A bolhaőv nem koptatja ki nagyon a kutyus nyakán a szőrt? (Hiszen állandóan rajta kell,hogy legyen, és dörzsöli a bundáját.)
Én a bolhanyakörvről nem sok jót hallottam!A hatékonyságát tekintve és azt,hogy allergiát okozott sok kutyusnál!Szerintem a cseppek hatékonyabbak,meg a kutyust sem zavarja!
A bolhanyakörv a gazdák megnyugtatására való,elvelileg nem ér semmit...
Ezzel nem értek egyet!! Az előző kutyámnál ezt használtuk (nagyon odafigyeltünk a lejárati időre), és egyetlen alkalmat kivéve (amikor nem figyeltünk) SOHA nem volt benne semmilyen dög (kullancs,bolha).Persze,amikor nem írtuk fel,hogy mikor vettük meg neki,akkor egyből babéziát kaptunk... De azt szerencsésen átvészeltük.
Akkor max. szerencsétek volt, mert Lilinek igaza van, tényleg csak a gazdik megnyugtatására való (nekünk is van ), meg talán a bolhák ellen, de a kullancsok ellen biztos nem
Ez gondolom a nyakörv is függ!!!
Mi ugyan nem használtunk,de van aki már régóta használja.
A Kiltix állítólag jó,de ennek az ára is elég borsos.Azok,amiket Tescóban,hasonló helyeken lehet kapni 300-500 Ft-os áron,azok szerintem se érnek sokat.Én nagyon régen macskákon próbáltam,de nekünk nem jött be.
A Kiltixről eddig csak jót hallottam,de figyelni kell,mert van amelyik kutya allergiás lesz rá!
Azért én sem a 3000Ft-os nyakörvekre gondoltam ,amik elvileg 3 hónapig jók ,de ha már itt tartunk ,akkor az Advantix olcsóbban jön ki 3 hónapra ,mint a nyakörv...
A nyakörv 7hónaig jó. Épp itt van elöttem egy fressnapf újság...holnaptól 3399forintba kerül a Kiltix. _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
A bolhaőv nem koptatja ki nagyon a kutyus nyakán a szőrt? (Hiszen állandóan rajta kell,hogy legyen, és dörzsöli a bundáját.)
Én a bolhanyakörvről nem sok jót hallottam!A hatékonyságát tekintve és azt,hogy allergiát okozott sok kutyusnál!Szerintem a cseppek hatékonyabbak,meg a kutyust sem zavarja!
Ezzel nem értek egyet!! Az előző kutyámnál ezt használtuk (nagyon odafigyeltünk a lejárati időre), és egyetlen alkalmat kivéve (amikor nem figyeltünk) SOHA nem volt benne semmilyen dög (kullancs,bolha).Persze,amikor nem írtuk fel,hogy mikor vettük meg neki,akkor egyből babéziát kaptunk... De azt szerencsésen átvészeltük.
Akkor max. szerencsétek volt, mert Lilinek igaza van, tényleg csak a gazdik megnyugtatására való (nekünk is van ), meg talán a bolhák ellen, de a kullancsok ellen biztos nem
A Kiltix állítólag jó,de ennek az ára is elég borsos.Azok,amiket Tescóban,hasonló helyeken lehet kapni 300-500 Ft-os áron,azok szerintem se érnek sokat.Én nagyon régen macskákon próbáltam,de nekünk nem jött be.
A Kiltixről eddig csak jót hallottam,de figyelni kell,mert van amelyik kutya allergiás lesz rá!
Azért én sem a 3000Ft-os nyakörvekre gondoltam ,amik elvileg 3 hónapig jók ,de ha már itt tartunk ,akkor az Advantix olcsóbban jön ki 3 hónapra ,mint a nyakörv...
Akkor max. szerencsétek volt, mert Lilinek igaza van, tényleg csak a gazdik megnyugtatására való (nekünk is van ), meg talán a bolhák ellen, de a kullancsok ellen biztos nem _________________
Ezzel nem értek egyet!! Az előző kutyámnál ezt használtuk (nagyon odafigyeltünk a lejárati időre), és egyetlen alkalmat kivéve (amikor nem figyeltünk) SOHA nem volt benne semmilyen dög (kullancs,bolha).Persze,amikor nem írtuk fel,hogy mikor vettük meg neki,akkor egyből babéziát kaptunk... De azt szerencsésen átvészeltük. _________________ www.arthurblogja.blogspot.com
Voltunk orvosnál hétfőn, Bonnikám kapott egy antibiotikus krémet a kullancscsipés helyének gyógyitására, mert piros volt. Az egyik kullancsot, amit mi nem tudtunk teljesen kiszedni, a doki kiszedte. Ez a kullancs még egyáltalán nem szivott vért viszont már belefurta magát a bőrbe, ugyhogy nem lehetett rendesen megfogni. Kutyusom mancsán is volt egy seb, ez attól lett, hogy belelépett valamibe, erre meg kaptunk szurit meg antibiotikumot, amit egy hétig kell szedni. Mindjárt megvettük az uj Kiltix nyakörveket is mind a három kutyámnak. Én erre esküszöm, ha ez rajtuk van, akkor nincs kullancs. Sajnos nálunk még a kertben is lehet néha találni, pedig a párom permetez a kullancs ellen is. _________________ Bonnie, Ashley és Meggie
Én a bolhanyakörvről nem sok jót hallottam!A hatékonyságát tekintve és azt,hogy allergiát okozott sok kutyusnál!Szerintem a cseppek hatékonyabbak,meg a kutyust sem zavarja! _________________ My Westie kennel www.mywestie.freeweb.hu
A bolhaőv nem koptatja ki nagyon a kutyus nyakán a szőrt? (Hiszen állandóan rajta kell,hogy legyen, és dörzsöli a bundáját.) _________________ www.arthurblogja.blogspot.com
Ma vettem Spikynek az állatpatikában egy kullancs- és bolhaelleni tarkórakenhető készítményt. Azt mondta a patikus, hogy westies emberek mindig ilyet vesznek......(hiszi a piszi )
valamilyen E betűs vmi, de egy hónapig hatásos, rákenjem??
eszembe jutott, Expot
Igen,az Exspot jó,de a kutya gerince vonalában is kell belőle csepegtetni a bőrére, és utána nem simizni minimum 1 óráig!
Ok tegnap rákentem, de attól lehet fürdetni? Nem jön le?
Ma meg holnap semmiképpen ne fürdesd meg! _________________ My Westie kennel www.mywestie.freeweb.hu
Ma vettem Spikynek az állatpatikában egy kullancs- és bolhaelleni tarkórakenhető készítményt. Azt mondta a patikus, hogy westies emberek mindig ilyet vesznek......(hiszi a piszi )
eszembe jutott, Expot
Igen,az Exspot jó,de a kutya gerince vonalában is kell belőle csepegtetni a bőrére, és utána nem simizni minimum 1 óráig!
Ok tegnap rákentem, de attól lehet fürdetni? Nem jön le? _________________
eszembe jutott, Expot
Igen,az Exspot jó,de a kutya gerince vonalában is kell belőle csepegtetni a bőrére, és utána nem simizni minimum 1 óráig! _________________ My Westie kennel www.mywestie.freeweb.hu
Szia!
Ha már megvetted,és per pill a kuytud nincs védve a különféle dögök ellen,akkor szerintem tedd fel rá. Mi hasonlót használunk a macskámnál,és semmi baja nem szokott lenni. Mondjuk nem E-betűs,hanem F amiénk. (Igaz,csak az udvaron mászkál,és macska.)
Beszéltem Spiky legjobb barátjának a gazdájával ( ) és ők is ilyet használnak, szóval ráraktam. _________________
Szia!
Ha már megvetted,és per pill a kuytud nincs védve a különféle dögök ellen,akkor szerintem tedd fel rá. Mi hasonlót használunk a macskámnál,és semmi baja nem szokott lenni. Mondjuk nem E-betűs,hanem F amiénk. (Igaz,csak az udvaron mászkál,és macska.) _________________ www.arthurblogja.blogspot.com
valamilyen E betűs vmi, de egy hónapig hatásos, rákenjem?? _________________
Ma aktívan közreműködtünk a kullancs ellenes küzdelemben.
Kirándultunk Veresegyházán, ahol e témában forgattak.
Adás április 11-én 17.30 ATV.
Persze a kuttyok rengeteget rohangáltak.
Sőt mi több!
Az én "mindenféle vizet utálok" Lilim kétszer beleugrott(!) a veresi tóba!
Ha nem a szemem láttára történik, nem hiszem el, sőt még meg is gyanusítottam volna a barátaimat, hogy biztos belekergették a vízbe.
A vízbe ugrás után persze élvezettel rohangált és hempergőzött a fűben, meg a homokban.
Mire úgy-ahogy megszáradt és ismét westie-formát öltött volna (persze csak mocskos westie formát), ismét irány a tó és beleugrott! Ismét rohangászás és ismét fetrengés a természet lágy ölén.
Nem sokkal ezután kezdődött a forgatás. Képzelhetitek, hogy nézett ki akkorra már!
Mindenképpen meg fogom nézni ezt műsort! Mi a címe műsornak? _________________ My Westie kennel www.mywestie.freeweb.hu
Legutóbb MyWestie szerkesztette (2007 Ápr. 1. Vasárnap 18:37), összesen 1 alkalommal
Ma aktívan közreműködtünk a kullancs ellenes küzdelemben.
Kirándultunk Veresegyházán, ahol e témában forgattak.
Adás április 11-én 17.30 ATV.
Persze a kuttyok rengeteget rohangáltak.
Sőt mi több!
Az én "mindenféle vizet utálok" Lilim kétszer beleugrott(!) a veresi tóba!
Ha nem a szemem láttára történik, nem hiszem el, sőt még meg is gyanusítottam volna a barátaimat, hogy biztos belekergették a vízbe.
A vízbe ugrás után persze élvezettel rohangált és hempergőzött a fűben, meg a homokban.
Mire úgy-ahogy megszáradt és ismét westie-formát öltött volna (persze csak mocskos westie formát), ismét irány a tó és beleugrott! Ismét rohangászás és ismét fetrengés a természet lágy ölén.
Nem sokkal ezután kezdődött a forgatás. Képzelhetitek, hogy nézett ki akkorra már! _________________ Cookies - Lili & Csillag
A tegnap délutáni fél órás séta után 4 kullancsot találtam a két kutyában, szerencsére csak másztak. Erre ma reggel Bonniban találtam még kettőt, az egyik még fekete, de a másik már jól megszivta magát. Teljesen kész vagyok, ha valami baja lesz a kutyámnak én menten megőrülök. Holnap reggel megyünk a doki bácsinkhoz, csináltatok egy vizeletvizsgálatot neki. Megint az lesz, hogy nem lépünk ki a kertből. Szemétláda kullancsok. _________________ Bonnie, Ashley és Meggie
Épp most találtam Liliben egy kullancsot.
3 év alatt egy sem mert belemászni, de ez megkeserüli.! _________________ Cookies - Lili & Csillag
Van Lyme-kór elleni védöoltás is. Nekünk nem ajánlotta a doki.
Judit!
Miért nem ajánlotta a doki, én most tervezem Zének, még 1hét kb. mert most kapott veszettségit, kérlek pü-be írj,biztosan meglegyen a válasz! _________________ Betty & Argosz
Oltásról hallott vki, tegnap sétáltunk Emmával, és már többen beoltottaták a kutyájukat?
Köszi
Ilyenkor tavasszal van a kötelező veszettség oltás.
Mi az, hogy ilyenkor tavasszal? mi mindig decemberben járunk a veszettségiért...akkor jár le az 1év.
Ez a tavaszi azokra a kutyákra érvényes,akiket az utcán oltanak be! Ilyenkor a városban,falvakban vannak kijelölt helyek,és időpontok,ahová viszik az ebeket ,és ott beoltják veszettség ellen,ami ugye minden ebnek kötelező lenne. Nagyon régen ez ingyenes volt,de most már fizetni kell érte,de jóval olcsóbb,mintha elvinnéd orvoshoz.Ide azok viszik,akik nem társként kezelik a kutyákat!Ezeket a helyeket,időpontokat meghírdetik újságban.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban