Látom itt a jobbnál jobb nyaralásos fotókat...gondoltam catlakozom bár még töltögetek fel de egy része már felkerült...ha esetleg érdekel valakit http://gallery.site.hu/u/Ixi/zamardi/
Tök jók a képek! Láttam vizibicikliztetek is!!!
Berény is kb így néz ki.
Itt is látom volt kutyahaver. Ez a westie kié?
Amúgy olyan jó ez a kép
Már kinézte magának és mikor fusson hozzá.
Jó történet=)Mentük Zamárdi valamelyik utcáján, hogy eljussunk a nagymamámhoz és a kertből pont kilépett a gazdi és látta, hogy mi ott sétálunk és beinvitált=)Nagyon kedves volt jó, hogy teára nem hívtak meg _________________ westie szerelem van és cukiság!
Látom itt a jobbnál jobb nyaralásos fotókat...gondoltam catlakozom bár még töltögetek fel de egy része már felkerült...ha esetleg érdekel valakit http://gallery.site.hu/u/Ixi/zamardi/
Tök jók a képek! Láttam vizibicikliztetek is!!!
Berény is kb így néz ki.
Itt is látom volt kutyahaver. Ez a westie kié?
Amúgy olyan jó ez a kép
Már kinézte magának és mikor fusson hozzá. _________________
Jövő héten megyünk a Balatonhoz egy hétre, ha az idő is olyan lesz, szeretném megúsztatni a csapatot. Ahol szabadstrand van, ott ugye mehetnek a kutyik is a vízbe? Én évek óta nem voltam a Balatonnál, itthon meg egy pár bányatónál kint van a tiltótábla, hogy kutya nem mehet a vízbe. Remélem, a Balcsin ilyen nincs, aki volt mostanában, léccci írja meg nekem, mi a helyzet! Köszönöm!
Sajnos a Balatonon körben mindenhol ki van rakva a kutyát bevinni tilos tábla. (ahol nincs, ott valaki leszerelhette...)
Mi is szabadstrandra jártunk, de ott is volt tábla és napközben Forti nem is jött be velünk úszni, hanem a boxában volt az árnyékban. Mikor már ment le a nap és a strandolók nagy része hazament, csak akkor vittük be magunkkal fürdeni... _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
Legutóbb Mooney szerkesztette (2008 Júl. 18. Péntek 8:21), összesen 1 alkalommal
Látom itt a jobbnál jobb nyaralásos fotókat...gondoltam catlakozom bár még töltögetek fel de egy része már felkerült...ha esetleg érdekel valakit http://gallery.site.hu/u/Ixi/zamardi/ _________________ westie szerelem van és cukiság!
Jövő héten megyünk a Balatonhoz egy hétre, ha az idő is olyan lesz, szeretném megúsztatni a csapatot. Ahol szabadstrand van, ott ugye mehetnek a kutyik is a vízbe? Én évek óta nem voltam a Balatonnál, itthon meg egy pár bányatónál kint van a tiltótábla, hogy kutya nem mehet a vízbe. Remélem, a Balcsin ilyen nincs, aki volt mostanában, léccci írja meg nekem, mi a helyzet! Köszönöm!
Nekünk Siófok- Sóstón van a nyaraló ott külön van kutyaúsztató rész, a szabadstrandon nem láttam kutyásokat, de, hogy lehet e ott fürdetni azt nem tudom.
Nekünk Berénybe van nyaralónk. Ezelőtt hétvégén úgy lementünk...van 2 féle szabadstrand ami egy picit közelebb van ott van egy tábla, hogy nem lehet kutyát vinni mégis láttam ott kutyát, meghát én is oda is vittem.
A másik strandon nem volt tábla, ott nem láttam viszont kutyát.
Nálunk nincs kutyaúsztató
Én annyira nem szeretem, ha van társaságunk mármint persze jó hogyha van Wendynek de csak a kistestűektől nem féltem. (annyira. )
És ezelőtt találkoztunk egy havanese-el. Kókusz. Tök jól elvoltak. _________________
Nekünk Siófok- Sóstón van a nyaraló ott külön van kutyaúsztató rész, a szabadstrandon nem láttam kutyásokat, de, hogy lehet e ott fürdetni azt nem tudom. _________________ Rudi Zsófi
Nagyon szép helyen nyaraltatok. Klasszak a képek és Bonifác nagyon aranyos
Látom volt egy-két kutyahaver is. _________________ Bonnie, Ashley és Meggie
Utazás előtt azt hiszem mindenki igyekszik tájékozódni a helyről, ahová tart.
Ehhez nyújt hasznos segítséget a Panoramio web-oldal, ahol rengeteg fotót találhatsz a felkeresni kívánt helyről.
Itt nem csak tájékozódni lehet, hanem meg is oszthatod a saját élményeidet, fotóidat másokkal , már ha az oldal szerkesztői a feltöltött fotókat arra érdemesnek tartják.
Én már több mint egy éve rendszeresen töltök fel
fotókat, amelyekből elég sok bekerült a nagy adatbázisba, amit bárki elérhet.
Kellemes időtöltést. _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget!
Végül nem fürödtünk de nagyon nagyokat játszottunk, sétáltunk és szaladgáltunk. A parton találkoztunk egy havanese kutyussal, Kókusszal.
Megszaglászták egymást aztán kergetőztek.
Sajnos a Balcsiba lépcsőn kell lemenni így nagyon nem lehet belefutni a vízbe, de Wendyt ráraktam az első fokra ahol volt víz...kicsit félt de mikor már kiemeltem láttam, hogy jól esett Neki a lehüsölés.
Hosszú nyaralásra nem tudom mikor megyünk, de akkor már szeretném bevinni.
Sajnos a fényképezőt sikerült itthon hagyni így nincsenek képek, pedig volt 1-2 jó pillanatat mikor jól letudtam volna kapni, no majd legközelebb _________________
Mi a hétvégére lemegyünk Balatonberénybe a nyaralónkba, természetesen Wendy is jön. Tavaly nem voltunk nyaralni meg még Wendyke sem járt ott. Kiváncsi vagyok, hogy mennyire fog tetszeni Neki meg, hogy hogy fogja bírni az útat. Mondjuk jó nagy a terület így biztosan jó nagyokat tud majd futkározni és játszani. Rendes hosszú nyaralásra azt hiszem 14.-én megyünk 1-2 hétre. Most, hogy lesz Wendy a szabadstrandra kell mennünk. Wendy még úgy nem próbálta a vízet, mármint fürdéskor de akkor nagyon nem nyerte el a tetszését. Kiszeretném majd próbálni vele a Balcsit, de nem lesz a víztől baja(pl;bőrének), mármint hogy nem annyira tiszta???!
Én csak pozitív dolgokról tudok beszámolni a víz és kutyi "harccal" kapcsolatban, de ezt már olvashattad is! Mi azóta is többször voltunk kinn a bányatónál, és Frankie részéről töretlen a lelkesedés az úszás iránt.
Szóval ez teljesen kutyafüggő, hogy hogyan viszonyul a vízhez. Ne aggódj, a víz pedig nem tesz rosszat a bőrének, mert a Balaton tényleg tiszta (ugyebár emberek is fürdenek benne )! _________________ Frankie Forever, Füge for Eternity!!!
http://gallery.site.hu/u/inidampco/
Mi a hétvégére lemegyünk Balatonberénybe a nyaralónkba, természetesen Wendy is jön. Tavaly nem voltunk nyaralni meg még Wendyke sem járt ott. Kiváncsi vagyok, hogy mennyire fog tetszeni Neki meg, hogy hogy fogja bírni az útat. Mondjuk jó nagy a terület így biztosan jó nagyokat tud majd futkározni és játszani. Rendes hosszú nyaralásra azt hiszem 14.-én megyünk 1-2 hétre. Most, hogy lesz Wendy a szabadstrandra kell mennünk. Wendy még úgy nem próbálta a vízet, mármint fürdéskor de akkor nagyon nem nyerte el a tetszését. Kiszeretném majd próbálni vele a Balcsit, de nem lesz a víztől baja(pl;bőrének), mármint hogy nem annyira tiszta???!
Szerintem nem lehet baja, egyébként állítólag a balaton most tisztább, mint sok éve. _________________ Nóri+Zoli+Vaci+Rudolf+Sári&Sali a japán táncoló egerek
Hát hamár a balcsi jött szóba...
M i holnap megyünk haza Zamárdiból tíz nap után.ebből Ixi kétszer szállt vízre vizibiciklin=)Eleinte szerintem élvezte, hogy a hűvös szél a sok illattal körüllengi de nem nagyon tudta hova tenni a mi felhőtlen boldogságunkat a vízben.Hiányzott neki a gazdi vagyis én Minduntalan láttam rajta vívódik gazdi és víz között.Aztán csak megbízott bennem és hagyta, hogy magamhoz vegyem mert csak derékig ért a víz.Mint egy gyermeket szépen lassan engedtem a vízbe,had érezze milyen is az.De az önerős úszásig nem jutottunk el,csak addig, hogy miután autómatikusan vízbe érve úszni kezdett a vízből kiemelve is folytatta úszó mozdulatait amivel szana szét karmolt a kis drága Visszakerült hát a viziiciklire de attól kezdve valahogy nem volt kedve a folytatáshoz.Mi azonban 2napra rá megint megkívántuk a vizibiciklis mókázást így ismételten víze szálltunk s meglepően Ixi sem tojt be mikor rájött , hogy ő itt már kellemetlen dolgokat élt át
Második hajókázásunk tehát szerencsére flottul ment de önmagától akkor sem jött be.Élvezte azonban a dolgot s reményeim szerint jövőre már élvezettel pancsikol=)
Majd felteszem a képeket ha hazaértünk,mert készült egy roppant cuki kép róla.a vizibicikli csúszdás volt és az Istenért sem értette miért jó az nekünk a vízbe ploccsanni ezért ő is felmászott a csúszda tetejére.Ott csücsült mint egy plüs kutya és élvezte milyen magasból csodálhatja hogy a gazdi pancsikol
Külünben én azt vetem észre rajta, hogy a szőrének jót tett a természetes víz.fehérebb lett de fehérbb mint amilyen a szappanmentes pesti ürdetéskor szokott volt lenni _________________ westie szerelem van és cukiság!
szerintem nem lesz baja. Én is vittem már tóba fürdeni. És tetszett neki. Csak bátorítsd, hogy ne féljen a víztől. Általában szokott nekik tetszeni ha úszkálhatnak.
Mi a hétvégére lemegyünk Balatonberénybe a nyaralónkba, természetesen Wendy is jön. Tavaly nem voltunk nyaralni meg még Wendyke sem járt ott. Kiváncsi vagyok, hogy mennyire fog tetszeni Neki meg, hogy hogy fogja bírni az útat. Mondjuk jó nagy a terület így biztosan jó nagyokat tud majd futkározni és játszani. Rendes hosszú nyaralásra azt hiszem 14.-én megyünk 1-2 hétre. Most, hogy lesz Wendy a szabadstrandra kell mennünk. Wendy még úgy nem próbálta a vízet, mármint fürdéskor de akkor nagyon nem nyerte el a tetszését. Kiszeretném majd próbálni vele a Balcsit, de nem lesz a víztől baja(pl;bőrének), mármint hogy nem annyira tiszta???! _________________
Rosszat nem jelenthet a hasonlóság, hiszen a kalapos úrnak Ő volt a felesége:
Viszont igen nagy bizonyossággal ki merem jelenteni: a képen látható hölgynek soha nem voltam a férje
(vagy legalábbis nem emléxem ) _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban