Elküldve: 2009 Aug. 3. Hétfő 6:08 Hozzászólás témája:
jut eszembe annak a két skót hölgynek akik fent vannak a htsk honlapján sikerült már uj gazdit találni??
mert még mindig ott vannak mint örökbefogadható kutyusok.
pedig olyan aranyosak .
Elküldve: 2009 Aug. 2. Vasárnap 18:42 Hozzászólás témája:
kicsi kókusz írta:
Köszönöm szépen a hozzászólást. Igazából annyit nem tudok a skót terrierekről, annyit olvastam, hogy az izgága westie ellentéte, de pont azon gondolkoztam, hogy az utcán sem láti annyit, mint westiet... Na mindegy, de nekünk akkor is nagyon tetszik És remélem Kókusznak is fog tetszeni majd kispajti, de leghamarabb tavasszal, mert mostanában van néhány dolog, ami megnehezítené kis skót érkezését és ha lesz maximálisan szeretnénk megfelelni a két kutyának A tippt is köszönöm a fajta mentőkről, de mondjuk igazi bébi kutyust szeretnénk, olyan kiskutya illattal, nyüszögéssel, és hogy velünk alakuljon ki a személyisége.Bár a tudar is, hogy egy kutyának jobb lehet, ha velünk van, az is ngyon boldoggá udna tenni Így viszont szeretnék abban segítséget kérni, hogy hol tudnánk kapcsolatba lépni velük.
És tényleg köszi mindent!
Kata, Tomi és Kókusz
A legjobb helyen jársz, és már kapcsolatba is léptél a fajtamentőkkel. Én is foglalkozom vele, de Rita is kompetens lehet a kérdésben. Ha aktuális az életedben a kiskutya, akkor szólj. Mentésen keresztül csak felnőttet tudunk ajánlani, nagyon ritka a fiatal kutya, mint pl. Brúnó. _________________ http://mcmonique.blogspot.com/ www.westies.huwww.scottish.hu
szia
www.hstk.hu /fajtamentés itt lehet érdeklődni örökbefogadható skótok iránt
vagy pedig itt a fórumon a fajtamentés cimü topicban .akár igy akár ugy döntesz ha lesz egy skótodtöbbé nem akarsz majd más fajtát
Köszönöm szépen a hozzászólást. Igazából annyit nem tudok a skót terrierekről, annyit olvastam, hogy az izgága westie ellentéte, de pont azon gondolkoztam, hogy az utcán sem láti annyit, mint westiet... Na mindegy, de nekünk akkor is nagyon tetszik És remélem Kókusznak is fog tetszeni majd kispajti, de leghamarabb tavasszal, mert mostanában van néhány dolog, ami megnehezítené kis skót érkezését és ha lesz maximálisan szeretnénk megfelelni a két kutyának A tippt is köszönöm a fajta mentőkről, de mondjuk igazi bébi kutyust szeretnénk, olyan kiskutya illattal, nyüszögéssel, és hogy velünk alakuljon ki a személyisége.Bár a tudar is, hogy egy kutyának jobb lehet, ha velünk van, az is ngyon boldoggá udna tenni Így viszont szeretnék abban segítséget kérni, hogy hol tudnánk kapcsolatba lépni velük.
Kata, Tomi és Kókusz
Szia!
Nem merném kijelenteni, hogy a skót nem izgága!
A múlthavi a kutyában lévő írásokat olvastad? Próbáld megszerezni az újságot, nagyon jó fajtabemutató van benne, és a hazai kennelek is bemutatkoznak ott.
_________________ www.arthurblogja.blogspot.com
Kata, Tomi és Kókusz
szia
nekünk is a westie volt az első kutyánk aztán másfél év elteltével került hozzánk brunócska igaz nem kölyökként hanem kilenc hónaposan
volt egy kis féltékenység molly részéről egy két napig de brunó annyira nyugodt kutya a mai napig hogy nagyszerüen kijönnek egymással de tényleg öröm rájuk nézni molly az izgága bruno a halálos nyugalom és nagyon de nagyon kiváncsi nagyon jók igy eggyütt
ugyhogy én melegen ajánlom neked ezt a párositást
mi brunócskát a skót fajtamentőktől kaptuk örökbe érdeklődj hátha van nekik most is esetleg örökbefogadható skótuk
szia
Sziasztok!
Láttam, hogy Többeteknek is van westie-skót terrier párosítás, így egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nekem és Páromnak van egy másfél éves Kókusz névre hallgató westienk, aki a minenünk, a világ közepének a közepét jelenti számunkra, és kitaláltuk, hogy mi lenne, ha lenne egy pajtása. Skót terrierre gondoltunk, mert a westie álom valóra vált, és a westie az Kókusz, ami viszont szintén kistestű, és ráadásul aranyosan mutat a westie mellett, az a skót terrier. Viszont ezzel kapcsolatban több kérdés és aggodalom is felmerült bennünk.
Elsősorban a féltékenykedés. Kókusz tipikus makacs, öntörvényű, "énközpontú" westie és igazából picit tartok tőle, hogy megsínylené a kis pajti érkezését. Igazából miatta szeretnénk, mert már többen is mondták, hogy Ő egy kutya és neki a társat igazából egy kutya jelenti, csak picit akkor is tartok tőle, hogy lelki sokk érné... Vagy csak én, illetve mi reagáljuk túl, és előbb-utóbb úgyis elválaszthatatlanok lennének, csak a kezdeti féltékenykedést kellene túlélni? Egyáltalán, ha van ilyen, az miben nylvánulna meg, mire kell felkészülni?
Továbbá, egy két kutyás gazdinak mikkel kell számolnia? Nem elsősorban anyagilag, mert azzal nagyjából tisztában vagyok, hogy a duplája, csak úgy lelkileg, fizikailag, időben mennyiben más, mint egy egyke kutyus?
Előreis köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Kata, Tomi és Kókusz
Sziasztok, minden, a skót terrier fajta iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom az "A Kutya" júniusi számát, melyben részletes fajtaleírást, tenyésztők bemutatását olvashatjátok. _________________ Skottie Andi
Sziasztok, minden, a skót terrier fajta iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom az "A Kutya" júniusi számát, melyben részletes fajtaleírást, tenyésztők bemutatását olvashatjátok. _________________ Skottie Andi
jól vagyunk köszönöm most már teljesen összeszoktak a kuttyok azthiszem nagyon jól tettük hogy "megmentettük"brunócskát jönnek mennek a kertbe intézkednek most már brunó is magáénak érzi a kerte ugat ha valami nemtetszik neki mivel végre itt a jóidő megyünk a hegyre mindennap sétálni amit nagyon szeretnek ők is és én is elengedem őket és felfedezik a terepet van ugy hogy egyedül viszem a két kutyát de semmi gondot nem jelent egyedül is el merek velük indulni
sokan megállitottak és kérdezték brunócskáról hogy ez meg milyen fajtáju kutya?
sőt volt olyan is aki azt kérdezte hogy ez a két kutya egy pár?
mondjuk hasonlitanak is mint két tojás
a sétával semmi gond nincsen szépen jön mellettem szimatolgat ahogy egy kutyushoz illik még nem találkoztunk másik kutyával szemtől szembe kiváncsi vagyok hogy fog viselkedni mert a kerités mögötti kutyákkal teljesen közömbösen viselkedik séta közben én ugy vettem észre hogy egy kicsit félős lehet hogy az előző helyen bántották vagy egy nagyobb idősebb kutya bántotta nem tudom te tudsz valami konkrétat az előző életéről???
végül is mindegy nálunk jó helye van és jól is érzi magát az a lényeg
most is kint játszanak az udvaron délután meg elmegyünk sétálni .
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban