Elküldve: 2008 Okt. 6. Hétfő 12:54 Hozzászólás témája:
Re: Ki hogyan lett Tibeti terrier gazdi?
S.Móni írta:
Sziasztok Fórumtásak!
Ki hogyan lett Tibeti Terrier gazdi? Várom a történeteiteket!
Személy szerint én miután meghalt két szeretett kutyám Alfi(tacskó) és Dragó (keverék) nem szerettem volna még egy kutyát, mert féltem, hogy nehéz lesz még egy megválás... de akkor rátaláltam erre a fajtára, és egyből beleszerettem. Találtunk egy megfelelő helyet ahol tudunk választani kiskutyust. Édesapukám lement érte LajosMizsére. Egy egész alom egy éves kutyus volt előtte és mind csillogó szemekkel nézett rá. Az egyik ( Ultika ) birkózott egy társával játékből és persze, ő győzött Apukám ezért őt választotta. Amikor hazahozta a kis pici megvolt szeppenve csak nézett, hogy hova is került. Majd miután a kertbe a labdára esett a tekintete, egyből fölbátorodott és letámadta a labdát. / ami 2x akkor volt mint ő! / Majs odajött hozzánk és jól megnézett minket és csaholni kezdtett. Ő is tudta, hogy jó helyre került! Azóta még mindíg nagyon örül hogy itt van, és mi is örülünk neki!
Neked ezek szerint Takó Márta anyukájától van kutyád
Az enyém Mártától van. Legalább is a fekete. Erika31 galériában megtalálod őket.
Elküldve: 2007 Nov. 3. Szombat 9:44 Hozzászólás témája:
Szia!
Nekünk kettő is van Kis-közepes méretű, intelligens, hosszúszőrű kutyát kerestünk, a könyvek szerint ez a tibeti. És tényleg Az első tibetink egy bűbáj, ahogy a könyvek is írták, a második problémás, de őt is ugyanúgy imádjuk.
Elküldve: 2007 Aug. 28. Kedd 14:36 Hozzászólás témája:
Szia!
Hát a mi történetünk kicsit hosszú, így inkább csak a weboldal címét teszem fel ide: http://www.akosvarycibal.mlap.hu _________________ "Remélem, egyszer olyan ember leszek, amilyennek a kutyám gondol."
Elküldve: 2007 Aug. 27. Hétfő 16:28 Hozzászólás témája:
Ki hogyan lett Tibeti terrier gazdi?
Sziasztok Fórumtásak!
Ki hogyan lett Tibeti Terrier gazdi? Várom a történeteiteket!
Személy szerint én miután meghalt két szeretett kutyám Alfi(tacskó) és Dragó (keverék) nem szerettem volna még egy kutyát, mert féltem, hogy nehéz lesz még egy megválás... de akkor rátaláltam erre a fajtára, és egyből beleszerettem. Találtunk egy megfelelő helyet ahol tudunk választani kiskutyust. Édesapukám lement érte LajosMizsére. Egy egész alom egy éves kutyus volt előtte és mind csillogó szemekkel nézett rá. Az egyik ( Ultika ) birkózott egy társával játékből és persze, ő győzött Apukám ezért őt választotta. Amikor hazahozta a kis pici megvolt szeppenve csak nézett, hogy hova is került. Majd miután a kertbe a labdára esett a tekintete, egyből fölbátorodott és letámadta a labdát. / ami 2x akkor volt mint ő! / Majs odajött hozzánk és jól megnézett minket és csaholni kezdtett. Ő is tudta, hogy jó helyre került! Azóta még mindíg nagyon örül hogy itt van, és mi is örülünk neki! _________________ Móni és Ultika
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban