Sziasztok!
Vasárnap láttam Manci az állatorvosnál...
Istenem..... ha láttatok bájos, édes kutyát akkor ő az... BELEESTEM....
VALAKI TUD VALAMIT KINGÁRÓL??? NINCS AZ ILLATOSON...
UGYE... NEEEMMM...???
Üdv. Mindenkinek...
Szilvike majd beszélünk MSN-n...
De az a Kinga nevű kutyus már egy hónapja ott van. Elvileg már bármikor elaltathatják.
Ha már a fajtiszta kutyák sem kellenek senkinek, akkor hová lesz a világ. Egy diósdi menhelyen is van egy néhány éves fajtiszta kan wolfspitz, a Zöldmagazin oldalán láttam. Szegény, őt sem nagyon viszik ki.
De ott legalább nem altatnak helyhiány miatt, de mi lesz Kingával?!
Nem fogják elaltatni. Jobban aggódék az öreg, fekete, keverék leadott kutyákért...ők szinte mindig a sintértelepen végzik.
Talán ő értük is lehetne pár könnyet hullajtani, hiszen az ő helyzetük a legrosszabb. Ő pld. március 20 óta van bent.
Ezen kívül lehet aggódni a sokgyerekes mamáért, aki csintsovány, és 10 picije kér tőle enni...
És lehet aggódni őérte, aki aki február 23 óta van a sitten...és leadott, tehát az eredeti gazdi adta le, nem keresi őt senki...és fiatal, és szép.
Fajtatiszta kutyákat nem altatnak. Azokat altatják, akiknek a legkisebb esélye van megtalálni a gazdit. _________________ Zs. Szilvi
De az a Kinga nevű kutyus már egy hónapja ott van. Elvileg már bármikor elaltathatják.
Ha már a fajtiszta kutyák sem kellenek senkinek, akkor hová lesz a világ. Egy diósdi menhelyen is van egy néhány éves fajtiszta kan wolfspitz, a Zöldmagazin oldalán láttam. Szegény, őt sem nagyon viszik ki.
De ott legalább nem altatnak helyhiány miatt, de mi lesz Kingával?!
Szerintem nem ugyanaz, mert én láttam Kingát az Illatoson (majdnem elhoztam, csak nekem túl nagy volt...) és Ő teljesen egészséges... és olyan gyönyörű... nem tudom miért nem viszi el már valaki...
... hazáig bőgtem....
Az illatos úton levő Kinga nevű kutya nem ugyanaz, mint Manci? Mert már nagyon régen ott van minden héten a képe a kutyusnak.
Melinda
Nem, nem ugyanaz. Nyilvánvalóan nem fogunk egy általunk megműttetett kutyát az Illatosra beadni...
Ugyanis pont, hogy az Illatosról mentjük a kutyákat.
Van egy dalmatánk is Pongó, de ő sem azonos az Illatos úton bent lévővel... _________________ Zs. Szilvi
Hali! Milyen műtétsorozat vár szegényre? Lábija beteg?
A lábija már meg lett reparálva, de sajnos kiderült, hogy emlődaganatos, de azt nem tudják addig műteni, amíg a lába teljesen rendbe nem jött... _________________ Zs. Szilvi
Mancikát a gazdi a próbaidő elteltével visszaadta, köszöni nem kéri, merthogy kicsit problémás, nehezen gyógyul a lába.
Úgyhogy Manci ma este visszaköltözött orvoshoz, ahol fogyókúra mellett figyelik majd a sebe gyógyulását.
Eddig 58.000 forintba került a műtétje és a karanténja, köszönjük azoknak, akik utaltak rá.
Mancikát a gazdi a próbaidő elteltével visszaadta, köszöni nem kéri, merthogy kicsit problémás, nehezen gyógyul a lába.
Úgyhogy Manci ma este visszaköltözött orvoshoz, ahol fogyókúra mellett figyelik majd a sebe gyógyulását.
Eddig 58.000 forintba került a műtétje és a karanténja, köszönjük azoknak, akik utaltak rá.
Manci, az Illatos útról térdszalagszakadással és porckorongleválással kimentett eolfspitz leányzó ma gazdihoz költözött.
Túlesett egy nagy műtéten és gazdi mellett lábadozhat. Reméljük hamar megnyugszik és levetkőzi félénkségét.
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban