Megjegyezném, hogy nem kell messzire menni, hisz nálunk is lehet feltölteni videókat is! Egészen 14MB-os méretig. gallery.site.hu _________________ Üdv, Site.hu Tech Admin
admin@site.hu
Örülök,hogy van topic a Bordeaux-i dogokról,de sajnálattal tapasztalom,hogy senki sem ír róluk semmit.
Nekem van egy 5és fél éves kanom,és úgy érzem napokig tudnék róla-esetleg a fajtáról- mesélni,beszélgetni.
Lehet,hogy csak elfogult vagyok-bár szerintem nem-de azt hiszem annakidején nem választhattam volna számomra tökéletesebb fajtát
Sokan ijesztőnek,egyesek kifejezetten csúnyának tartják .Sok ismerősöm kedvelte meg a fajtát az én kutyámnak köszönhetően. Csak meg kell őket ismerni.Én egy ismerősöm szukájának köszönhetem,hogy beleszerettem a BORDEAUX-I DOGba
TUDSZ VIDEÓT TÖLTENI ERREAZ OLDALRA ÉS BERAKHATOD A FÓRUMRA
http://www.freevlog.hu/play?v=u469a56d8889c5
Remélem megtudod nézni és ti is bátran tegyetek fel nincs több bordeauxi fent a videón. _________________ Nancy
Örülök,hogy van topic a Bordeaux-i dogokról,de sajnálattal tapasztalom,hogy senki sem ír róluk semmit.
Nekem van egy 5és fél éves kanom,és úgy érzem napokig tudnék róla-esetleg a fajtáról- mesélni,beszélgetni.
Lehet,hogy csak elfogult vagyok-bár szerintem nem-de azt hiszem annakidején nem választhattam volna számomra tökéletesebb fajtát
Sokan ijesztőnek,egyesek kifejezetten csúnyának tartják .Sok ismerősöm kedvelte meg a fajtát az én kutyámnak köszönhetően. Csak meg kell őket ismerni.Én egy ismerősöm szukájának köszönhetem,hogy beleszerettem a BORDEAUX-I DOGba
Itt imádjuk a bordeauxi dogot Nancy nagyon sokat szerepel benne ha ugy gondolod beszélni akarsz gyere az oldalra szívesen látunk,
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=7261&x_p=1
Keres engem Nancy gazdája vagyok Vajnorák Jánosné néven regisztrálva.http://www.freevlog.hu/play?v=u469a56d8889c5
A hisztis kutyám. _________________ Nancy
Feltöltöttem néhány képet a galériába
Bénáztam egy kicsit mire rájöttem,hogy mi a manót kell csinálni , kategorizálni meg hasonlók.Tudom,hogy béna vagyok,na
A végeredmény a lényeg.Most láthatjátok őkelmét REMBRANDT-ot
Lesz majd még... Ezt lehet fenyegetésnek is venni...
Feltöltöttem néhány képet a galériába
Bénáztam egy kicsit mire rájöttem,hogy mi a manót kell csinálni , kategorizálni meg hasonlók.Tudom,hogy béna vagyok,na
A végeredmény a lényeg.Most láthatjátok őkelmét REMBRANDT-ot
Lesz majd még... Ezt lehet fenyegetésnek is venni...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban