Pontos idő: 2019 Feb. 24. Vasárnap 5:55
Időzóna: (GMT +1 óra) |
Szerző |
Üzenet |
vikcey veterán

Neme: Kor: 30 Csatlakozott: 2005.01.31., 9:02 Hozzászólások: 777
|
Elküldve: 2007 Feb. 24. Szombat 16:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
Igen erre én is gondoltam, csak utána kell néznem, hogy nem lehet e baja a kutyának ha egyszerre ennyi minden "vegyszer" van rajta. De jövő hét elején megyek a piciknek féreghajtóért, akkor megkérdezem a dokink. _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Tamda Dee
KASE
Future Hope kennel |
|
Vissza az elejére |
|
|
 |
![]() |
JEEM falkavezér

Neme: Kor: 41 Csatlakozott: 2006.08.21., 13:34 Hozzászólások: 1797
|
Elküldve: 2007 Feb. 24. Szombat 16:08 Hozzászólás témája:
|
|
|
Először mi is Exspotot használtunk, de a doki lelkünkre kötötte, hogy ne kerüljön a kutya macskához közel, mert veszélyes a szer a cicára. Nektek nem volt ebből gond? Mi ezért tértünk át Frontline-ra, mert ha a macskára veszélyes az Exspot, akkor nagyon erős szer lehet. Bár akkor ezek szerint nincs hatása a cicára, gondolom nálatok nem volt gond ebből.  |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
óvónéni falkavezér

Neme: Kor: 61 Csatlakozott: 2004.10.04., 15:20 Hozzászólások: 5316
|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Péntek 23:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
Viki!!!
Lehet,hogy hülyeség,amit írok,de mivel ti gyakran jártok terepre is,lehet,hogy mindkettő kéne!
Veszprémből Éva,ha jól emlékszem egyszer régebben írta,hogy levendula olajat ken a kutyus lábaira,meg nyakára.Remélem jól emlékszem,hogy levendula olajról volt szó!!  |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
vikcey veterán

|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Péntek 23:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Eddig cseppeket használtam. Igazából nem tudom... Ezért gondoltam rá, hogy ki kéne próbálni ezt az ultrahangos izét.
Igazából az a bajom a cseppekel, hogy egyik ismerősöm kutyája megvakult tőle. Mivel ez egyfajta méreg és ugye gerinc főlé kell csepektetni. MOndjuk azt is hozzá kell tenni, hogy az enyémeknek eddig semmi baja nem volt még tőle, de most kicsit félek. _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Tamda Dee
KASE
Future Hope kennel |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Muha-klán falkavezér

Neme: Kor: 56 Csatlakozott: 2005.05.08., 10:18 Hozzászólások: 8528
|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Péntek 22:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
A kullancs cseppekkel is ugy vagyok,hogy kutyája válogatja! nálunk az EXSPOT csepp ami eddig 100-% bejött.
A Frontline a mi állatorvosunk szerint már elavult,a kullancsok már immunisak vele szemben. _________________ ANYA: www.charmingwestie.hu
APA: www.muha.hu
http://charmingwestie.blogspot.com/
Legutóbb Muha-klán szerkesztette (2007 Feb. 24. Szombat 8:19), összesen 1 alkalommal |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
MyWestie falkavezér

Neme: Csatlakozott: 2006.08.05., 14:09 Hozzászólások: 1785
|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Péntek 22:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves vikcey!
Egyik ismerősünk már kipróbálta,szerinte jó azt leszámítva,hogy kétszer vagy háromszor kellett kicseréltetni,mert elromlott.
Én inkább a kullancs cseppekben jobban bízok,pl:Exspot,Duavil,Frontline.
Próbáltad már a cseppeket?
Remélem,hogy segíthettem! _________________ My Westie kennel
www.mywestie.freeweb.hu |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
vikcey veterán

|
Elküldve: 2007 Feb. 23. Péntek 21:52 Hozzászólás témája:
Harc, a kullancsok ellen |
|
|
Ööö remélem ilyen topik/téma még nincs de ha mégis akkor bocsánat csak én nem találtam.
Szóval az a helyzet, hogy már most szólnak az álatorvosok, meg minden, hogy idén rengeteg kullancs lesz.
Ebből kiindulva én már most tiszta ideg vagyok, hogy idén mivel próbálkozzak a kis bestiák ellen. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta már az ultrahangos kullancsriasztót? Ha igen milyen tapasztalataitok vannak vele? _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Tamda Dee
KASE
Future Hope kennel |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban |
|