...mert egy kísértetiesen hasonló angol nyelvű westis fórumon...
Hát igen, mivel ez egy, az internetről letölthető cucc, amit bárki felhasználhat, és saját képére formálhatja...a gallery ugyanilyen progi alapján működik.
Az oldal jó. Némi tapasztalattal tudok szolgálni a lehetőségek, gondok (netboardnál megszokott forma - ez a forma), mert egy kísértetiesen hasonló angol nyelvű westis fórumon volt-van alkalmam kipróbálni, s persze én is a megszokott lehetőségeket kerestem. _________________ Cookies - Lili & Csillag
Még az idézethez annyit, hogy ki lehet belőle nyugodtan törölni, ha csak egy mondatra szeretne valaki reagálni..a lényeg, hogy az elején a quote [ ] ben megmaradjon, illetve a legvegen ugyanez / jellel a [ ] között. (hu, de bonyolult voltam... )
És be lehet állítani valahol, hogy mindig a legfrissebb legyen felül?
Ez most még nálam is probléma, mert hiába állítom be, minden egyes hozzászólásom után "visszafordul". Szerintem szólok majd az üzemeltető srácnak, hogy ezt programilag írja át, hogy az legyen az alapértelmezett...csak most délután Zh-t ír, így nem ér ránk. De ez a legkevesebb, ha nem most, akkor holnap.
És be lehet állítani valahol, hogy mindig a legfrissebb legyen felül? Hogy ne kelljen állandóan az aljára görgetni, aztán meg majd ha sok hozzászólás lesz, akkor lapozgatni?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban