Elküldve: 2007 Feb. 15. Csütörtök 19:46 Hozzászólás témája:
Re: Krokett halála (azaz Kebabé)
igen, ez a hasmenősdi nálunk is intenzíven jelen volt. sőt még a mai napig érzékeny a kis emésztőrendszere. de egy kis alternatív utókezeléssel, odafigyeléssel és rengetegsok játékkal szerintem hamarosan teljesen rendben lesz. a kedve változatlanul töretlen.
sőt mitöbb, most, hogy már "nagy kutya" kiköltözik nappalra a kertbe, az igaziból nagy kutyához
...szóval Pirog és Pászka keres még gazdit?
Tkata írta:
Pászkát és Kebabot több mint két hete kiemeltem az alomból, mert fele akkorák voltak, mint a többiek. Mindkettő nagyon pici és gyenge volt, megspékelve egy erős hasmenéssel. A kezelés sajnos nem használt Kebabnak, pedig minden nap hordtam infúzióra, injekcióra. Ő nem élte túl
Szerencsére Pászka viszont összeszedte magát, túljutott a kritikus időszakon, és minden reményünk megvan rá, hogy ő már életben marad.
A tesóival összehasonlítva most harmadakkora mint a többiek, nagyon sok behoznivalója van.
Jó hír viszont, hogy időközben Pita, a fekete lányzó és Bagette, a fekete-fehér fiúcska is gazdira talált. Krokett pedig szombaton utazott Németországba, ahol végleges gazdi várta
Már csak Pirog, a gyönyörű barna lányka keres gazdit, és persze Pászka, ha már összeszedte magát annyira, hogy új otthonba költözhet (bár még az is lehet, hogy....)
Elküldve: 2007 Feb. 14. Szerda 13:58 Hozzászólás témája:
Krokett halála
Pászkát és Kebabot több mint két hete kiemeltem az alomból, mert fele akkorák voltak, mint a többiek. Mindkettő nagyon pici és gyenge volt, megspékelve egy erős hasmenéssel. A kezelés sajnos nem használt Kebabnak, pedig minden nap hordtam infúzióra, injekcióra. Ő nem élte túl
Szerencsére Pászka viszont összeszedte magát, túljutott a kritikus időszakon, és minden reményünk megvan rá, hogy ő már életben marad.
A tesóival összehasonlítva most harmadakkora mint a többiek, nagyon sok behoznivalója van.
Jó hír viszont, hogy időközben Pita, a fekete lányzó és Bagette, a fekete-fehér fiúcska is gazdira talált. Krokett pedig szombaton utazott Németországba, ahol végleges gazdi várta
Már csak Pirog, a gyönyörű barna lányka keres gazdit, és persze Pászka, ha már összeszedte magát annyira, hogy új otthonba költözhet (bár még az is lehet, hogy....)
Legutóbb Tkata szerkesztette (2007 Feb. 14. Szerda 14:59), összesen 1 alkalommal
okés, akkor kíváncsian várom Kata válaszát. és remélem, hogy a másik kis csöpp feketeség gyorsan behozza a lemaradását
...JZsuzsa írta:
Katánál volt, Ő vitte mindennap orvoshoz, majd a jövő héten biztosan elmondja pontosan, hogy mi is történt, de most a Németországba -holnap hajnalban induló- kutyusokat készíti fel az útra. Mindenestre a másik fekete tesó, aki szintén nála van, már jobban van - bár nagyon kis pinduri szegényke.
Katánál volt, Ő vitte mindennap orvoshoz, majd a jövő héten biztosan elmondja pontosan, hogy mi is történt, de most a Németországba -holnap hajnalban induló- kutyusokat készíti fel az útra. Mindenestre a másik fekete tesó, aki szintén nála van, már jobban van - bár nagyon kis pinduri szegényke.
ajjajjaj. meg szabad kérdezni, hogy mi történt a kis csöppel?
Pennécske hála az égnek jól van, bár a kezdeti hasmenés miatt vinni kellett a doki bácsihoz. úgyhogy a szigorú diétáról (főtt husi és főtt rízs) még folyamatban van az átszoktatás. na persze a kis Zabagép mindent megenne
A pici Kebab tegnap este átment a szivárványhídon. A gondos ápolás és a mindennapi infúziók sem tudtak már rajta segíteni. Legyél nagyon boldog odaát, kicsi baba!
Sade 2 fekete bébije, akik bár már 2 hónaposak, jócskán le vannak maradva a többiektől (fele akkorák )
Ettől függetlenül vidámak, játékosak, egészségesek, csak félő, hogy a többiek elnyomják, ezért kiemeltem őket a csapatból
A nagyobb fehér jegyes Kebab, a fiúcska, a kis fehér jegyes pedig Pászka, a lányka
Háj
győztünk tesó
A másik két fekete bébit, Krokettet és Pitát már végleges gazdi várja Németországban, ahová február 10-én utaznak
Gazdikereső még Pirog, a barna lányzó, aki nagy vadász
Elküldve: 2007 Jan. 4. Csütörtök 10:53 Hozzászólás témája:
Sade babái Téma leírása: és a papa
laiskkass1 írta:
Pennécske vhogy kilóg a sorból: csak nem becsúszott vmi német vizsla apuci is?
Egyébként nagyon aranyosak mindannyian! Boztosan kezdenek már gézengúzosodni
Sadeval együtt 4 másik kutyát is leadtak akkor, volt köztük egy német vizsla kan is, úgyhogy majdnem biztosan ő a papa.
Pennécske vhogy kilóg a sorból: csak nem becsúszott vmi német vizsla apuci is?
Egyébként nagyon aranyosak mindannyian! Boztosan kezdenek már gézengúzosodni
Sade babái vasárnap (dec. 31-én) voltak 5 hetesek. Jövő héten kapják az első oltásukat, majd 2 hétre rá az ismétlőt. Utána fogadhatóak örökbe.
Mindenki egészséges, a fehéresek jóval nagyobbak a többinél.
A babák vasárnap (dec. 24-én) voltak 4 hetesek. Még szopiznak, de már elkezdték nyammogni Sademama eledelét is
December 25-én lettek először féreghajtva, 6 hetes koruk után (január 2. hete) kapják majd az első oltásukat, ezt követően lehet majd őket örökbefogadni.
Elküldve: 2006 Dec. 4. Hétfő 11:59 Hozzászólás témája:
Sade és 8 babája Téma leírása: jól vannak :)
Sade 7 éves labradorkeverék szuka, a saját gazdája adta le az Illatos útra 4 másik kutyával együtt november elején. Nem vették észre, hogy vemhes, így november 26-án 8 pici kutyának adott életet. Két barna, két fekete-fehér és 4 fekete kutyus született.
Sade nagyon kedves, jóindulatú kutya. Még most, hogy szoptatja, nevelgeti babáit sem mutat semmi agressziót, nem védi harciasan a kicsinyeit, ennek ellenére remek anyuka, aki folyamatosan tisztogatja a piciket és táplálja őket életető anyatejjel, ami szerencsére van neki megfelelő mennyiségben.
A picik 2 hónapos koruk után lesznek örökbefogadhatóak (kb. 2006. január közepe).
Érdeklődni Saderól Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon lehet.
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban