Sajnos anyagiakban nem tudok segíteni, de élelmet, játékot, pokrócot tudok vinni!
Viszont, ha van valami szórólapotok azt nagyon szívesen osztogatom!
Megírnátok e-mailben a címeteket, vagy, hogy hogy találok oda?
Sajnos ilyenre nincs tárolókapacitásunk. Ezért használjuk a konzerv,táp összeállítást. Hétvégenként, a szombati etetésre szoktak hozni a látogatók egy kis főtt kaját nekik, de azt rögtön felhasználjuk.
Másik fórumon valaki nagy mennyiségű,I.osztályú libafarhátat kínált INGYEN.
Ti nem tudnátok használni?
Mi etettük kutyával nagy tenyészetben nyersen is,és soha semmi bajuk nem lett tőle.
Kérünk Benneteket, hogyha módotokban áll, hozzatok a kutyiknak egy kis konzerv adományt, mert abból most teljesen kifigytunk és bizony jó lenne, mert a száraztápot azzal keverve szeretik enni a kutyik. Természetesen továbbra is örömmel és köszönettel fogadjuk a száraztápokat is.
Nagyon örülünk, ha csatlakoztok hozzánk többen is, nagy szükségünk van lelkes önkéntesekre, segítőkre. Címet bizonyos okoból nem teszünk fel a netre. Ha bárki jönne, hívjon esténként a 06-70-635-0780 számon (napközben dolgozom).
Nem győzzük elégszer leírni, hogy nagy szükség van Rátok, a támogatásotokra. Nélkületek nem tudnánk ennyi kutyát megmenteni. Köszönjük, hogy mellénk álltok. Kérlek ne felejtsétek el, hogy itt az ideje az 1% odaadásának. Nagyon sok múlik azon, hogy mennyit sikerül gyűjtenünk. Ha továbbra is élvezzük bizalmatokat, kérjük adjátok állatotthonunknak az 1%-ot. Köszönjük!
Noé Állatotthon Alapítvány
Adószám: 18169696-1-42
Sziasztok!
Jaj nagyon sajnálom,de nem tudunk ma bemenni! Sikerült összeszednem egy jo kis arcüreggyulladást... Szoval képzelhetitek milyen állapotban vagyok. De ígérem ahogy jobban leszek megyünk! Ne haragudjatok!!! Ezért majd dupla meglepit viszek!
Hivd Irincit, vele tudsz egyeztetni.
A tápnak mindig örülünk, hiszen nagyon sok kutyánk van. Porkócok, takarok is jól jönnek ilyen időben.
Előre is köszönjük és várunk szombaton
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a segítők táborához! Jövő hét szombaton be is tudnánk menni hozzátok. Vinnénk néhány hasznos dolgot és persze nagy csomag kajákat! Mire lenne a legnagyobb szükségetek? Tálak, pokróc? Szeretnék segíteni,ahogy tudok. Szivem szerint még több kutyát hoznék haza Kakukk mellé,de sajnos nem lehet...
Megtennétek,hogy küldtök egy telefonszámot,amin tudunk egyeztetni?
Köszönöm!
Bocsi, hogy nem mentünk, csak nemsikerült összegyüjetenünk a kaját... De amint meg lesz esküszünk, hogy elmegyünk. De tényleg..
Üdv: a Zöldkereszt _________________ Mi vagyunk a Zöldkereszt (béke) Imádjuk a kutyákat és szeretünk hülyéskedni, de nem veletek!!! Mint látjátok a megjelent izéből is imádjuk a kutuszkákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok,
ugyan a most szombatom sem szabad, ám szívesen főznék az ebeknek, ha Kata be tudna ugrani érte szombat reggel:)
Emilen elérhető vagyok (laiskkass@freemail.hu).
Üdv. néktek!
Sziasztok! Két kérdésem lenne! Milyen kaját tudnék vinni a kutyáknak? Konzerv, száraztáp? Mire van nagyobb szükség? Másrészt egy pontos címet tudnátok adni hova kell kimenni, mert nem találtam meg! Kb. hányig van az Önkéntes munka? Mert Én fél12-fél1 ig Agility iskolában vagyok viszont utána szívesen mennék! _________________ Linszi
Nagyon szépen köszönjük az adományokat, mellyel jelentősen hozzájárultatok kutyusaink élelmezéséhez. Természetesen az egyéb csemegékért, kullancs elleni szerekért... is külön köszönet.
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban