Találtam egy új oldalt ami hasonlít a myviphez vagy iwiwhez de ez CSAK kutyásoknak szól.
Érdemes megnézni. a Regisztráció ingyenes és meghívó sem kell.Még kutyádnak is tudsz profilt létrehozni. Szerintem nagyon jó pofa
A Francia Pásztorkutyák Baráti Köre tisztelettel megkér téged, hogy amennyiben módod van rá, támogasd egy nagyon beteg kutyatársunk gyógykezelését.
Sol 5 éves beauceron szuka kutyus, mindannyiunk kedvence, és a csontvelője megbetegedett, nem termel vörösvértesteket, csak fehérvérsejteket, azt viszont túlságosan is sokat. Az orvosok keresik a kiváltó okot, addig is kezelik a kutyát, de anyagilag bizony ráfér a segítség a családra.
Amennyiben tudsz átutalni közvetlenül, akkor azt a következő számlaszámon teheted meg:
Kuthy Tibor
10700134-12753303-51100005
CIB Bank
Vagy postán:
Pataki Tímea
Kulcs, 2458, Arany János utca 84.
Köszönjük szépen!
Sajnos hiába bíztunk Sol gyógyulásában,ma itthagyott minket.
Timi (a gazdi) írását idézném... "Reméltem,hogy Sol felépül,reméltem,hogy ilyen nagyszerű társ nem hagyhat itt,hogy még együtt mehetünk oly sok helyre.De már nem osztogat több puszit,már nem látom többet csillogó szemeit,már nem büvöl el senkit többet mosolyával "
Sol elment......
2002.04.19-2007.06.23
Solka már itt van...
A SZÍVÁRVÁNYHÍD
Egy híd köti össze a földet az Éggel,
ez a szivárványhíd, mely
csodás színekkel ragyogóan ível
földig érő tarka ívvel.
Innenső oldalán a hídnak
pompázó virágok nyílnak,
friss-zöldek a pázsitos rétek,
üdék a völgyek, dombvidékek,
örök a tavasz, nem esik a hó.
Van bőséggel ennivaló,
mindig lágy-meleg az idő,
a víz is mindig frissítő.
Ha egy kedvencünk kihül,
erre a szép helyre kerül
Az agg, megtört állatok
itt lesznek újra fiatalok,
újra épek a megcsonkultak
és egész nap csak játszadoznak.
Az én kutyám is itt lakik,
és nagyon vár már valakit.
Hisz egy hiányzik csak neki:
Nincs itt vele, ki szereti;
hát hancúrozik egész nap,
míg el nem jő a pillanat.
Most hirtelen abbahagyja:
- orra tágul, füle feláll;
lába remeg, szűkül a szempár,
rohanni kezd, megjött a gazdi!-
S hogy megérzett és meglátott,
hozzád rohan a barátod,
csókolgatod újra meg újra,
belenézel hűséges szemébe,
és indultok. Majd elérve
a csodák útjának végére,
a szivárványhídon együtt mentek át
és ez lesz nektek az igazi mennyország.
A Francia Pásztorkutyák Baráti Köre tisztelettel megkér téged, hogy amennyiben módod van rá, támogasd egy nagyon beteg kutyatársunk gyógykezelését.
Sol 5 éves beauceron szuka kutyus, mindannyiunk kedvence, és a csontvelője megbetegedett, nem termel vörösvértesteket, csak fehérvérsejteket, azt viszont túlságosan is sokat. Az orvosok keresik a kiváltó okot, addig is kezelik a kutyát, de anyagilag bizony ráfér a segítség a családra.
Amennyiben tudsz átutalni közvetlenül, akkor azt a következő számlaszámon teheted meg:
Kuthy Tibor
CIB Bank
Vagy postán:
Pataki Tímea
Köszönjük szépen!
Sajnos hiába bíztunk Sol gyógyulásában,ma itthagyott minket.
Timi (a gazdi) írását idézném... "Reméltem,hogy Sol felépül,reméltem,hogy ilyen nagyszerű társ nem hagyhat itt,hogy még együtt mehetünk oly sok helyre.De már nem osztogat több puszit,már nem látom többet csillogó szemeit,már nem büvöl el senkit többet mosolyával "
Kuthy Tibor
CIB Bank
Vagy postán:
Pataki Tímea
Persze itt aztán rajtam kívül szinte sosincs senki
Igaz ahogy elnéztem a többi bocis fórum se nagyon pörög...
Azé átcsentem egy képet,ő Novuelle des Assiers:
Sziasztok!
Francia bulldogosként azért "tévedtem" ide, mert szégyen, nem szégyen, még nem hallottam erről a fajtáról ! Igazán gyönyörű kutyusaitok vannak!!!! Első látásra a dobbermannal akár össze is tévesztettem volna Jó láttam, terelő fajta?
Szia Süni!
Jó,hogy betévedtél. Rajtad kívül még sokan nem hallottak erről a fajtáról,csak vagy be sem vallják,vagy alapjáraton "átsuhannak" felette és nem is érdekli őket. Pedig nem mai "gyártmány" ez a kutty
Igen,részben terelő,meg örzővédő,meg nagyon univerzális,nagyon okos és intelligens fajta.Szerintem az egyik legintelligensebb,már nem azért mert minden szentnek magafelé hajlik a keze,hanem mert volt már sok fajta kutyám,(többek közt most vannak Shar-pei-eim is) és agyilag messze veri az összeset. Nagyon "dolgozós" fajta.
Az enyéim nem tereltek,csak örzővédős kutyik voltak.
Na majd ha érdekel esetleg vmi,gyere,szivesen látunk és legjobb tudásunk szerint válaszolunk is.Általában csak én leszek a válaszadó mert a többiek másik fórumon vannak. Köszi az érdeklődést.
Sziasztok!
Francia bulldogosként azért "tévedtem" ide, mert szégyen, nem szégyen, még nem hallottam erről a fajtáról ! Igazán gyönyörű kutyusaitok vannak!!!! Első látásra a dobbermannal akár össze is tévesztettem volna Jó láttam, terelő fajta?
Jajj ezt a CitCat-es dolgot fel kellett raknom Szerintem nagyon
Ez nagyon jó
Bár szegény cica
Hát a cica lehet tényleg nem örül,de nálam a gyerekek is szeretik "nyomorgatni" a cicát,és az nem szalad el hanem direkt keresi a skacok társaságát A fene se igazodik ki rajtuk!Persze azé szadizni nem hagynám...Én a cicókat is nagyon Most
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban