpla kerti kutyává avanzsálnia.
Ettől még lehet kulturáltan kertben tartani kutyát, nincs is kifogásunk ellene, van is számos olyan kutyánk, aki evvel is beérné.

Szóval hajrá. Kívánom, h találjanak rá a megfelelő ebre, akinek Önök kellenek, és aki Önöknek a tökéletes kutya baseballsapis
Vissza az elejére
fríz16
veterán
veterán

Neme: Neme:Nő Kor: 29

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 12:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Mirázst bentlakással szeretnénk örökbe adni, mert most is úgy él.
Vannak viszont olyan kutyáink, akik szívesen költöznének kertbe, sok foglalkozással, ilyen pl. Falco, Tantusz, Templom. Fiatalok, helyesek, kedvesek.
Vissza az elejére
fríz16 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Léna
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 12:20    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

"Szóval mi ezért nem is nagyon szeretünk vidékre gazdihoz adni." Az én bajom ez a mondat volt, ha Mirázs nem aludna a földön, akkor nem is jöhetne hozzánk, én is a legjobbat szeretném, ezért is kérdeztem rá, hogyan viszonyulna az udvarhoz.
Talán ki kellene írni a főoldalra, hogy vidékiek kíméljenek?... vagy oda kellene figyelni, hogy esetleg ne sértő stílusban kommunikáljunk egy esetleges másik (udvarhoz szokott) menhelylakó leendő gazdijával?
Remélem a gazdiszelektálás nem fontosabb mint a kuytusok leendő jó helye. (?....)
Sajnálom hogy így alakult, nekem nagyon szimpatikusak voltatok, de jó lenne ha rálátnátok hogy nem csak Budapestből áll Magyarország...
Ezért utólag is hálás lennék.
Vissza az elejére
...JZsuzsa
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 1. Csütörtök 7:50    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Miért? Szerinted azt a kutyát csak azért, mert te jelentkeztél rá oda kellene egy olyan helyre adnunk, ahol kerti kutyaként élne, miközben most lakásban lakik és kanapén alszik? Te tényleg nem érted? Sajnálom, de nem egy nyelven beszélünk.
Vissza az elejére
Léna
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 30. Szerda 19:27    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves Zsuzsa,

igaz, mi nem gyereket, hanem kutyát keresünk...
akinek jó helye lenne, megbecsülik, odafigyelnek rá, tanítják, ápolják,etetik, nem bántják. Csupán fenntartanánk az ágyunkat magunknak.
Ha ez a ti kutyáitoknak nem felel meg, tényleg sajnálom, és igazad van, lesz olyan eb a környéken, akinek a fenti feltételek még túl is szárnyalják minden álmát. Eddig egyik befogadott állatunk sem tiltakozott, egészségesek, szépek, a szomszédéikat is "karbantartjuk", nem egy átszokott hozzánk.
Félre ne értsd: Mirázs továbbra is gyönyörű,és nem a válasz tartalmával, csupán a stílusával van gondom.
Köszönettel: Léna, vidékről
Vissza az elejére
...JZsuzsa
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 29. Kedd 20:06    Hozzászólás témája: Re: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves Léna!

Üdv, Zsuzsa
Vissza az elejére
Lenii
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 29. Kedd 19:36    Hozzászólás témája: Mirázs Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Engem érdekelne Mirázs!
Kérdés az,hogy hogyan viselné, ha falura hoznánk, és nem jöhetne be a házba. Persze lenne neki saját háza, vinnénk kutyaiskolába is, van itt egy a közelben. Van három macskánk (kettő a szomszédé de itt jobban szeretnek) abból kettő kutyabarát (hímek) a nőstény egyelőre nem tűnik meggyőzhetőnek, bár ez a kutyán is múlik.
És nem tudom, hogyan tudnánk elmenni érte (hol van most?)Hallottam olyat, hogy elhoznátok (?) persze nem ingyen gondoltam (autónk nincs).
Ja, és vannak csirkék meg nyulak, előbbiek magas, utóbbiak kevésbé magas kerítés mögött (a kertet nem féltem, az állatokat kissé.) Vajon hogy viszonyulna hozzájuk?
Szóval mikor és hol lehetne találkozni Mirázzsal? Szívesen elmennék megnézni.
Üdvözlettel:Léna
Vissza az elejére
...JZsuzsa
Vendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 18. Péntek 9:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Pedig nagyon helyes. lufi
Vissza az elejére
Amich
nagykutya
nagykutya

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 17. Csütörtök 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Mirázs lassan felnő nálunk, sajnos eddig senkinek sem akadt meg a szeme rajta. Szomorú

Pedig Mirázs egy jóeszű, vigyori kiskutya, aki bohókás természetével és kinézetével egészen biztosan sok vidám percet szerez majd leendő gazdájának!

Ha nem lenne ilyen picike és ilyen vicces kinézetű, házőrzőnek is jó lenne, ugyanis nem barátkozik ám akárkivel, az ő bizalmát ki kell érdemelni, de akit egyszer megszeret, ahhoz nagyon ragaszkodik és legszívesebben egész nap mellette lenne.

Egyetlen "hátránya", hogy szeret hangot adni véleményének, és figyelmét sem kerüli el soha semmi érdekes történés. Egyszóval kiváló jelzőkutya. lol
Vissza az elejére
fríz16
veterán
veterán

Neme: Neme:Nő Kor: 29

HozzászólásElküldve: 2009 Júl. 30. Csütörtök 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Vissza az elejére
fríz16 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Amich
nagykutya
nagykutya

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 29. Hétfő 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Mirike szépen megerősödött nálunk, nőtt is picit. Mosoly Sajnos a képek nem adják vissza, milyen különlegesen szép, puha bundája van.

Továbbra is nagyon kedves, kíváncsi kiskutya, most már tökéletesen szobatiszta és pórázon is ügyesen sétál.
Vissza az elejére
Amich
nagykutya
nagykutya

HozzászólásElküldve: 2009 Jún. 12. Péntek 18:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 2 oldal [27 H.sz.] Ugrás az oldalra::  1, 2 Következő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Fórum index » Elveszett kutyusok - Állatmentő egyesületek - Menhelyek » Menhelyek » MiniMenhely » Minimenhely, ahol az ebcsont beforr
Ugrás:  

Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Szavazhatsz ebben a fórumban

Technikai és egyéb segítség: admin@site.hu
Értékesítés-információ: sales@site.hu

Copyright © 2005-2011 Site.hu