Szia, szerintem ne aggódj, aranyos és ez a lényeg. Azért ha ilyen hirtelen nő célszerű lenne neki kálciumtablettát adni (a tapfutar.hu oldalon találsz kutyáknak valót), hogy a csontozata erősödjön, és javaslom, hogy ha felengeded az ágyra, lefelé ne ugorjon, (inkább te tedd le) nehogy megsérüljenek az izületei.
Mari&Manó
www.westimano.blog.hu
Sziasztok ne haragudjatok a késői reagálásért.
Most küldök Happyről pár képet Most vasárnap készűlt
most 3 és fél hónapos
Nem tudom így látszik e hogy mekkora de nagy
Az állatorvos is mondta hogy ilyen nagy westit még nem látott. Azóta hogy ott voltunk eltelt 2 hét és megint nőtt _________________ Az ember legjobb barátja a westie-je
Páromé és az enyém Happy westie kutya
Megérkezett végre az én kiskutyám is Carlos!
10hetes gyönyörű és okos kiskutya!
Azt nem mondom, hogy jó, mert most is rosszalkodik!
Egy dolog aggaszt csak, nagyon sokat vakarja a bal fülét!
Mitől lehet?
Este teszek fel majd képeket!
Szia, ha sokat vakarja a fülét lehet fülgyulladása. Amikor mégy az állatorvoshoz, hogy a chippet átirasd a nevedre mutasd meg a fülét (ha pirosabb mint a másik, akkor már most irány a doki.)
Mari&Manó
www.westimano.blog.hu
Tegnap mielőtt elhoztuk, akkor lett megfürdetve lehet, hogy csak a bőre száraz kicsit azért vakarózik?
Mitől lehet?
Szia, ha sokat vakarja a fülét lehet fülgyulladása. Amikor mégy az állatorvoshoz, hogy a chippet átirasd a nevedre mutasd meg a fülét (ha pirosabb mint a másik, akkor már most irány a doki.)
Mari&Manó
www.westimano.blog.hu
Mitől lehet?
Gratulálunk a KisManóhoz! Legyen részed sok örömben mellette és jó egészséget kívánunk neki!
Hiába rosszalkodik,nem fogsz tudni haragudni rá...elég ha rádnéz és el is olvadsz. Ezért van az,hogy ők "bármit" megtehetnek.
Puszi nektek és várjuk a fejleményeket. _________________ Nati, Kira és Robin (2009.05.02.-2009.10.12.)
A kutya az egyetlen a világon,aki jobban szeret téged saját magánál!!!
Mitől lehet?
Elküldve: 2010 Aug. 24. Kedd 17:51 Hozzászólás témája:
Hello!
Budapesten vállalok kutyasétáltatást a Ferenc körúthoz közel (onnan bicikivel 30 percen belül elérhető helyen, Pl: Mórizc Zs. körtér, Városliget, Belváros...)
24 éves egyetemista lány vagyok, magam is kutyatulajdonos.
500 ft ot kérek egy órért , rugalmasan tudok alkalmazkodni időpontokhoz.
Rit falkavezér Neme: Kor: 30 Csatlakozott: 2006.10.15., 19:42 Hozzászólások: 2721
Elküldve: 2010 Aug. 21. Szombat 21:15 Hozzászólás témája:
BMari írta:
vikici83 írta:
Megmértük az állatorvosnál és 4 kilós
Amint tudok rakok fel képet A fényképezőn van csak le van merűlve
amint lesz időm felrakok
Viki
Szia, a 4 kg tényleg nem kevés, de ha nem kövér a kutyus, akkor szerintem ne aggódj, ha ducinak látod, akkor konzultálj a kaja mennyiségéről a dokival és mozgasd a kutyát napi 3-4 órát. M&M
www.westimano.blog.hu
ui várjuk a képeket
Sziasztok!
Még nagyon fiatal a kutyus, ha 3 hónapos, akkor 12-13 hetes körül van, szerintem a 3-4 óra mozgatás ebben a korban elég drasztikus, mivel most alakulnak az ízületei, a csontozata...és még elég sokat is alszik ilyenkor a bébi.
Ha annyira kövér lenne,hogy be kell avatkozni,akkor szerintem mondta volna a doki, hogy mit kellene tenni.
Na meg aztán a testméretére, vagy a súlyára mondta az orvos, hogy nagy..?
Általában a "kölyökhájat" a kamaszkor körüli "nyúláskor" le is dobják magukról, úgyhogy valószínűleg nem fog elhízni a kispasi. Szóval szerintem emiatt ne aggódj.
Elküldve: 2010 Aug. 21. Szombat 16:15 Hozzászólás témája:
vikici83 írta:
amint lesz időm felrakok
Viki
Szia, a 4 kg tényleg nem kevés, de ha nem kövér a kutyus, akkor szerintem ne aggódj, ha ducinak látod, akkor konzultálj a kaja mennyiségéről a dokival és mozgasd a kutyát napi 3-4 órát. M&M
www.westimano.blog.hu
ui várjuk a képeket
Elküldve: 2010 Aug. 20. Péntek 19:26 Hozzászólás témája:
amint lesz időm felrakok
Viki _________________ Az ember legjobb barátja a westie-je
Elküldve: 2010 Aug. 20. Péntek 18:39 Hozzászólás témája:
vikici83 írta:
Sziasztok!
Voltunk az állatorvosnál megkapta az utolsó oltást és a chipet is
De kiderült, hogy csak egy heréje van szegénykémnek
Azt mondta az állatorvos hogy 3 hónap múlva vigyük vissza és meglátjuk mi van mert 50 50 % hogy még lejöhet a másik is
Meg azt mondta hogy a korához képest nagy. Mekkorának kell lennie egy 3 hónapos westinek?
Viki
Szia, ha három hónapos és az egyik heréje nincs a zacsiban, akkor igen kevés az esélye, hogy leszálljon. Készüljetek az ivartalanítási műtétre. (Nálunk is ez történt) Hány kilós a kutyusod? Tegyél fel friss képet róla.
Mari&Manó
www.westimano.blog.hu
ui: nézd meg Prézli, Marco és az én blogomban, hogy a mi kutyáink mekkorák voltak 3 hónaposan és akkor könnyebben tudsz viszonyítani.
Elküldve: 2010 Aug. 19. Csütörtök 18:30 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Voltunk az állatorvosnál megkapta az utolsó oltást és a chipet is
De kiderült, hogy csak egy heréje van szegénykémnek
Azt mondta az állatorvos hogy 3 hónap múlva vigyük vissza és meglátjuk mi van mert 50 50 % hogy még lejöhet a másik is
Meg azt mondta hogy a korához képest nagy. Mekkorának kell lennie egy 3 hónapos westinek?
Viki _________________ Az ember legjobb barátja a westie-je
Elküldve: 2010 Aug. 4. Szerda 10:04 Hozzászólás témája:
vikici83 írta:
Sziasztok!
Egy fura dologról kérdeznélek titeket.
Miután haza hoztuk a kutyust, rá egy két héttel észre vettem hogy a kutya fenekénél egy kis sávban ami olyan 3 4 cm hosszú volt bebarnúlt a szőre.
Ez elmúlt de a gerince mentén még mindig barna, ezt nem úgy gondolom hogy nagyon csak nagyon halványan barna de még is az. Ma reggelre (tegnap még tényleg nem láttam) a jobb szeme felett egy kis részen ugyan úgy halványan bebarnúlt. ez mitől lehet? Elmúlik ez is neki? A gerincénél is? mert ott már régebb óta olyan, kb 2-3 hete. Mi ez az egész barnulás? Mert nem értem
Ezek a foltok csak a pigmentek. Ne aggódj, semmi baja!
Elküldve: 2010 Aug. 4. Szerda 10:00 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Egy fura dologról kérdeznélek titeket.
Miután haza hoztuk a kutyust, rá egy két héttel észre vettem hogy a kutya fenekénél egy kis sávban ami olyan 3 4 cm hosszú volt bebarnúlt a szőre.
Ez elmúlt de a gerince mentén még mindig barna, ezt nem úgy gondolom hogy nagyon csak nagyon halványan barna de még is az. Ma reggelre (tegnap még tényleg nem láttam) a jobb szeme felett egy kis részen ugyan úgy halványan bebarnúlt. ez mitől lehet? Elmúlik ez is neki? A gerincénél is? mert ott már régebb óta olyan, kb 2-3 hete. Mi ez az egész barnulás? Mert nem értem _________________ Az ember legjobb barátja a westie-je
Kezdő westi tulajdonos vagyok, imádom a kis drágámat, 13 hetes már. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mennyi tápot adtok adtatok a kutyutoknak ilyen idős korában? Én 3szor adok neki 3-4 evőkanál szárazat(ALKALMANKÉNT ENNYIT), de úgy tűnik; mintha feneketlen lenne a gyomra, mindig kaját keres, szimatol és mindent megeszik. Lehet keveset adok neki?Köszönöm a válaszokat előre is
Kezdő westi tulajdonos vagyok, imádom a kis drágámat, 13 hetes már. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mennyi tápot adtok adtatok a kutyutoknak ilyen idős korában? Én 3szor adok neki 3-4 evőkanál szárazat(ALKALMANKÉNT ENNYIT), de úgy tűnik; mintha feneketlen lenne a gyomra, mindig kaját keres, szimatol és mindent megeszik. Lehet keveset adok neki?Köszönöm a válaszokat előre is
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban