Mennyit szoktatok fizetni?
Kinek a kutyus hogy bírja a szurit?
Szia!
Hát azt hiszem mi azon kevesek közé tartozunk, akik egyáltalán nem fizetnek sokat.
Mondok egy példát. Vackor a múlt héten összeszedett egy jólszituált bélfertőzést. Végighányta az egész szombat éjszakát, majd elmentünk vasárnap reggel a dokikhoz, meg vasárnap este 8 körül, meg hétfőn reggel, meg hétfőn este, aztán szerdán kontrollra. Ezalatt az 5 kezelés alatt kapott a kutya összesen 10 injekciót, csináltak egy röntgent, és alulról fölülről megvizsgálták minden alkalommal nagyon nagyon alaposan. Ezért az egészért fizettünk 10 ezer forintot.
Egyébként Rudolf nagyon jól bírja a szurit is, meg a vizsgálatot is, Vackor kicsit rázósabb, mert ő sokszor hisztis, és néha nehéz beadni nekik a szurikat, de szerencsére a dokiink olyanok, hogy a kutya belebújik a tenyerükbe, és mindent hagy nekik. _________________ Nóri+Zoli+Vaci+Rudolf+Sári&Sali a japán táncoló egerek
Hűha jó húzos árak.
Mi is tegnap előtt voltunk dokinál azaz én nem csak a szüleim vitték el. Út közben a vissza pillantó tükörben észre vette magát és ugatott.
Anya, Apa meg a doki is simogatta és sec-pec kész volt a szuri, és nem sírt!
Kapott féregtelenítő tabletátt és bolha elleni kenőcsöt.
Így összesen: 6500 Ft- volt, a szokásosnál a 2× -esét fizettük. De az a lényeg hogy egészséges.
Amikor hazaértek olyan jó kedve volt, azhittem hogy meg lesz szeppenve de nem! Mert amikor hazaértek én pont takarítottam és ugatta a porszívot. _________________
Hát mi három kutyát viszünk, ilyenkor megvesszük az egész évi féreghajtó adagot, meg a Kiltix nyakörveket, plusz az oltások, veszettségi és kombinált, ha jól emlékszem tavaly 25 ezer forint körül hagyunk ott. _________________ Bonnie, Ashley és Meggie
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban