Pontos idő: 2021 Jan. 18. Hétfő 6:06
Időzóna: (GMT +1 óra) |
Szerző |
Üzenet |
T.J. falkavezér

Neme: Kor: 59 Csatlakozott: 2005.02.04., 22:26 Hozzászólások: 11582
|
Elküldve: 2006 Okt. 5. Csütörtök 15:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
A hír valóban örömteli, az már annál kevésbé, hogy az egyik cél még mindig nem valósult meg. A magyar kutyák továbbra sem kerültek be a nemzetközi nyilvántartásba, rendszeresen ellenőrzöm azt a honlapot. Az Állatorovosi Kamarától (aki Mo-on a chipelt kutyák nyilvántartásáért lenne a felelős, legalábbis az adatlapokat ők gyűjtik be) már lassan 1 éve kaptam egy választ, hogy "már folynak a tárgyalások és hamarosan"..... nem tudom vajon mit érthettek hamarosan alatt ?!  _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
 |
|
Vissza az elejére |
|
|
 |
![]() |
McMonique falkavezér

Neme: Kor: 50 Csatlakozott: 2006.10.02., 11:43 Hozzászólások: 2470
|
Elküldve: 2006 Okt. 5. Csütörtök 13:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Végr egy lelkiismeretes orvos. |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Ágnes falkavezér

Neme: Kor: 40 Csatlakozott: 2005.01.03., 15:48 Hozzászólások: 1888
|
Elküldve: 2006 Okt. 5. Csütörtök 13:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ilyet mi sem kaptunk.
Csak bebökték, Léda meg sem nyikkant, és már mentünk is. Mintha mi sem történt volna.....  _________________ Ágnes - Léda
http://www.re-search.hu |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Mooney falkavezér

Neme: Kor: 39 Csatlakozott: 2004.04.06., 22:13 Hozzászólások: 3209
|
Elküldve: 2006 Okt. 5. Csütörtök 13:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hát a doktornő úgy indított, hogy ez kellemetlen lesz neki és fájni is fog...de aztán nem volt semmi (igaz a tű tényleg jó vastag ). és mikor végeztünk akkor kapott egy injekciós tűvel (amin nem volt tű) valami áttetsző folyadékot a szájába, aminek a felét kiköpte (de az egész volt vagy fél deci) Arra mondta a doktornő, hogy vérzéscsillapító és fájdalomcsökkentő hatású valami. De aztán nem is vérzett...meg fájni sem fájt  _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
óvónéni falkavezér

Neme: Kor: 63 Csatlakozott: 2004.10.04., 15:20 Hozzászólások: 5316
|
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Mooney falkavezér

|
Elküldve: 2006 Okt. 5. Csütörtök 12:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
hát..ha jól értettem a doktornőt, akkor ez nem volt annyira nagylelkű kezdeményezést..merthogy vásárolni kellett az "felajánló" cégtől bizonyos mennyiségben cuccokat és annak fejében adták a chipeket (ajándékba), de mivel pl ő is egy egyszemélyes kis rendelő, nem tudott oylan mértékben beruházni, hogy egész napra kitartson a kapott készlet. Mi 12kor (délben) voltunk és már akkor azt mondta, hogy sajnos kifogyott, de a rendelő ajándékaként ugyanannyiért beteszi...és még akkor hol volt a délutáni műszak..
Mindenesetre rendes volt tőle, hogy nem küldött el minket azzal, hogy "bocs, elfogyott". Pedig már erre voltam készülve.
Forti is hős volt Meg is lett dicsérve, mert mondta doktornő, hogy fájni fog neki és fogjam jól a fejét nehogy elmozduljon. Megfogtam a nyaka alatt, mint mikor gyakoroljuk a szépen állást, és meg sem moccant. Se szuri elött, sem a szuritól, sem utána, mig a vérzés és fájdalomcsillapító trutyit kapta a szájába. Dehát őurasága mindig is ilyen "sorsába beletörödő" fajta volt... Ezért is imádom!  _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
McMonique falkavezér

|
Elküldve: 2006 Okt. 5. Csütörtök 12:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Éljen ! Éljen ! Éljen !
Az olvasottakból az derül ki, hogy jó volt ez a kezdeményezés, és több azonosítható kutyussal állatkával szaporodott kishazánk.
Éljen ! Éljen ! Éljen !
Az nagyon klassz, ha a megadott kereten túlmenően jelentkeztek a gazdik ! |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
kami falkavezér

Neme: Kor: 39 Csatlakozott: 2004.10.06., 8:36 Hozzászólások: 2632
|
Elküldve: 2006 Okt. 4. Szerda 16:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na mi most értünk haza fehérvárról! Megkaptuk mi is az akciós Chipünket! Chaninak egy hangja sem volt...  _________________ kami |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Mooney falkavezér

|
Elküldve: 2006 Okt. 4. Szerda 13:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
Felhívtam. Péterék nincsenek benne az akcióban. Ellenben a közelben lévő Vezéri úti állatorvos fogadott minket. és annak ellenére, hogy az akciós chip már elfogyott , mi mégis kaptunk akciós áron (mondván a rendelő ajándéka). szal nagyon meglepődtem, hogy még ilyen van, és nagyon meg is köszöntem.
Mostmár mi is chipesek lettünk, nagyon remélem, hogy nem lesz vele semmi gond. ..  _________________ Mooney - Forti
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
McMonique falkavezér

|
Elküldve: 2006 Okt. 3. Kedd 7:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
igen.
Szerintem hívd fel az orvosod, hogy mit tud a történetről. Lehet, hogy Ő is csak lemaradt a listáról. |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Mooney falkavezér

|
Elküldve: 2006 Okt. 2. Hétfő 21:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
bármelyik listán szereplő helyre lehet menni? mert ahova mi járunk, ők nincsenek rajta a listán...  _________________ Mooney - Forti
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Muha-klán falkavezér

Neme: Kor: 57 Csatlakozott: 2005.05.08., 10:18 Hozzászólások: 8528
|
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
McMonique falkavezér

|
Elküldve: 2006 Okt. 2. Hétfő 12:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Apropó:
Október 4-én az állatok világnapja alkalmából akciós chip behelyezés a listán szereplő állatorvosoknál. A chip ára 2.000 pénz.
http://www.advantix.hu/zoonozis/orvos.htm |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban |
|