Most olvasom, hogy holnap nagy nyüzsi lesz, és folytatódnak a munkálatok a Minin!
Jókor megyek, hogy megismerkedjek a hellyel, vagy menjek esetleg a következő hétvégén (no nem a munka alól akarom kihúzni magam, csak nem tudom, mennyi időtök jut bemutatni a terepet, kutyikat egy újoncnak ) ?
Holnap kb. 10 órára mennék ki a Minire. A számodat felírtam, szerintem foglak keresni, ha nagyjából odaértem. A neten megnéztem a címet, ugye a XVII. kerület Csordakút út 1. számhoz kell mennem?
Szia Zsu!
Szerintem mindenki nevében mondhatom: Nagyon szívesen!
Nem adjuk ám fel olyan könnyen!
Bár Én könnyen dumálok nekünk "csak" egy kócoskánk van! _________________ Orsi na meg persze Borsó
Lányok! Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy Nélkületek és az összes többi ideiglenesünk nélkül mi nem azok lennénk, akik vagyunk.
Most éppen ide írom, de bármelyik ideiglenesnél levő kutyánk topicjába be kellene írjam - ha lenne rá energiám - így most csak ide vésem fel, abban a reményben, hogy senki nem veszi sértésnek és egy kis szerencsével mindenki elolvassa. KÖSZÖNÖM! Köszönöm, hogy vagytok és köszönöm, hogy szó nélkül csináljátok! Ha bárkinek kérése, kérdése, problémája van a nála levő kutyával kapcsolatban, akkor jelezze bármelyikünknek. Remélem még egyik ideiglenes eb se borított ki senkit. Zsu
Köszönöm a válaszod.
Már nagyon várom, hogy kimenjek, de sajnos most hétvégén külföldre utazunk, az utána következő szombat pedig munkanap. Így csak utána hétvégén tudok kimenni....
Mindenesetre addig is gyüjtögetem az ajándékokat és olvasgatom az oldalatokat...
Bocs, hogy csak most tudok válaszolni, de ezen a hétvégén 3 napig egyikünk se pihent, mert Európa Kutyakiállításon voltunk, menhelyeztünk, örökbeadtunk, felvonultunk. Nagyon köszönjük, hogy támogatnál minket, mi mindennek örülünk. Száraztápnak, konzervnek, természetesen a pénzbeli támogatásnak is,hiszen mindenért fizetnünk kell. Szerintem gyere ki hozzánk a következő szombaton, sétáltass kutyákat és akkor legalább meglátod, hogy hova fogsz adni, meglátod, hogy jó helyre kerül-e az adományod. Várunk szeretettel szombaton/ként 10-14 h között.
A pontos címet, útbaigazítást elmondom telefonon, ha felhívsz: 06-70-635-0780
Köszönettel, Zsuzsa
Szeretném/szeretnénk titeket megajándékozni. Mi az, amire jelenleg a legnagyobb szükségetek van mostanság, illetve hogyan, milyen módon tudom eljuttatni hozzátok?
Nagyon sokat olvasgatom az oldalatokat, és megfordult a fejemben, hogy szívesen segítenék kutyasétáltatóként is. Ezzel kapcsolatban mi a teendőm, kit tudok keresni?
Még Olaszországból is olvasgatnak minket. Mira ott él és most hazajött az anyukájához látogatóba. Ilyenkor hoz nekünk egy kis ajándékot. Most is küldött a kutyáknak egy nagy üveg bolha elleni cseppet, vesetápot és diétás konzervet. Nagyon köszönjük.
Szeretnék itt is köszönetet mondani annak az hölgynek és az úrnak (kérésükre nem írhatok nevet) akik 2008.07.26-án kötöttek házasságot és azt kérték a vendégeiktől, hogy ha úgy gondolják, a nekik szánt nászajándék helyett a Noé Állatotthon Minimenhely részleg kutyusainak tegyenek egy kis adományt a gyűjtőládába. Az esküvő jól sikerült, ezúton (is) gratulálunk mi is az ifjú párnak, akik azt mondták tegnap nekem az átadáson, hogy remélik, mások is követik példájukat. Köszönjük. És természetesen köszönjük a vendégeknek is, hogy támogatták kutyusainkat, hisz nagy szükségünk van minden forintra.
Nem találtam bennük kullancsot. Úhyhogy, ha esetleg majd megint tudsz 1 üvegcsét küldeni, pesze -mint már mondtam személyesen mlg jobb lenne - szóval, ha tudsz küldeni, azt megköszönjük. A címem megvan még? A számom. 06-70-635-0780
Röstellem, de nem találom a számod, azért keresem tovább. Remélem olvasod soraimat, bár jobb lenne személyesen köszönetet mondani, de ha másképp nem is tudok, legalább így írásban szeretném ezt megtenni. Tegnap este vettem át, ma viszem is ki magammal a Minire. Kaptunk Mirától, bélflóra helyreállítót, kullancs elleni cseppeket, rágórudakat és egy nagyon kedves levelet. Mégegyszer köszönjük!
Zsuzsa
Kedves Zsuzsa!
Bocsanat, de en total szamitogepes analfabeta vagyok, csak ma olvastam az uzeneted, pedig kovetem a forum eletet. Hogyan valt be a kullancs szer? A jovo heten lehet, hogy haza kell villamlatogatnom...meg nem 100%. Ha bevalt a szer es a jovo heten utaznom kell, kuldok meg egy uveggel.
Mira
Röstellem, de nem találom a számod, azért keresem tovább. Remélem olvasod soraimat, bár jobb lenne személyesen köszönetet mondani, de ha másképp nem is tudok, legalább így írásban szeretném ezt megtenni. Tegnap este vettem át, ma viszem is ki magammal a Minire. Kaptunk Mirától, bélflóra helyreállítót, kullancs elleni cseppeket, rágórudakat és egy nagyon kedves levelet. Mégegyszer köszönjük!
Szia!
Nagyon-nagyon köszönjük! Ha itthon leszel küldj egy sms-t a telefonomra/ 06-70-635-0780 visszahívlak és megbeszéljük, hogy hol tudnánk átvenni. Sőt, ha időd és kedved engedi, akkor szombaton meg is látogathatnál minket.
Köszönettel, Zsuzsa
Sziasztok!
Probaltam Tkatanak privatuzenetet irni, de en ehhez teljesen hule vagyok. A kerdesem csak annyi lenne, hogy hova kuldhetnek kullancsirto szert? Kulfoldrol kovetem a menhely eletet, most husvetkor otthon leszek es szivesen feladnam. Koszonom.
Elküldve: 2008 Márc. 2. Vasárnap 4:45 Hozzászólás témája:
apró
Nálam még ennyi van ám itthon és még két embertől begyüjtöm jövő héten
És ha meggyógyulok addig szombaton végre kiviszem _________________ http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Sokan -havi rendszerességgel is - támogatjátok munkánkat, járultok hozzá lehetőségeitekhez mérten kutyáink ellátásához, gyógyításához, messzi tájakról is.
Igazából sosincs lehetőségünk ezt megköszönni Nektek, mert az átutalásokon legtöbbször csak a nevetek szerepel. Azért nyitottam ezt a topicot, hogy legalább itt kifejezzük hálánkat Mindannyiótoknak! Köszönjük támogatásotokat - remélve, hogy továbbra is érdemesnek találtok minket rá.
Köszönettel a Noé Állatotthon MiniMenhely önkénteseinek és kutyusainak nevében: Jaczkovszky Zsuzsa
Legutóbb J.Zsuzsa szerkesztette (2007 Jún. 27. Szerda 12:53), összesen 1 alkalommal
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban