Tettem fel néhány új képet a kisasszonyról a galériába. Molly közben az ölemben ült és fenyegetően morgott a képen látható fenevadra
A másik nagy ellenség a Ford reklámban szereplő robokutty...
Tettem fel néhány új képet a kisasszonyról a galériába. Molly közben az ölemben ült és fenyegetően morgott a képen látható fenevadra
Megnéztem a képeket! Valami gyönyörűség! Nagyon szép kutyus ez a Molly!
Szerintem is gyönyörű, de ugye én elfogult vagyok egy kicsit... Hatalmas szerencsénk van vele, nagyon nyugis, barátságos, szóval egy igazi tündérkirálylány
Megnéztem a képeket! Valami gyönyörűség! Nagyon szép kutyus ez a Molly! _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
Le kell menteni saját gépre, majd lementés után átnevezni vasarolj_kutyat_pps -ről vasarolj_kutyat.pps -re és csak úgy fog elindulni.
Van benne jópár igazság..
Ezt nekem is elküldték, nagggyon édik a képek. Persze nekünk kutyunk és macsekunk is van.... _________________ JUDIT & FICKÓ
Le kell menteni saját gépre, majd lementés után átnevezni vasarolj_kutyat_pps -ről vasarolj_kutyat.pps -re és csak úgy fog elindulni.
Van benne jópár igazság.. _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
Szia szeretnék édeklődni hogyan lehet nálad kutyushoz jutni. Van egy kép ami alatt az áll,hogy gazdit keres. De nem tudok sehogy zölágra vergődni.Megköszönném ha jelentkeznél nálam:marykelcsi@citromail.hu
Szia szeretnék édeklődni hogyan lehet nálad kutyushoz jutni. Van egy kép ami alatt az áll,hogy gazdit keres. De nem tudok sehogy zölágra vergődni.Megköszönném ha jelentkeznél nálam:marykelcsi@citromail.hu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban