Sziasztok! Dec. 23-án lettünk a párommal westie kutyi tulajdonosok hivatalosan. Az interneten próbáltam minnél több infót gyüjteni az új családtagunkról, amikor véletlenül találtam rá erre az oldalra. (szerencsére) A mi kicsi lányunk neve Kira lett, és most 13 hetes. Tündéri, imád enni, megsértődni, és rosszalkodni. Holnapután visszük el az orvoshoz. Sajnos neki is csak egy oltása van, így a séta még nem mostanában lesz. Mi is próbálgatjuk ezt a rongyos szoktatást, egyenlőre a kaki nálunk is jobban megy. A pisi sajnos nehezebb ügy.. Üdv, és szép napot mindenkinek!
nálunk a kis hercegnő még az ágyikójából sem hajlandó sokszor egyedül kijönni...ugat hogy vegyük ki...és addig csipkedi a lábunkat még az ölünkbe nem vesszük
mi még ugye nem sétálhatunk kinn de majd kiderül hogyan viselkedik:D mert már mindenki várja a nagy sétákat
kislány és Jázminnnak hívják mert egy igazi kis hercegnő
Nagyon jó név,és nagyon szép a kiskutyád! Az én Lizym is egy hercegnő.14 hónapos és nyolc napos ma éppen!A westiekpre nem mindig jellemző a hercegnői magatartás,majd meglátod,ha kicsit nagyobb lesz! Lizyt két lány dédelgeti meg jómagam,minden ráérő időnkben,és ezt ő nagyon élvezi Talán az elszenvedett betegsége is teszi,hogy itthon egy igazi kis angyal.Persze leszámítva,ha hirtelen ugatni valója támad,mert akkor mint egy sárkány,rohan egyik ablaktól a másikig,bőszen beleszól az utca életébe,a nagy kutyák dolgába Ha kimegyünk sétálni,olyan...mint egy igazi westie:szimatol,rohangál,ugrabugrál és rettentően tud örülni az életnek,és négy egészséges kis lábának...
Elküldve: 2010 Aug. 24. Kedd 17:55 Hozzászólás témája:
Hello!
Budapesten vállalok kutyasétáltatást a Ferenc körúthoz közel (onnan bicikivel 30 percen belül elérhető helyen, Pl: Mórizc Zs. körtér, Városliget, Belváros...)
24 éves egyetemista lány vagyok, magam is kutyatulajdonos.
500 ft ot kérek egy órért , rugalmasan tudok alkalmazkodni időpontokhoz.
Elküldve: 2010 Aug. 24. Kedd 17:02 Hozzászólás témája:
Re: Bemutatkozás
Anna96 írta:
Hello. ÉN ma regiztráltam a fórumhoz, egy egyéves westie kislány ktyával mollyval. Igazábol ugy hirtelen nemis tudom mit irjak ide. Molly 2009 novemberében került hozzánk, 2 doberman mellé. Imád labdázni de az aport nemmegy neki mert elviszi a labdát. Tanulékony, ezt kiis hazsnálom, és már rengeteg trükköt tanitottam meg neki. Szeretnék majd agilityzni és dogdancingelni vele. Bővebben a blogomban: http://molly-westie.blogspot.com
Szia Anna, üdv. a westiesek közt, nagyon ügyes a kutyusod. Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Ha bármi kérdésed, gondod van itt mindíg találsz valakit, aki tud tanácsot adni.
Mari&Manó
www.westimano.blog.hu
Elküldve: 2010 Aug. 24. Kedd 14:48 Hozzászólás témája:
Bemutatkozás
Hello. ÉN ma regiztráltam a fórumhoz, egy egyéves westie kislány ktyával mollyval. Igazábol ugy hirtelen nemis tudom mit irjak ide. Molly 2009 novemberében került hozzánk, 2 doberman mellé. Imád labdázni de az aport nemmegy neki mert elviszi a labdát. Tanulékony, ezt kiis hazsnálom, és már rengeteg trükköt tanitottam meg neki. Szeretnék majd agilityzni és dogdancingelni vele. Bővebben a blogomban: http://molly-westie.blogspot.com _________________ Anna c Molly
Sziasztok, én Buka Mari vagyok, a kiskutyámat pedig Manónak hívják. Zsera ajánlotta nekem ezt a fórumót és úgy látom szinte mindenre kiterjed a témaválaszték. Manóról bővebbet a www.westimano.blog.hu oldalon olvashattok.
Szia!
Üdvözöllek közöttünk! A mi kutyusunk Prézli 7 és fél hónapos szintén kan kutyus. _________________ Renáta & Prézli
www.prezliwestie.blog.hu
Sziasztok, én Buka Mari vagyok, a kiskutyámat pedig Manónak hívják. Zsera ajánlotta nekem ezt a fórumót és úgy látom szinte mindenre kiterjed a témaválaszték. Manóról bővebbet a www.westimano.blog.hu oldalon olvashattok.
Szia! Örülök, hogy itt vagy! Manóval én már találkoztam Borzasztóan helyes kiskutya, és már puszit is kaptam tőle!!! _________________ Zsera, Marci és Macibébi www.marcopolo.blog.hu www.tapfutar.hu
Szeretném bemutatni Sziszit, 10 hónapos kutyimat! Nagyon gyorsan tanul, habár nem mindig szófogadó, de ez csak attól függ milyen lábbal kelt fel Néha picit megsértődik (ezt nem annyira csípem), de aztán megbeszéljük a dolgokat, és minden rendben van _________________ -----
even the smallest person can change the course of the future
Igaz megkésve, de szeretnénk hivatalosan is bemutatkozni.
A képeken az én kis"ropilábú" kutyám Dylan látható, aki lassan mér 16 hete tengeti westie életét. Mivel sok kedves hozzászólást és tanácsot kaptunk, úgy járja, hogy azok is láthassák kiről is van szó akik sokat segítenek. Így könnyebb képben lenni. Nem is gondoltam volna mikor regisztráltam, hogy ilyen jó kis közösségre bukkanok. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, remélem továbbra is zaklathatlak titeket a kérdéseimmel.
Üdvüzlette: Adrienn és Dylan
Isten hozott Titeket mégegyszer!!!!!!
Tündéri kisbogár!Jó Egészséget ,Sok Boldogságot Nektek!!!! _________________ Kriszta,Robi, Lili , Fügi
Igaz megkésve, de szeretnénk hivatalosan is bemutatkozni.
A képeken az én kis"ropilábú" kutyám Dylan látható, aki lassan mér 16 hete tengeti westie életét. Mivel sok kedves hozzászólást és tanácsot kaptunk, úgy járja, hogy azok is láthassák kiről is van szó akik sokat segítenek. Így könnyebb képben lenni. Nem is gondoltam volna mikor regisztráltam, hogy ilyen jó kis közösségre bukkanok. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, remélem továbbra is zaklathatlak titeket a kérdéseimmel.
Figyi..ha nem szereti,akkor adj neki Royal Junior tápot(Kistestű kutyáknak 2-től 10 hónapos korig, 1, 2,5 és 8,5kg-os kiszerelésben kapható) illetve Hill's Puppy Mini száraztáp vagy Bozita Original Junior. Ezek közül biztos valamelyik ízleni fog neki! Legyen elötte mindig sok és friss ivóvíz! Ha nem bírja elrágcsálni,csak nyeli,ajánlom,hogy egyszer-kétszer áztasd be,ha élvezze is az ízeket és könnyen átszokik a sima szárazra. Én,amikor kicsi volt,adtam hozzá neki hús vagy zöldségleves levét,imádta!!! Inkább ilyet adj neki többet,mint mint házikosztot vagy tartosítószeres szalámit.
Ajánlom,hogy a rágócsontok(pedigree,stb) helyett az eredeti préselt csontot,bőrt add,mert ezek nem tartalmaznak színezéket(CSAK VIGYÁZZ,NE HAGYD ŐRIZETLENÜL,AMIKOR RÁGJA,ha elmész inkább vedd el tőle,mert könnyen megfulladhat,leszaladhat a torkán egy darab!!!)---->ezt drága Zserámtól tudom én is..
Ajánlom szintén,hogy kapjon napi 1 Cal-D-Phos tablettát,szintén Zsera és a többi kedves fórumos ajánlotta.
Remélem segítettem...
A rágócsont mellé (a préselt) a pedigré denta stict vagy miaz helyett van a select goldnak is ugyanolyan csak tartósító meg szinezékmentes rágócsontja, ezt én is itt tanultam a fórumon
Mindy is mindent megenne.És ő is a leveleket szereti a legjobban.Sajnos nálunk itt a háznál vannak olyan igénytelen emberek akik mindenféle dolgot szét szórnak( nyers húst, popcornt, sültkrumplit,stb) és már mindenkinek szóltam de nem tudok rájönni hogy ki is az aki ezt teszi.És hát nagy erőfeszítésbe telik ilyenkor pisiltetni és kakiltatni mert folyton menne oda...De nem lehet. És képzeljétek már leül h a mondom neki.
Nálunk is ilyenek laknak:( a komplett vasárnapi menü maradéka megtalálható hét közepén a fűben, de minden napra jut valami, nyers csirkefej,spagetti,én nem tudom, milyen emberek ez ilyenek. Azt mondják, etetik a galambokat. Na de nyers csirkefejjel???
Figyi..ha nem szereti,akkor adj neki Royal Junior tápot(Kistestű kutyáknak 2-től 10 hónapos korig, 1, 2,5 és 8,5kg-os kiszerelésben kapható) illetve Hill's Puppy Mini száraztáp vagy Bozita Original Junior. Ezek közül biztos valamelyik ízleni fog neki! Legyen elötte mindig sok és friss ivóvíz! Ha nem bírja elrágcsálni,csak nyeli,ajánlom,hogy egyszer-kétszer áztasd be,ha élvezze is az ízeket és könnyen átszokik a sima szárazra. Én,amikor kicsi volt,adtam hozzá neki hús vagy zöldségleves levét,imádta!!! Inkább ilyet adj neki többet,mint mint házikosztot vagy tartosítószeres szalámit.
Ajánlom,hogy a rágócsontok(pedigree,stb) helyett az eredeti préselt csontot,bőrt add,mert ezek nem tartalmaznak színezéket(CSAK VIGYÁZZ,NE HAGYD ŐRIZETLENÜL,AMIKOR RÁGJA,ha elmész inkább vedd el tőle,mert könnyen megfulladhat,leszaladhat a torkán egy darab!!!)---->ezt drága Zserámtól tudom én is..
Ajánlom szintén,hogy kapjon napi 1 Cal-D-Phos tablettát,szintén Zsera és a többi kedves fórumos ajánlotta.
Remélem segítettem...
... hogy a Többiek is tudják miről is van szó velünk folyton zajlik az élet. egyik este Marcit magára hagytam a rágócsont társaságában, az lett a vége, hogy éjjel jött jelezni a szobaajtóhoz, hogy valami baj van. Ugrás ki az ágyból... persze a torkában a csont egy ázott darabja... Azóta csak akkor adom neki, ha mellette vagyok. (persze lehet ez is csak velünk fordulhat elő )
Egyszer nekünk is volt ilyen esetünk, Lora betúrt egy jó nagy darabot, és csak nyamnyogott, nézett ránk, hogy mentsük meg, úgy kellett kiszedni a szájából.Azóta én is csak akkor adok ilyeneket, ha látom, mit csinál!
Na nekünk ezzel szemben mondom annyi szercsénk van hogy az van a kertben amit mi teszünk oda.
De amúgy olyan szinten megeszik mindent hogy sem az alom sem a kutyapelenka nem jött be úgyhogy addig össze vissza pisilt borzalmas volt de mostmár szerencsére szól hogy ki akar menni, már vagy másfél hete szobatiszta és mi is ülünk fekszünk kúszunk már ameddig képes figyelni a kisasszony.
Ti mennyi idősek vagytok pontosan? mi pénteken leszünk 12hetesek _________________
Mindy is mindent megenne.És ő is a leveleket szereti a legjobban.Sajnos nálunk itt a háznál vannak olyan igénytelen emberek akik mindenféle dolgot szét szórnak( nyers húst, popcornt, sültkrumplit,stb) és már mindenkinek szóltam de nem tudok rájönni hogy ki is az aki ezt teszi.És hát nagy erőfeszítésbe telik ilyenkor pisiltetni és kakiltatni mert folyton menne oda...De nem lehet. És képzeljétek már leül h a mondom neki.
Jó persze elveszem csak morog, de csak az ilyen fincsi dolgokra.
Amúgy tényleg mindent a szájába vesz a udvaron de azokat ki szoktam tudni szedni.
Tényleg azt is akartam már kérdezni hogy a tieitek is mindent meg akarnak enni mert pl. Dorka a virágokat szereti lezabálni aztán úgy félek hogy valamelyikük mérgező, jah meg a mohát enné állandóan. Amúgy nem éheztetem a kutyát nehogy azt higgyétek én sem tudok ellenálni neki mikor kuncsorog pedig le akarjuk szoktatni dehát olyan nehéz.
Meg amikor éhes mindig kap kaját.
Akkor nem olyan nagy probléma ugye ha kap néha néha.
Jó persze elveszem csak morog, de csak az ilyen fincsi dolgokra.
Amúgy tényleg mindent a szájába vesz a udvaron de azokat ki szoktam tudni szedni.
Tényleg azt is akartam már kérdezni hogy a tieitek is mindent meg akarnak enni mert pl. Dorka a virágokat szereti lezabálni aztán úgy félek hogy valamelyikük mérgező, jah meg a mohát enné állandóan. Amúgy nem éheztetem a kutyát nehogy azt higgyétek én sem tudok ellenálni neki mikor kuncsorog pedig le akarjuk szoktatni dehát olyan nehéz.
Meg amikor éhes mindig kap kaját.
Akkor nem olyan nagy probléma ugye ha kap néha néha. _________________
Nállunk Dorka imádja csontot nagyon édes de persze nem csirke csont meg ha egyedül marad akkor én sem hagyom neki ott.
Olyan édes mikor megy és eldugja meg úgy tesz mint aki ás aztán meg az orrávval rá akarja toszogatni a homokot hát nagyon édes.
Attól nem félek hogy nagyon törne ez a csont mert ez inkább ilyen cubák aztán csak szopogtaja meg örzi de nagyon furi olyankor a közelébe sem lehet menni.
Úgyhogy remélem nem történhet baj habár mindenkivel megtörténhet bármi, pl tegnap olvastam a sétáltatásnál azokat a borzalmas dolgokat úgyhogy nem hiszem hogy sokat mennénk majd utcára majd a kertbe mert szerencsére van.
Szép napot nektek
De igenis menj a közelébe és vedd el tőle a csontot,mert ha az utcán vagy a kertben valami nem tetsző dolgot vesz a szájába neked azt ki kell tudni venni.A gazdinak mindent el kell tudni venni a kutyától. _________________ ANYA: www.charmingwestie.hu
APA: www.muha.hu http://charmingwestie.blogspot.com/
Nállunk Dorka imádja csontot nagyon édes de persze nem csirke csont meg ha egyedül marad akkor én sem hagyom neki ott.
Olyan édes mikor megy és eldugja meg úgy tesz mint aki ás aztán meg az orrávval rá akarja toszogatni a homokot hát nagyon édes.
Attól nem félek hogy nagyon törne ez a csont mert ez inkább ilyen cubák aztán csak szopogtaja meg örzi de nagyon furi olyankor a közelébe sem lehet menni.
Úgyhogy remélem nem történhet baj habár mindenkivel megtörténhet bármi, pl tegnap olvastam a sétáltatásnál azokat a borzalmas dolgokat úgyhogy nem hiszem hogy sokat mennénk majd utcára majd a kertbe mert szerencsére van.
Van nekünk is préselt csont.Mindy nagyon szereti rágni.Viszont csak úgy ha fogom.Olyankor befogom az orrom mert nagyon büdös, de fő hogy a kutyus jól érezze magát !! Rendes csontot egyáltalán nem adok neki..mert szilánkosan törik és félek hogy a torkán akad és megfullad... Amúgy az tényleg igaz hogy a valami bűzmirigyét nyomkodni kell???? Mi az és hogy kell??és mikor? És hol van? Épp most mondta az egyik ismerősöm hogy az övének 3 havonta szokta nyomkodni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban