Pontos idő: 2019 Feb. 22. Péntek 3:07
Időzóna: (GMT +1 óra) |
Jelentkezés |
|
Szerző |
Üzenet |
Lilith bébi

Neme: Csatlakozott: 2008.01.11., 12:39 Hozzászólások: 1
|
Elküldve: 2008 Jan. 11. Péntek 12:56 Hozzászólás témája:
Re: Svájci Fehér Juhászkutya Téma leírása: A fajtáról, gondozása, nevelése, kiképzése, használhatósága, tenyésztése és imádata. |
|
|
Szia Zsuzsanna!
Igazat kell adjak neked, tényleg zseniális kutyafajtáról van szó. Gondolom, boldog gazdija vagy egy ilyen okos szépségnek. Már meg is beszéltem magammal, hogy ha végre összejön a kertes ház, akkor ilyen kutyu lakhat majd az udvarban. Ámde hiányzik a képből egy számomra nagyon fontos dolog: sajnos nem vagyok tisztában vele, hogy mennyi is az értéke egy ilyen szépségnek. Enélkül pedig nem igazán mernék tenyésztőknél érdeklődni...
Nemrég kutakodtam a neten az árat illetőleg, egyetlen egyet sikerült találnom. Hát, mit ne mondjak, rendesen letaglózott, amit láttam. Reménykedem benne, hogy megnyugató válaszod lenne számomra. Kérlek, segíts nekem, te biztosan jobban benne vagy a témában, mint én! Nagyon szeretnék egy ilyen kutya gazdája lenni. Előre is nagyon köszönöm, további nagyon szép napot kívánok neked! |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Zsuzsanna_SFJK bébi

Neme: Csatlakozott: 2007.10.06., 17:53 Hozzászólások: 2
|
Elküldve: 2007 Okt. 6. Szombat 18:18 Hozzászólás témája:
Svájci Fehér Juhászkutya Téma leírása: A fajtáról, gondozása, nevelése, kiképzése, használhatósága, tenyésztése és imádata. |
|
|
Sziasztok!
Gyertek beszélgessünk erről a csodálatos kutyafajtáról!
Üdv
Szabó Zsuzsanna
SFJK |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban |
|