az angolon van egy kedvenc smiley-m, amit ebben a listában nem találok. Próbáltam bemásolni ide, de csaka kódját mutatja, a figurát nem. Lehet bővíteni a smiley-kat vagy átvenni máshonnan? _________________ Cookies - Lili & Csillag
Szerintem Zsu volt a vendég, mert ő még nem regisztrált, és ezek szerint most nem írta be a nevét hozzászóláskor..De ő kérdezte, hogy regisztrálhat e más nickkel, ezért gondolom.
Én más (félig ugyanolyan) névvel regisztráltam!
Ez az eredeti.
én a kukacra akartam fogadni:)))
(bocsi, én így humorizálok, nem bántásiból írom)
Akár az is lehetne, de mivel olyat szerettem volna annó, ami angol nyelvterületen is mond valamit, ezért lettem "sütikék".
A @ és - kimondva - az "at" igen furán hangzott volna.
Meg persze nem is biztos, hogy jó lett volna, különösen ha mininális karakterszámot határoznak meg a nicknévnél. _________________ Cookies - Lili & Csillag
Figyusszatok! Ugyanazon a néven regisztrál mindenki, vagy megengedett ici-pici névmódosítás?
Ha rá tudunk jönni, hogy kiről van szó, akor nyugodtan jöhetsz másik nickkel! Hamar meg fogjuk tanulni. Ribizli1 is más nickkel van, és szerintem ez sokkal jobb!
én maradok ennél a nevemnél, de ez már tulképp Brand
hanem, sztm úgyis megismerünk mindnekit
(túl sok teát ittam, meg egy cappuccinot is - bocsi, jobban pörgök, mint kéne) _________________ _/\_])_]_](_
Kuki! Örülök, hogy újra itt vagy!!!! Akartam e-mailt írni, de havazott felénk. Holnap reggel küldök egy pü-t ezen keresztül. (Ma már nem lesz rá időm, az otthoni gépem fele pedig már a kukában hever. :shaking: )
Figyusszatok! Ugyanazon a néven regisztrál mindenki, vagy megengedett ici-pici névmódosítás?
Szia! :cheers:
Én más (félig ugyanolyan) névvel regisztráltam!
Ez az eredeti, ebből lett a "kuki". _________________ Cookies - Lili & Csillag
Legutóbb cookies2 szerkesztette (2004 Okt. 4. Hétfő 14:39), összesen 1 alkalommal
Kuki! Örülök, hogy újra itt vagy!!!! Akartam e-mailt írni, de havazott felénk. Holnap reggel küldök egy pü-t ezen keresztül. (Ma már nem lesz rá időm, az otthoni gépem fele pedig már a kukában hever. :shaking: )
hú, ez a képbeszúrás nem fog menni.. állati béna vagyok ezekben. másik képet szerettem volna, weblapként mentettem és csak három másik formátumot fogad a program, ami nekem nem jelenik meg a mentés másként címszó alatt...
Mooney,
Az új topikok nyitását viszont lehet, hogy célszerű lenne átgondolni, melyek azok a témák, amelyek jól elhatárolhatók.
Igen, ebben egyet értek Veled. Én is pont úgy gondoltam, hogy van ez a topic, ahol naponta tudunk csevegeni, egymás hogyléte felől érdeklődni, stb. Viszont vannak dolgok, amik fontosak lehetnek, és nem jó, ha a napi több 100hozzászólás között elveszik...ilyen pl, ha valakinek megbetegszik a kutyusa, és tanácsot szeretne kérni, hogy mit tegyen, rohanjon dokihoz, vagy van valakinek valami gyógyítási tapasztalata. Szerintem pl erre lehetne külön témát létrehozni. "Beteg a kutyus - mit tegyek?" vagy valami hasonló
Ez így van. Akár már a legelején létrelehetne hozni néhány topicot, - pl. Betegség, Etetés/Táplálékok, Kozmetika/Szőrzet ápolása, stb. . _________________ Cookies - Lili & Csillag
Az új topikok nyitását viszont lehet, hogy célszerű lenne átgondolni, melyek azok a témák, amelyek jól elhatárolhatók.
Igen, ebben egyet értek Veled. Én is pont úgy gondoltam, hogy van ez a topic, ahol naponta tudunk csevegeni, egymás hogyléte felől érdeklődni, stb. Viszont vannak dolgok, amik fontosak lehetnek, és nem jó, ha a napi több 100hozzászólás között elveszik...ilyen pl, ha valakinek megbetegszik a kutyusa, és tanácsot szeretne kérni, hogy mit tegyen, rohanjon dokihoz, vagy van valakinek valami gyógyítási tapasztalata. Szerintem pl erre lehetne külön témát létrehozni. "Beteg a kutyus - mit tegyek?" vagy valami hasonló
Legutóbb Mooney szerkesztette (2004 Okt. 5. Kedd 19:32), összesen 1 alkalommal
Mooney,
Jó ötlet, hogy pl. talit külön topikban gyűjtsük.
Az egyik dolog, ami nem igazán tetszett az angol fórumon, hogy túl sok a téma, némelyiknek köze nincs a westiekhez.
A másik, az volt, hogy olyan jellegű folyamatos társalgás, amire a netboard lehetőséget nyújtott - lévén a westie fórumon belül már nincs további topicra lehetőség - nem igazán volt lehetséges. _________________ Cookies - Lili & Csillag
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban