Pontos idő: 2021 Jan. 19. Kedd 22:06
Időzóna: (GMT +1 óra) |
Szerző |
Üzenet |
Babhéjtea bébi

Neme: Kor: 56 Csatlakozott: 2008.12.02., 17:09 Hozzászólások: 1
|
Elküldve: 2008 Dec. 2. Kedd 17:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszönöm a tippeket, fernell könyvét ismertem, de a másik kötet újdonság nekem.
igazság szerint kölyök kutya köteléképítésben a jó istennek nem jön vissza ha sétaközben elengedem szó cikkénél tartunk.. ebben kérnék tanácsot
előre is köszönöm!
|
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
T.J. falkavezér

Neme: Kor: 59 Csatlakozott: 2005.02.04., 22:26 Hozzászólások: 11582
|
Elküldve: 2008 Máj. 7. Szerda 20:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hátha valakit érdekel !
101 kérdés... (60 MB, .pdf formátum)
Fennell - Kutyapszichológia (2,7 MB, .doc formátum)
Kellemes szórakozást ! _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
 |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Kende bébi

Neme: Csatlakozott: 2005.08.04., 14:42 Hozzászólások: 13
|
Elküldve: 2006 Jan. 7. Szombat 11:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ez nagyon jó téma, de látom régen vetetted fel.
Ha még nem adtad fel, kérdés -mit szeretnél?
Kérdés felelet? Én kérdezek Te válaszolsz? Mindenki kérdez és aki tud válaszol? Csak úgy általában nehéz e témáról beszélgetni.
Szerintem az lehet domináns aki ösztönösen vezető személyiség, vagy megtanulja hogyan kell egy kutyát vezetni. |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
FlauwerGarden kölyök

|
Elküldve: 2005 Jún. 4. Szombat 9:53 Hozzászólás témája:
Kutyapszichológia és Dominancia Téma leírása: Hogyan és ki lehet domináns egy "családi falkában". |
|
|
Sajnos elég sok családban végződik ember és kutya kapcsolata szakítással. Nagy szükségét érzem annak, hogy tanácsokat adhassunk olyanoknak, akik elrontották ebükkel a kapcsoltukat és már-már kezelhetetlen helyzet alakul ki, aminek következtében egyre több lesz a kidobott kutya.
Gyűjtsünk itt olyan tapasztalatokat és jó tanácsokat, hogy ezzel lehessen segíteni a problémákon és aki még gazdivá válás előtt van, az kaphasson egy kis előkészítést a rá váró feladatokból.
Fajtától függetlenül várom hozzászólásotokat. _________________ A kutya az embert választotta szövetségesének.Ne élj ezzel vissza! |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban |
|