Ahogy olvasom komoly vérvizsgálat kell a beutazáshoz. Szegény babám!!! Úgy utálja a vérvételt!!! Legutóbb is kitépte magát a doki kezéből - tiszta vérfürdő volt, majd elájultam... _________________ Csiki gazdija = Juci
A Don D. az valami jó márka? Papa-szolga Te biztos tudod....
Foggalmam sincs !
A nejem meg biztos azt mondaná, neki papucsban ÉN vagyok a márka _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Az nem érdekes, de mivel mást nem jelöl meg valszeg az általános import szabályok érvényesek minden beléptetésre.
A szabályok meg az általánosak:
- hivatalos igazolás (négy nyelv közül valamelyiken - valszeg az útlevelet is elfogadják, de az nem derül ki egyértelműen) állatorvostól;
- veszettség elleni oltás: 30 napnál régebbi (!), de 12 hónapnál hamarabb ! (ezek a standard szabályok, a doki mondta, hogy nem elég az útlevél, ha lejáróban van a veszettség elleni érvényessége és utazni akarunk figyelni kell a 30 napos szabályra !) _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Egyébként a párom fenyeget néha ilyesmivel. Főleg mostanában mert Grace megette a Don Domingo papucsát. Hogy oda ne rohanjak!
A Don D. az valami jó márka? Papa-szolga Te biztos tudod.... _________________ Notte és Grace
Most látom, angolul is van.
Első ovalsatra semmi vész, semmivel nem szigorúbb mint bármelyik másik ország.
De mindjárt letöltöm a .pdf-et és bemásolom ide.
OK ?!
Annyira rendes vagy!!!! Én első látásra totál nemtok eligazodni itt - másodikra se... _________________ Csiki gazdija = Juci
Mostmár nekem is bejött Lehet, hogy csak a gépem volt belassulva.
Amúgy egy mukkot se értek belőle Azt se találom melyik rész vonatkozik az átmeneti tartózkodásra... Én nem akarom importálni Csikit!!! _________________ Csiki gazdija = Juci
Most látom, angolul is van.
Első ovalsatra semmi vész, semmivel nem szigorúbb mint bármelyik másik ország.
De mindjárt letöltöm a .pdf-et és bemásolom ide.
OK ?! _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Szörnyű lenne otthonhagyni Csikit, akkor inkább nem is megyek.
Remélem azért nem annyira szigorúak!
Ha mégis, gyere Olaszországba!!!Az olaszok tök jó fejek!!!
ciao signorina, che bella la Sua cucciola!!!!!
(Csiki kislány? Bocsi csak mostanában beteg voltam és a szemem kifolyna ha elolvasnám az összes hozzászólást amiről lemaradtam. és ezt pont nem tudom.) _________________ Notte és Grace
Ha mégis van vmi személyes tapasztalatotok kérlek írjátok meg!
Nekem még nincs, idén lesz.De mi Olaszországba megyünk, ott szeretik a kutyusokat. Tavaly is csodálkoztam milyen sok kiskutya volt Bibionéban.Esténként minden turista vitte sétálni a kutyusát.Tök ari volt, az utcát elárasztották a gyerekek meg a kutyuskák.
De már többen meséltek a nyári élményeikről mert egyszer én is kérdeztem ezt. Biztos le fogják írni. _________________ Notte és Grace
Az utazással, pontosabban az utazáshoz szükséges okmányokkal kapcsolatban kérném a segítségeteket. Csiki kutyámat tavaly sikerült magunkkal vinni az Ausztriai nyaralásunkra, ami óriási élmény volt! Ha minden jól megy, akkor idén Svájcban töltünk majd egy hetet, ahova szintén szeretnénk elvinni a család legszőrösebb tagját.
Ősztöl már szükség van a kutyusoknak kutyaútlevélre, ahhoz, hogy az Uniós államokba utazzanak. Svájc azonban nem tagállam, így, ha jól tudom, oda még bonyolultabb megszerezni a "kutyavízumot".
Ha van valamilyen tapasztalatotok, hallottatok valamit az új szabályozásokról nagyon örülnék, ha megosztanátok velem - és a többiekkel.
Előre is köszi a segítséget!
Szia Csiki!
Itt szerintem mindent megtalálsz:
www.petpassport.hu _________________ Notte és Grace
Az utazással, pontosabban az utazáshoz szükséges okmányokkal kapcsolatban kérném a segítségeteket. Csiki kutyámat tavaly sikerült magunkkal vinni az Ausztriai nyaralásunkra, ami óriási élmény volt! Ha minden jól megy, akkor idén Svájcban töltünk majd egy hetet, ahova szintén szeretnénk elvinni a család legszőrösebb tagját.
Ősztöl már szükség van a kutyusoknak kutyaútlevélre, ahhoz, hogy az Uniós államokba utazzanak. Svájc azonban nem tagállam, így, ha jól tudom, oda még bonyolultabb megszerezni a "kutyavízumot".
Ha van valamilyen tapasztalatotok, hallottatok valamit az új szabályozásokról nagyon örülnék, ha megosztanátok velem - és a többiekkel.
Elméletileg minden választ megtalálsz, amit meg nem, azt Ők tudják megválaszolni ! _________________ Papa-szolga (KriszTadamus) és T.J. szállításáról a: gondoskodik.
Előre is köszi a segítséget! _________________ Csiki gazdija = Juci
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban