Edina létezik él és virul, és elérhető is. 20/9870-414
Nekem sikerült, vele beszélni.
A kiskutyák jól vannak van még 2 db kan.
Nagyok már 7 kg-os fenevadak.
Az áruk 30 000 Ft+az oltás néhány ezer forint még.
Egy picit fel volt zaklatva Edina, hogy valaki kiírta hogy INGYEN mikor nem ingyen adja, jaaa és Zalaegerszegen vannak a kis kutyusok, ha valakit érdekel.
Mivel én debreceni vagyok ezért baromira messze vannak. Sőt törzskönyv nélkül nem tudom mennyi lenne az áruk. Hogy reális-e a 30 000 Ft... Tényleg nem tudom. Szerintem ha valaki kutyust akar, akkor beszélje meg Edinával bátran.
zsera írta:
essoka írta:
Hello!
Én már 3 napja folyamatosan próbálkozom Edinát azon a számon elérni, mert mi elvinnénk egy kiskutyát. De vagy nem veszik fel, vagy foglalt, esetleg ki van kapcsolva.. Valaki tud valamit?
Köszönöm
Eszter
Sziasztok! Próbálkoztam én is elérni Edinát, de nekem sem sikerült, pedig hagytam üzenetet is.
Felhívom a barátnőmet, aki továbbította az üzenetet, szerintem ő közelebbről ismeri, és hátha tud mondani valamit.
Elküldve: 2009 Aug. 11. Kedd 9:05 Hozzászólás témája:
essoka írta:
Hello!
Én már 3 napja folyamatosan próbálkozom Edinát azon a számon elérni, mert mi elvinnénk egy kiskutyát. De vagy nem veszik fel, vagy foglalt, esetleg ki van kapcsolva.. Valaki tud valamit?
Köszönöm
Eszter
Sziasztok! Próbálkoztam én is elérni Edinát, de nekem sem sikerült, pedig hagytam üzenetet is.
Felhívom a barátnőmet, aki továbbította az üzenetet, szerintem ő közelebbről ismeri, és hátha tud mondani valamit. _________________ Zsera, Marci és Macibébi www.marcopolo.blog.hu www.tapfutar.hu
Elküldve: 2009 Aug. 7. Péntek 18:38 Hozzászólás témája:
Hello!
Elküldve: 2009 Aug. 5. Szerda 10:20 Hozzászólás témája:
Édes kis vizslák keresik majdani gazdijukat.. . Mamijuk
meghalt, jelenleg cumisüvegből etetik őket... Aki szeretne
vizslát, bátran jelentkezzen. Aki nincs abban a helyzetben
(sajnos ebből vagyunk többen) azt arra kérem, reklámozza,
küldje tovább, mert azzal is segíthetnénk.
Nagy Edina tud bővebb felvilágosítást adni, a száma: 06-20-9870-414 _________________ Zsera, Marci és Macibébi www.marcopolo.blog.hu www.tapfutar.hu
Fajtiszta magyar vizslák ingyen gazdira várnak.
Ha valakit érdekel, akkor jelezzen (Molnar.Zsuzsa@preciz.videoton.hu), vagy következő e-mail címen:
dobler.mariann@preciz.videoton.hu
2 db lövésérzékeny vizsla ingyen keresi gazdáját. 1,5 évesek, kedvesek, emberbarátok, egy fiú, egy lány
jelentkezni lehet: gizka@c2.hu _________________ _/\_])_]_](_
Befogadtunk néhány hete egy nagyon kedves, fél év körüli fajtiszta magyar vizsla kölyökkutyát, nagyon szerettük volna megtartani, de sajnos úgy tűnik nem bírja a paneléletet, nagy a mozgás igénye, viszont szívesen futkározna új gazdája kertjében.
Könnyen barátkozik, szereti a gyerekeket, jó házőrző.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban