Pontos idő: 2012 Feb. 12. Vasárnap 12:07
Időzóna: (GMT +1 óra) |
| Szerző |
Üzenet |
fríz16 veterán

Neme: Kor: 29 Csatlakozott: 2007.03.06., 20:27 Hozzászólások: 732
|
Elküldve: 2009 Máj. 18. Hétfő 18:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Megjöttek a hírek Elefánt szövettanáról. Sajnos nagyon rosszak. Sír vagy nagyon szomorú
A heréből vett szövetminta teratocarcinomát mutatott, ami sajnos egy rosszindulatú daganat. Valószínűleg már képzett áttétet. El kell vinnünk egy ágyékcsigolya röntgenre, hogy megnézzük, mi a helyzet. Ezt negyedévente kell ismételni.
A lábával sem jobb a helyzet: ott mastocytomát találtak, ami szintén rosszindulatú, grade 3 státuszban, ami távoli nyirokcsomó áttétképződést jelent sajnos.
A végtageltávolítás nem javít a helyzeten sajnos, mert a szövettan alapján az áttétképződés már végbement.
Egyet tehetünk: immunfokozókkal próbáljuk erősíteni az immunrendszerét. Két ilyen van: az Immunovet, amiből van a menhelyen nagyobb mennyiség. A másik a Vetri DMG, ami csodákra képes sok esetben, viszont írtó drága.
Kérjük, akinek módjában áll, lepje meg Elefántot Vetri DMG-vel, mert nagy szüksége van rá.
Köszönjük  |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
 |
![]() |
borsocska nagykutya

Neme: Kor: 26 Csatlakozott: 2006.01.13., 12:30 Hozzászólások: 454
|
Elküldve: 2009 Máj. 8. Péntek 21:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Most szóltak,hogy már van..köszönjük  |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
borsocska nagykutya

Neme: Kor: 26 Csatlakozott: 2006.01.13., 12:30 Hozzászólások: 454
|
Elküldve: 2009 Máj. 8. Péntek 20:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Valaki tudna hozni nekünk indigót a vasárnapi boxer majálisra?
Kellett volna ma vennünk,de annyi volt a teendőnk,hogy ez véletlenül kimaradt..
Ha tudna valaki hozni, emailben jelentkezzen nálam
missborso@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
idir Vendég
|
Elküldve: 2009 Máj. 7. Csütörtök 17:00 Hozzászólás témája:
Persely |
|
|
Szia Zsuzsi!
Nagyon köszi, írok Neki ma este. Ma eléggé rohanós napom volt, a lehetőség a Minisek előtt is áll. A hölgynek csak az a kérése, hogy ne valami nagy álló gyűjtőt, hanem valami kicsi, pultra tehetős változatot vigyünk. Ha megyünk jövő szombaton, minden infót viszek róla, nagyon rendesek a férjével!
Addig is sok puszi Mindenkinek, állatkáknak extra ölelés!
Évi |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
...JZsuzsa Vendég
|
Elküldve: 2009 Máj. 7. Csütörtök 14:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Évi!
Láttam, hogy a Noés topicba betetted az adománygyűjtési lehetőséget. Mi is szívesen kitennénk egy perselyt, hisz nagyon kevés pénzből mentjük az állatokat és minden Ft jól jönne nekünk is. (Már ha még lehet jelentkezni rá)
Elfelejtettem megírni, hogy a Noés persellyel kapcsolatban pedig az infokukacnoeallatotthon emailcímen tudsz egyeztetni Cicával.
Köszi
Zsuzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Máj. 6. Szerda 21:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszönjük és majd dobálhatod is a tyuliknak. Biztos díjazni fogják.  |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
idir Vendég
|
Elküldve: 2009 Máj. 6. Szerda 10:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Zsuzsa!
köszönöm szépen a számod, jól elmentettem a telefonomba. Újabb hírem van: beszélgettünk itt az irodában a kollégákkal. Egy-kettő jár teniszezni. Az én kutyáim anno nagyon szerettek labda után szaladozni, innen jött az ötlet, hogy a teniszpályán nem használt labdákat elhoznák nekem , én meg hozzátok a kutyákoknak. Örömmel vettem a felajánlást és amint meghozzák a labdákat, visszük Nektek! Remélem örülni fognak majd kedvenceink!!!
Évi és Karesz |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Máj. 5. Kedd 20:23 Hozzászólás témája:
Re: Kutyanyíró - teszteltétek? |
|
|
Kérlek legközelebb mindenképpen gyere hozzánk oda, nagyon szeretném megköszönni a nyírót. A számom: 06-70-635-0780 csörgess meg, ha kiérkeztél.  |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
idir Vendég
|
Elküldve: 2009 Máj. 5. Kedd 16:35 Hozzászólás témája:
Kutyanyíró - teszteltétek? |
|
|
Kedves Zsuzsa!
Naná, hogy kivittük a kutyanyírót! És vettünk ropogtatni valót is a kuytusoknak. Sőt be is lelkesedtünk, voltunk sétáltatni, bundát kefélni és kullancsot vadászni. Párom is végre kipihente magát, ő is imádja az állatokat.
Apropó kutyanyíró: amikor kinn voltunk, akkor jött egy hölgy a kisfiával. Kiderült, hogy ő annál a cégnél dolgozik, ahol a kutyanyírókat szervizelik. Nekem azt mondták, hogy az a nyíró hosszú életének titka, hogy olajozni kell. A hölgy is helyeselt, és felajánlotta, hogy ezen a hétvégén vinni is fog egy nagy flakonnal, ingyen és bérmentve, hogy jobb soruk legyen a kutyusoknak. A nevét sajnos nem tudom, de ha olvassa a fórumot: Köszönöm szépen!!!!!!!!!!! Nekem ugyanis csak egy egészen kis flakonnal sikerült szereznem (a nyíró dobozában van, a garancia alatt valahol).
Most hétvégén nem biztos, hogy kijutunk hozzátok, de a jó hírem az, hogy szereztem a NOÉ-nak egy darab újabb önkéntest, velünk is jön egy hét múlva, biztosra mondta és 1 kolléganőm rábeszéltem az 1%-ra, mert ő még nem készített adóbevallást. Tudom jól, hogy kis dolgok ezek, de talán segít, hiszen a tenger is cseppekből van!
Felregisztráltam magunkat a netboard-ra (amit a lányok ajánlottak), ma épp azt olvasgattam. Hát nem semmi!
Sok puszi és ölelés a köv találkozásig Mindenkinek!
Embereknek, Állatoknak egyaránt!
Juhász Évi (idir) |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Máj. 4. Hétfő 17:26 Hozzászólás témája:
Re: Kutyanyíró Téma leírása: Kutyanyírótok lesz |
|
|
Szia!
Ma szóltak a lányok, hogy kivitted a nyírógépet és még meg se tudtam köszönni személyesen. Nagyon sajnálom és örök hálánk. Megbeszéltük Pirivel, hogy tegye addig el nekünk, amíg ki nem megyünk szombaton vagy hétközben esetleg. Igazán örülök, hogy megleptetek minket vele, így a kis szőröskéinket talán nagyobb eséllyel tudjuk majd gazdihoz juttatni, mert sokan vannak, akiket elijeszt a szőrösebb külső. Ha legközelebb kijössz, kérlek gyere már hátra hozzánk, hogy személyesen is meg tudjam köszönni. Vasárnap boxermajális, szeretettel látunk.
Üdv, Zsuzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
fríz16 veterán

|
Elküldve: 2009 Ápr. 29. Szerda 11:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszönjük szépen!  |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
idir Vendég
|
Elküldve: 2009 Ápr. 28. Kedd 16:57 Hozzászólás témája:
Kutyanyíró Téma leírása: Kutyanyírótok lesz |
|
|
Sziasztok,
a múlt hétvégén voltunk kinn párommal a Menhelyen. Épp azt beszélgettük, hogy szívesen jönnénk önkéntesnek, de hétközben dolgozunk és a hétvégéink sem mindig szabadok... Én meg úgy döntöttem, ott segítek, ahol tudok. Most olvastam, hogy a tavaszra való tekintettel kutyanyíróra lenne szükségetek. Gond egy szál sem, ma megyünk és veszünk egyet (az otthoniaknak - két teknősünk van, úgyis vásárolnunk kell). Ha már van, akkor kettő lesz, ha még nincs, akkor is jól jöhet! Szerintem szombaton valamikor kiugrunk vele. Addig is viszlát, és sok ölelés Mindenkinek!
Juhász Évi és Farsang Karesz |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Ápr. 8. Szerda 14:53 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Támogatóink!
Mint tudjátok nagyon sok kutyát mentettünk/mentünk erőnkön felül. Mindegyiküket oltva, ivartalanítva, chippezve, parazitamentesítve adjuk örökbe. Azt is tudjátok, hogy sok balesetes kutyánk van, akik orvosi költsége nem kevés, ezért minden fillért erre költünk és már nem marad az egyéb költségekre, pedig jó lenne egy kicsit fejlesztenünk a Minis részlegen is. Gondolok itt arra, hogy az újabban megépült külső kennelsoron meg kellene oldanunk az árnyékolást, a víz hátravezetését, hogy ne kelljen mindig olyan távolságból hátravinni a vizet, a faház előtti és a háta mögötti rész valamilyen technikával történő tereprendezését, ami cca 30 nm. Ezt először víacolorral gondoltuk lekövezni, de ezt gyorsan elvetettük, mert horribilis összegbe kerülne, vagy vegyük csak azt, hogy be kellene ruházni egy normális kutyaszőr nyírógépre, hogy a kutyák kozmetikázását magunk tudjunk megoldani, mert bár van felajánlásunk kutyakozmetikából, hogy vigyük oda a kutyákat és régen ezt ki is használtuk, de a megnövekedett kutyalétszám már nem teszi lehetővé, hogy ide-oda hurcoljuk a kutyákat, ezért arra gondoltunk, hogy szombatonként megoldhatnánk magunk. Mivel megint itt a szép idő kérünk Mindenkit, hogy adományozzon kutyáinknak műa. homokozót, amiben hűsölhetnének a nagy melegben.
Így hirtelen most ezek jutottak az eszembe és ha bárkinek lenne a megvalósításhoz ötlete illetve tudná támogatni akár anyaggal (kutyanyíró, homokozó, stb.), akár pénzbeli támogatás formájában, azt köszönettel fogadnánk.
Noé Állatotthon Alapítvány
Bankszámlaszám: 11710002-20084606
A megjegyzés rovatba írjátok oda, hogy "fejlesztés"
Előre is köszönöm kutyáink és önkénteseink nevében, Zsuzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
fríz16 veterán

|
Elküldve: 2009 Márc. 29. Vasárnap 22:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Április 4-én, szombaton segítőnapra várjuk a lelkes önkénteseket!
Szeretnénk kényelmesebbé varázsolni a kutyák számára a menhelyi létet, ezért nekiállunk a kutyaházakból kitakarítani a szalmát, fertőtlenítünk, itatót mosunk, stb.
Szükségünk lenne pár üveg alkoholos felületfertőtlenítőre (pl.:Bradolin alkoholos felület fertőtlenítő, baktericid, fungicid, virucid, tuberkulocid), hasonló kézfertőtlenítő is jó lenne 1-2 üveg, valamint seprű, strapabíró lapát, nyeles kefe, amivel az edényeket mossuk, ez mindig fogyóeszköz. Előre is köszönjük szépen.
Akinek nincs kedve takarítani, sétáltathat, foglalkozhat a kutyákkal, ez is hatalmas segítség.
Mindenkit várunk szeretettel. |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Tkata falkavezér

|
Elküldve: 2009 Márc. 26. Csütörtök 18:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Önkéntesek, Támogatók, Adományozók!
Sokan kérdezik, hogy aktuálisan mire van szüksége a MiniMenhely védenceinek: tápra, féreghajtóra, konzervre vagy akár kullancsriasztó cseppekre.
A fórum nevét megváltoztattam, és ezentúl ide írjuk majd az aktuális szükségleteket, amiből hiányt szenvednek védenceink.
Köszönjük mindenkinek a támogatást és segítséget
Tkata |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
...JZsuzsa Vendég
|
Elküldve: 2009 Márc. 25. Szerda 12:51 Hozzászólás témája:
Re: segitség sms-ben |
|
|
Kedves Éva!
Köszönjük az ötletet, beszélünk majd róla, de nem biztos, hogy ez ilyen egyszerű.  |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Végvári Éva bébi

Neme: Kor: 55 Csatlakozott: 2009.01.16., 10:35 Hozzászólások: 3
|
Elküldve: 2009 Márc. 23. Hétfő 15:03 Hozzászólás témája:
segitség sms-ben |
|
|
| Kedves Minisek! Most küldtem a Lelenceseknek sms-eket, mert náluk most lehet sms-ben segiteni. Nem tudom, nem lehetne a Mininek is ujra megszervezni az sms-e segitséget (nem tudom mibe kerül a szervezés stb. csak informálódok) mert lehet, hogy többen küldenének ilyen úton segitséget. Ha rossz az ötlet, felejtsék el, csak próbálkozom. Üdvözlettel: Végvári Éva |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
...JZsuzsa Vendég
|
Elküldve: 2009 Feb. 17. Kedd 15:23 Hozzászólás témája:
Re: sms-es segítség |
|
|
Kedves Éva!
Úgy tudom, hogy ez pár éve volt csak, de azért nagyon köszönjük. Sajnos most nem tudok ilyen akcióról.
Zsuzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Végvári Éva bébi

Neme: Kor: 55 Csatlakozott: 2009.01.16., 10:35 Hozzászólások: 3
|
Elküldve: 2009 Feb. 17. Kedd 9:41 Hozzászólás témája:
sms-es segítség |
|
|
| Kedves Minisek! Próbáltam sms-ben elküldeni a VAU szót, mert gondoltam küldök párat, de nem tudom elküldeni, mindig azt írja ki, hogy "hiba". Vagy valamit rosszul csinálok - bár nem hiszem-, a számot is többször ellenőriztem, vagy esetleg nem működik ez a segytési lehetőség. Várom kedves segítségeteket a válaszotokban. Köszi. Végvári Éva |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Feb. 13. Péntek 14:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Támogatóink!
Az utóbbi időben megnövekedett kutyáink létszáma. Rengeteg száraztáp, konzerv fogy. Sajnos nincs olyan állateledel gyártó vagy forgalmazó cég, akiktől rendszeres adományt kapnánk.
Kérjük, akiknek módjában áll- gondoljanak védenceinkre.
Köszönöm Mindannyiunk nevében, Zsuzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2009 Jan. 29. Csütörtök 13:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Budapest, XVII.kerületében található a menhely. Ha kijönnél hozzánk, akkor hívj fel és elmondom a pontos címet. Előre is köszönjük. 06-70-635-0780 |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
MonaBo Vendég
|
Elküldve: 2009 Jan. 28. Szerda 22:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Engem az érdkelne, hogy hol vagytok helyileg, és hova lehetne eljutatni kaját a kutyusoknak? |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
J.Zsuzsa veterán

|
Elküldve: 2008 Nov. 30. Vasárnap 11:08 Hozzászólás témája:
|
|
|
December 13-án karácsonyi ünnepségünk lesz. Bármit köszönettel fogadunk.
Sajnos vannak nagy dolgok is, amire szüksége lenne az állatotthonnak, de ezt senki nem tudja megvenni, hacsak nem most nyert a lottón. Pl. olyan nagy sátor, ami alá egy rendezvényen beköltözhetünk több asztallal, székkel, kutyástól, mert a régi tönkrement. Na és a boxereknek szeretnénk egy kennelt építeni a Mini elé. Szóval ilyen vágyaink is vannak, de ez nem olyan, amit csak úgy megkaphatnánk, de a kajának mindig örülünk, tényleg.  |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Acsai Ágnes fiatal

Neme: Csatlakozott: 2007.07.23., 8:22 Hozzászólások: 75
|
Elküldve: 2008 Nov. 27. Csütörtök 13:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok, most mi a helyzet kaja ügyben?
Továbbá mire lenne szükségetek?
Nem csak ételre gondolok, hanem olyan dolgokra, amik a kutyák téli ellátáshoz szükséges lehet.
Köszönöm, Sonka és Szita Szülők |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
Zsuzsy27 falkavezér

Neme: Kor: 31 Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03 Hozzászólások: 2450
|
Elküldve: 2008 Nov. 5. Szerda 21:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ha betudok még a kutyik és a cuccok mellé még paszírozni vmit akkor én viszek egy keveset!!!  _________________ http://gallery.site.hu/u/murnyi/ |
|
| Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban |
|