RÓKAREZERVÁTUM ALAPKŐ LETÉTELE, VALAMINT FAÜLTETŐ CSALÁDI NAP.
Rókarezervátum alapkő letétele, valamint faültető családi napra várjuk az érdeklődőket, állat- és természetbarátokat 2009. október 24-én, szombaton 10 és 15 óra között állatotthonunkban.
A faültető akciót a Magyarországi Föld Egyesület koordinálja, az Egyesület nyújt majd szakmai segítséget és támogatást, melyet ezúton is köszönünk!
A látogatóktól azt kérjük: hozzanak magukkal egy (vagy több)
facsemetét, bokrot vagy cserjét és ültessék el az állatotthonban!
Javasolt fajták: fagyal, alma, birs, körte, meggy, cseresznye, szeder,
málna, tölgy, nyár, kőris, borostyán, kökény, egyéb "madárbarát" növények és díszfák.
Amit NE hozzanak: tiszafa (mivel mérgező) és tuja
(mivel abból már elegendő van a menhelyen).
Várjuk olyan cégek, kertészetek, faiskolák jelentkezését, melyek növényekkel támogatnák az akciót!
A nap végén mindenki vendégünk egy bográcsos ebédre.
Az ültetést eső esetén is megtartjuk!
Köszönettel vesszük azon állatbarátok segítségét, akik esetleg tudnak pár darab színes plakátot nyomtatni állatotthonunk részére!
Még annyit, h a hétvégénk nagyon húzós lesz, hisz pénteken is kint leszünk a Minin, mert készülünk szombatra. Szombaton már reggel 8-tól kimegyünk és kb. este 19-20h-ig megint kint leszünk, majd jön vasárnap és ugye már 9.30-ra illik kint lennünk a Bazilikánál. Ez azt jelenti, h kicsi az esélye annak, h gyalog kimegyünk előtte még a Noéra, kiadunk kutyát, majd irány a felvonulás. Legalábbis szerintem ez már nagyon necces, tekintettel arra, h nem nagyon van autósunk. Ezért gondoltam, h mi inkább vinnénk az otthoni ideiglenes kutyáinkat, így is kimerítő hétvégének nézünk elébe. Csak az idő legyen kegyes.
Értem. És aki ideiglenes gazdi, az esetleg nem tudna kivinni plusz egy kutyust (ha valakinél több is van)? Vagy erre nincs esély?
Még annyit, h a hétvégénk nagyon húzós lesz, hisz pénteken is kint leszünk a Minin, mert készülünk szombatra. Szombaton már reggel 8-tól kimegyünk és kb. este 19-20h-ig megint kint leszünk, majd jön vasárnap és ugye már 9.30-ra illik kint lennünk a Bazilikánál. Ez azt jelenti, h kicsi az esélye annak, h gyalog kimegyünk előtte még a Noéra, kiadunk kutyát, majd irány a felvonulás. Legalábbis szerintem ez már nagyon necces, tekintettel arra, h nem nagyon van autósunk. Ezért gondoltam, h mi inkább vinnénk az otthoni ideiglenes kutyáinkat, így is kimerítő hétvégének nézünk elébe. Csak az idő legyen kegyes.
Szia! Mi igazából még nem terveztünk meg semmit, de azt gondolom, h mindegyikünknél vannak ideiglenes kutyák és velük fogunk menni leginkább, mert nincs autónk és nem tudunk még reggel a felvonulás előtt a menhelyre is kimenni. Persze ez még változhat. Miért, kit szerettél volna kivinni?
Konkrét ötletem nem volt, mert nem tudom, melyikőjük bírná a legjobban. Kedvenceim Blájen, Cella, Bukta úrfi, Libero, Repkény. Igazából az összeset nagyon szeretem. Olyan kéne, akinek nem túl hosszú és macerás a felvonulás.
A szállítást illetően lehet, hogy az autót meg tudnám oldani, de még nem 100%.
Nagyon szeretnék én is részt venni, ha megoldható, akkor menhelyes kutyussal.
Szia! Mi igazából még nem terveztünk meg semmit, de azt gondolom, h mindegyikünknél vannak ideiglenes kutyák és velük fogunk menni leginkább, mert nincs autónk és nem tudunk még reggel a felvonulás előtt a menhelyre is kimenni. Persze ez még változhat. Miért, kit szerettél volna kivinni?
Idén is lesz felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából a korábbi években már megszokott módon, útvonalon és időben.
A felvonulás október 4-én, vasárnap 10 órakor indul (gyülekezés 9 órától) az V. kerület, Bazilika melletti parkolóból és tart a Hősök teréig az Andrássy úton végig haladva.
A felvonuláson lehetőség szerint olyan állatokkal vegyenek részt, melyek jól bírják a hosszú menetelést, a tömeget és a forgalmat; egészségesek és nem agresszívak sem más állatokkal, sem emberekkel.
Kérjük, hogy a kutyák után mindenki szedje fel a "végterméket", hiszen a felvonulásnak az is célja, hogy megmutassuk: lehet kulturáltan állatokat tartani és mások bosszantása nélkül utcára vinni.
A felvonulás rossz idő esetén sem marad el!
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban