Most lehet itt fognak megkövezni,de Ti hogy álltok a kutyacipővel? Csak "divat" és baromság az egész,vagy tényleg van értelme és nem gáz,ha valaki vesz a kutyusának?!
Igazából akkor van értelme, ha télen gyakran viszed olyan helyre sétálni, ahol le van sózva az út.
De akkor nagyon is hasznos, mivel így nem tudja szétmarni a tappancsát a só. (Ez mondjuk azzal is kiküszöbölhető, hogy nem nagyon engeded a járdán sétálni. Én mindig úgy csináltam Spiky-val)
Most lehet itt fognak megkövezni,de Ti hogy álltok a kutyacipővel? Csak "divat" és baromság az egész,vagy tényleg van értelme és nem gáz,ha valaki vesz a kutyusának?! _________________ Nati, Kira és Robin (2009.05.02.-2009.10.12.)
A kutya az egyetlen a világon,aki jobban szeret téged saját magánál!!!
Ez jó.
Tényleg westi lehet rajta? Én nem tudtam kinagyítani.
Ha tudtok még ilyen jó oldalakat megírhatnátok. _________________ "Egy jó kutyának halála után, a legjobb helye a gazdája szívében van."
Ignác, a kis hős.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki ismer-e olyan arany ékszer üzletet, ahol árulnak westie medált?! Mindenképpen aranyból érdekelne. Látott valaki már ilyet? Vagy esetleg van valakinek ilyen? Ha van akkor honnan van neki?
Előre is nagyon köszönöm!
Nekem van Reni szerintem láttad is már rajtam.
Nem tudom,hol csináltatta az életem párja,de a 25.házasságinkra kaptam tőle.
Szia,
Valami rémlik, de elfelejtettem már..
Azt nem tudod, hogy hol csináltatta?! Úúúúúúgy szeretnék egy olyat a névnapomra, igaz októberben lesz, de az én párom magától nem fogja elintézni. Így kénytelen vagyok én megkeresni, megrendelni, aztán a drága kedvesem elmegy érte persze... Persze azzal magyarázza, hogy nem tudja milyen legyen, meg az biztos nem lesz jó, amit Ő választ. Ebben pedig lehet valami!
Köszönöm Judit! _________________ Renáta & Prézli
www.prezliwestie.blog.hu
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki ismer-e olyan arany ékszer üzletet, ahol árulnak westie medált?! Mindenképpen aranyból érdekelne. Látott valaki már ilyet? Vagy esetleg van valakinek ilyen? Ha van akkor honnan van neki?
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Előre is nagyon köszönöm! _________________ Renáta & Prézli
www.prezliwestie.blog.hu
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy ENNEK a táskának mennyi a teherbírása, ill. hogy van-e valakinek ilyen. Mert a szállítóboxunkat tönkrevágtam és ez nagyon tetszik, lehet, hogy ilyet vennék. Már kinéztem a boltban, megnéztem a fressnapfban is, de ott drágább és a csajnak lövése se volt, hogy mennyit bír... mint tudjuk én állatom egy kicsit nagyobb, mint a többi wesztike (most olyan 13 kg körül mozog.. )
Szia Adri!
Nekünk pont ugyan ilyen boxunk van.Tudod nálunk is Bonó nem a kis testű és nagyságú westi,de simán elfér benne és kényelmesen tudjuk cipelni is.Bonó is több mint 10kg.
Szuper, köszönöm!
Hát igen, a 2006. május 1-jén született westiek szeretik a pocakjukat. _________________
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy ENNEK a táskának mennyi a teherbírása, ill. hogy van-e valakinek ilyen. Mert a szállítóboxunkat tönkrevágtam és ez nagyon tetszik, lehet, hogy ilyet vennék. Már kinéztem a boltban, megnéztem a fressnapfban is, de ott drágább és a csajnak lövése se volt, hogy mennyit bír... mint tudjuk én állatom egy kicsit nagyobb, mint a többi wesztike (most olyan 13 kg körül mozog.. )
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy ENNEK a táskának mennyi a teherbírása, ill. hogy van-e valakinek ilyen. Mert a szállítóboxunkat tönkrevágtam és ez nagyon tetszik, lehet, hogy ilyet vennék. Már kinéztem a boltban, megnéztem a fressnapfban is, de ott drágább és a csajnak lövése se volt, hogy mennyit bír... mint tudjuk én állatom egy kicsit nagyobb, mint a többi wesztike (most olyan 13 kg körül mozog.. ) _________________
Elküldve: 2009 Aug. 26. Szerda 12:11 Hozzászólás témája:
Sziasztok!!!
Keresek eladó összecsukható fém ketrecet.
legalább 63cmx 92cmx 73cm méretben.
Ha valaki tud esetleg kérem írjon mailt-t.!!!
vikcey@vipmail.hu
Viki _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Tamda Dee KASE Future Hope kennel
Elküldve: 2009 Aug. 26. Szerda 12:09 Hozzászólás témája:
Kyra_07 írta:
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni ördöglabdát? Minden webáuházat megnéztem, de nem akadtam rá! Segítsetek, ha tudtok! Köszi
Szia!!
Ördöglabdát csak a fresnapfban lehet venni!!!
Ha addig nem kapsz akkor ha megyünk olyan versenyre ahol össze tudunk futni szívesen viszek neked!! _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Tamda Dee KASE Future Hope kennel
Elküldve: 2009 Aug. 6. Csütörtök 12:17 Hozzászólás témája:
hali!
Én még teljesen új vagyok itt, de amikor visszaolvastam régebben a leveleket, láttam, hogy valakinek megvan a The Dog magazin.Ha lehetséges lenne, elküldené nekem mailben a számokat?Nagyon megköszönném, és az e-mail címem: bolcs-bagoly@hotmail.com
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni ördöglabdát? Minden webáuházat megnéztem, de nem akadtam rá! Segítsetek, ha tudtok! Köszi _________________ Képek és videók Kyráról
Kriszti & Kyra
„Ha a kutyád úgy véli, te vagy a legnagyszerűbb ember a világon, ne kételkedj benne!”
Sokat gondolkoztam, hogy hova linkeljem ezt az oldalt... http://cotcot.hu/divat/cikk/4102 de talán ez is a legmegfelelőbb hely neki
hát én véleményem szerint érdekes... de tudjuk mindenkinek megvan a saját bolondsága
kezdem azt hinni, hogy nincs olyan erős játék - legyen az gumiból, műanyagból, plüssből...) amit Marcom ne tenne tönkre 1 órán belül!
ma hazatértem egy extra erős gumilabdával (ami tekert "gumikukacokból" áll össze) nem telt el 5 perc, és el kellett tőle vennem, mert kb. 3 kukacot egyből kettérágott!
fogalmam sincs, hogy mit csinál vele, vagy hogyan, de akármilyen erős játék, és akármilyen strapabírónak néz ki, Marci rámozdul és volt játék, nincs játék...
írjatok, ha tudtok valamilyen extraszuperüzembiztos játékot!! köszi!
szia
Én a KONG játékokat tudnám ajánlani,van a fekete színű ami szuper erős,általában bullmasztiff nagyságú kutyáknak ajánlott...szerintem azon Marci se tudna kifogni.... Nekünk is van,de a piros színű small,ami tölthető,meg van egy Bounzer ami egy pattogós labda Mindkettőt nagyon szeretik a csajok
köszi! pont ma nézegettem a kong játékokat, de csak pirosat láttam. akkor keressük a feketét! azt hiszem nekünk arra lesz szükségünk!
az eddigi játékaink romokban hevernek: szem nélküli maci, amputált lábú gorilla, kettérágott labda, süni orr nélkül, plüssök lefejezve, zoknik-kötelek szanaszét szaggatva... és a petpalack is max 10 percet bír ki
Szívesen nagyon kemény kisfickód van,szerintem mindenképpen próbáljátok ki a fekete KONG-ot!
Marcinak szerintem vasból kéne ,nagyon durva,hogy mindent lefejez,megcsonkít és fogyatékossá tesz ,de annnyira imádnivalóóó !!!! _________________ Kriszta,Robi, Lili , Fügi
kezdem azt hinni, hogy nincs olyan erős játék - legyen az gumiból, műanyagból, plüssből...) amit Marcom ne tenne tönkre 1 órán belül!
ma hazatértem egy extra erős gumilabdával (ami tekert "gumikukacokból" áll össze) nem telt el 5 perc, és el kellett tőle vennem, mert kb. 3 kukacot egyből kettérágott!
fogalmam sincs, hogy mit csinál vele, vagy hogyan, de akármilyen erős játék, és akármilyen strapabírónak néz ki, Marci rámozdul és volt játék, nincs játék...
szia
Én a KONG játékokat tudnám ajánlani,van a fekete színű ami szuper erős,általában bullmasztiff nagyságú kutyáknak ajánlott...szerintem azon Marci se tudna kifogni.... Nekünk is van,de a piros színű small,ami tölthető,meg van egy Bounzer ami egy pattogós labda Mindkettőt nagyon szeretik a csajok
köszi! pont ma nézegettem a kong játékokat, de csak pirosat láttam. akkor keressük a feketét! azt hiszem nekünk arra lesz szükségünk!
az eddigi játékaink romokban hevernek: szem nélküli maci, amputált lábú gorilla, kettérágott labda, süni orr nélkül, plüssök lefejezve, zoknik-kötelek szanaszét szaggatva... és a petpalack is max 10 percet bír ki
Szívesen nagyon kemény kisfickód van,szerintem mindenképpen próbáljátok ki a fekete KONG-ot! _________________ Katus és a kutyusok: Málna és Zserbó
szia
az eddigi játékaink romokban hevernek: szem nélküli maci, amputált lábú gorilla, kettérágott labda, süni orr nélkül, plüssök lefejezve, zoknik-kötelek szanaszét szaggatva... és a petpalack is max 10 percet bír ki _________________ Zsera, Marci és Macibébi www.marcopolo.blog.hu www.tapfutar.hu
szia
Én a KONG játékokat tudnám ajánlani,van a fekete színű ami szuper erős,általában bullmasztiff nagyságú kutyáknak ajánlott...szerintem azon Marci se tudna kifogni.... Nekünk is van,de a piros színű small,ami tölthető,meg van egy Bounzer ami egy pattogós labda Mindkettőt nagyon szeretik a csajok _________________ Katus és a kutyusok: Málna és Zserbó
írjatok, ha tudtok valamilyen extraszuperüzembiztos játékot!! köszi! _________________ Zsera, Marci és Macibébi www.marcopolo.blog.hu www.tapfutar.hu
Én találtam!!!! Na nem fürdetőt,de mióta a Bozita bárányos-rízsesét esszük,Dzsininek eltünt a barnaság.
Hmmmm. Sajnos ezzel egy nagy baj van, az enyémek nem igazán eszik meg a Bozita tápot. Úgyhogy keresem a megoldást tovább.
Mi is kipróbáltunk egy pát tápot.Nekünk sajna aRoyal nem jött be,pedig próbálkoztam egy darabig.Most már elég régóta esszük a Bozita Robur bárányosát,és szerencsére nincs vele gond.Egy baja van,hogy egyre húzósabb az ára.
valaki próbálta már a trixie aloeverás kutya sampont és kutya balzsamot?Vagy ezeket a szőr fehérítős termékeket?Mert mostanság egy csomó westien azt látom hogy a szájuknál és a lábukon elsárgul a szőr..Sőt ilyen barnás színe lesz..ami szerintem nem annyira szép.Mit tehetek ez ellen?
Ha találtál ellene valamit szólj, nekem még nem sikerült. A táp fogja meg nekik a szájuknál, a lábuknál meg a nyalogatás, és ilyenek. Nekem van spéci hipi szupi olasz fehérítős kutyasamponom, csillogó fehérek lesznek tőle, de a szájuk körül az sem használ.
Szióka!!!
Én találtam!!!! Na nem fürdetőt,de mióta a Bozita bárányos-rízsesét esszük,Dzsininek eltünt a barnaság.
Hmmmm. Sajnos ezzel egy nagy baj van, az enyémek nem igazán eszik meg a Bozita tápot. Úgyhogy keresem a megoldást tovább.
Sziasztok!
Nálunk se eszik a bozitát !Viszont Lili allergiája miatt a Royal hypoallergén táptól elmúlt a barnaság... ,bár néha a labda-nyáltól nekünk is előjön... _________________ Kriszta,Robi, Lili , Fügi
valaki próbálta már a trixie aloeverás kutya sampont és kutya balzsamot?Vagy ezeket a szőr fehérítős termékeket?Mert mostanság egy csomó westien azt látom hogy a szájuknál és a lábukon elsárgul a szőr..Sőt ilyen barnás színe lesz..ami szerintem nem annyira szép.Mit tehetek ez ellen?
Ha találtál ellene valamit szólj, nekem még nem sikerült. A táp fogja meg nekik a szájuknál, a lábuknál meg a nyalogatás, és ilyenek. Nekem van spéci hipi szupi olasz fehérítős kutyasamponom, csillogó fehérek lesznek tőle, de a szájuk körül az sem használ.
Szióka!!!
Hmmmm. Sajnos ezzel egy nagy baj van, az enyémek nem igazán eszik meg a Bozita tápot. Úgyhogy keresem a megoldást tovább. _________________ Nóri+Zoli+Vaci+Rudolf+Sári&Sali a japán táncoló egerek
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban