Jajjj!! Szandra!!!Még én is frászt kapok,így utólag is!!!
Nem beszélve arról, hogy tudom,hogy milyen érzés,hasonlót pár évew én is átéltem,de annak a kutyának legalább ott volt a gazdája és segített!!!!
Szegény Milkykém!! Még jó, hogy nem ment neked is!!
Millió puszi mindkettőtöknek!!!
Köszönjük Erzsike!
Az éjszaka nem sokat aludtunk, Milky-nek melege volt, én meg egyfolytában azt figyeltem, hogy minden rendben van-e vele. _________________ ribizli - Milky
Hajrááá Milkyyyyy és Szandraaa ! Amilyen stramm kis harcos, sztem legközelebb Ő fogja lenyomni azt a kaukázusit! Biztosan nem lesz semmi gond, szurkolok az egész állatkertemmel
Nagyon köszi Lippi!!! _________________ ribizli - Milky
Az esti séta alkalmával borzalmas dolog történt velünk! A Milky-t megtámadta egy kaukázusi kutya. Legyűrte a földre és a nyakát szorította. Én eszeveszett kiabálás közepette, ütöttem a kutyát, hogy engedje el a Milky-t, de nem tette. Végül elharaphatta a nyakörvet és el tudott menekülni a gyerkőcöm (egy forgalmas úttesten keresztül, ahol szerencsére abban a pillanatban nem jött autó) Megfogtam a Milky-t és bemenekültünk egy lépcsőházba, ahol alapos átvizsgálás után találtam egy borsónyi lyukat a nyakán! Elmentünk az orvoshoz, aki azt mondta, hogy nagy szerencséje volt a Milky-nek, mert kitörhette volna a nyakát a másik kutya! Ellátta a sebet, kapott injekciót, remélem minden rendben lesz! Szörnyű volt átélni.
Szerencse, hogy nem lett komolyabb baja!
Sok-sok puszi Milkynek! Remélem hamar túl lesz rajta! _________________ Ágnes - Léda
Köszi Móni!
Remélem testileg és lelkileg is gyorsan kiheverjük!
A remegés is kezd alábbhagyni, a nyugtatónak köszönhetöen.
Az az érdekes, hogy nem volt félelemérzetem, csak a Milky-t akartam eltávolítani a szájából!
Most hívtam az állatorvost, mert eléggé elkezdett vérezni a seb, de megnyugtatott, hogy ki kell tisztulnia.
Jajjj!! Szandra!!!Még én is frászt kapok,így utólag is!!!
Nem beszélve arról, hogy tudom,hogy milyen érzés,hasonlót pár évew én is átéltem,de annak a kutyának legalább ott volt a gazdája és segített!!!!
Szegény Milkykém!! Még jó, hogy nem ment neked is!!
Millió puszi mindkettőtöknek!!!
Hajrááá Milkyyyyy és Szandraaa ! Amilyen stramm kis harcos, sztem legközelebb Ő fogja lenyomni azt a kaukázusit! Biztosan nem lesz semmi gond, szurkolok az egész állatkertemmel _________________ <br>[Filmkocka - mozi,tv,dvd ajánló]
Köszi Neked is Papa-szolga!
Az a helyzet, hogy a környékbeliek azt mondták, hogy nincs gazdája és már látták arrafelé! mindez Gödöllő belvárosában!!!
Senki nem tudott segíteni, mert féltek a kutyától az utólagos elmondások szerint!
Remélem, hogy Milky-t nem viseli meg lelkileg, szerencsére jó étvággyal evett és hangulatilag is jó! _________________ ribizli - Milky
Köszi Móni!
Remélem testileg és lelkileg is gyorsan kiheverjük!
A remegés is kezd alábbhagyni, a nyugtatónak köszönhetöen.
Az az érdekes, hogy nem volt félelemérzetem, csak a Milky-t akartam eltávolítani a szájából!
Előfordult, hogy hívtuk a helyi menhelyet, mert láttunk kóbor kutyust, erre azt mondták, hogy vigyük be mi. Erre nem mernék vállalkozni.
Most hívtam az állatorvost, mert eléggé elkezdett vérezni a seb, de megnyugtatott, hogy ki kell tisztulnia. _________________ ribizli - Milky
Legutóbb ribizli szerkesztette (2005 Máj. 31. Kedd 9:41), összesen 1 alkalommal
Az esti séta alkalmával borzalmas dolog történt velünk! A Milky-t megtámadta egy kaukázusi kutya. Legyűrte a földre és a nyakát szorította. Én eszeveszett kiabálás közepette, ütöttem a kutyát, hogy engedje el a Milky-t, de nem tette. Végül elharaphatta a nyakörvet és el tudott menekülni a gyerkőcöm (egy forgalmas úttesten keresztül, ahol szerencsére abban a pillanatban nem jött autó) Megfogtam a Milky-t és bemenekültünk egy lépcsőházba, ahol alapos átvizsgálás után találtam egy borsónyi lyukat a nyakán! Elmentünk az orvoshoz, aki azt mondta, hogy nagy szerencséje volt a Milky-nek, mert kitörhette volna a nyakát a másik kutya! Ellátta a sebet, kapott injekciót, remélem minden rendben lesz! Szörnyű volt átélni.
Felháborít, hogy egy kb. 100 kg-os kutya hogyan mászkálhat egyedül????
Kihívtuk a rendőrséget, de nem tudtak mit csinálni.
Szerintetek ilyen esetben hova lehet fordulni, mit lehet tenni?
Úristen Ez nem lehet igaz !
A kaukázusi gazdája nem volt ott ?! A kutya oltva volt ?!
Szerencsétlen Milky, vajon benne mi játszódhat le és milyen "emlékei" maradnak ?!
Kell lennie egy helyi ebrendeletnek (elméletileg minden önkormányzatnak készítenie kell), abban van/kell rögzíteni, hogy ki milyen felelősséggel tartozik ilyen esetekben. Tudtommal legalábbis.
Millió gyógyvakirga Milkynek, remélem vasárnap már egy jó kedvű kuttyal lesz alkalmunk találkozni. _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Úristen, Szandra! Csoda, hogy volt jelenléted bemenekülni egy lépcsőházba! Remélem nem lesz semmi baja Milkynek, sem testileg, sem lelkileg..Őt is biztos nagyon megrázta az eset, és az is lehet, hogy nyomokat is hagy benne. Szegény, drága bogárkám! Millió puszit küldök neki! és Neked is, hogy le tudj picit nyugodni! (mert gondolom még mindig remeghetsz )
Esetleg, ha állatmenhelynek szólnál a kóborgó kutyi miatt? hátha bevinnék magukkal...bár ezt sem értem..ha képes volt Milkyt megtámadni, akár emberre is támadhatot volna, és mégsem tud a rendőrség tenni semmit? _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
Felháborít, hogy egy kb. 100 kg-os kutya hogyan mászkálhat egyedül????
Kihívtuk a rendőrséget, de nem tudtak mit csinálni.
Szerintetek ilyen esetben hova lehet fordulni, mit lehet tenni? _________________ ribizli - Milky
Nem, nem
Még godolkodtam is, hogy az a hajj egy kicsit erős volt, de aztán mégsem moderáltam ki. Mert tudod, az az arany, lágy szívem _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Én úgy tudom, hogy ők is lehetnek allergiások.
Nem lehetséges, hogy megfázott?
Nem tudom
Egyébként semmi más közérzetbeli változást nem veszek észre rajta, rendesen eszik, aktív és csak néha prüszköl, de akkor 5-6-ot is zsinórban.
Abszurdnak těnik, de valaki azt modta nekem, hogy a kutyának is lehet emberallergiája... egyébként Chani is szokott prüszkölni... szerintem most hogy egy csomó minden száll a levegôben, csak szimplán érzékenyebbek, mert folyamatosan a földhöz van tapadva az orruk... Igaz, T.J.-nek nem csak oda... _________________ kami
Nekünk a nagy kutyánk csinál már évek óta ilyen sorozat prüszköléseket!!
Más semmi gond nincs vele. Én valahol régen azt olvastam, hallottam, hogy ilyenkor a beszívott szagoktól szabadulnak meg.Kiprüszkölik magukból az idegen szagokat! Nem tudom mennyire igaz.
Én úgy tudom, hogy ők is lehetnek allergiások.
Nem lehetséges, hogy megfázott?
Nem tudom
Egyébként semmi más közérzetbeli változást nem veszek észre rajta, rendesen eszik, aktív és csak néha prüszköl, de akkor 5-6-ot is zsinórban. _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
T.J. 1-2 napja néha sorozatban prüszköl, úgy mint amikor valami csavarja az orrát
Lehet egy kutya is allergiás ?! _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Ha az ember kutyájára ilyen gazdi vigyáz, mint Szandra, akkor ott gond nem lehet! Jobbulást a kuttynak! _________________ <br>[Filmkocka - mozi,tv,dvd ajánló]
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban