Most vettem a Milky-nek Frontline-t és rákérdeztem az Advantex-re.
48 óra a felszívódási ideje és 1 hónapig jó kullancs ellen.
Tehát hasonló mint a Frontline.
Most vettem a Milky-nek Frontline-t és rákérdeztem az Advantex-re.
48 óra a felszívódási ideje és 1 hónapig jó kullancs ellen.
Tehát hasonló mint a Frontline. _________________ ribizli - Milky
Az Advantex-et nem ismerem és a neten sem találtam róla semmit.
Lili a Frontline-t kapta, ezt cseppként adtam neki én is. Ha hasonló a két szer, akkor talán segítenek a köv. infók.
Szóval, a nyakára adtam/csepegtettem neki. Mivel ez egyfajta méreg, 2 napig tartózkodnom kellett mindennemű puszilgatástól. Szintén 2 napig ne nagyon érje víz, hogy aktivizálódhasson és kifejthesse a hatását.
A Frontline 3 hónapos bolha és 1 hónapos kullancs elleni védelmet ad. A kullancs esetében célszerű tudni, hogy a védelem nem olyan, hogy a kullancs szinte lepattan a kutyáról és nem is kell átvizsgálgatni a kutyát emiatt. Nem, nem. A védettség időszakában is összeszedhet a kutya kullancsot, azonban az anyag hatására - állítólag - megdöglik, amit azért nyuilván mielőbb ki kell szedni. _________________ Cookies - Lili & Csillag
Mikor vittem a Mexit oltásra, akkor mondtam a dokinak, hogy adjon neki valamit kullancs ellen is. Cseppeket kapott a nyakára, vagyis a hátára. Azt nem mondta, hogy mikorra hat. Nekem meg teljesen kiment a fejemből, mert arra koncentráltam, hogy megnyugtassam a Mexit, mert olyan hisztit levágott a dokinál. még hozzá sem ért, de már nyüszített.
Köszi mindenkinek!
Ribizli, ne hari, kinyomtalak, mert pont nem tudtam felvenni!
Már az előbb bágyadtan, ugyan de kint volt a kertben Gabival, éás ugatott is...
Nem kellett infúzióra tenni végül, csak 3 szuri, és holnap viszem megint...
húdejó, hogy a legújabb hsz-sal kezdtem... akkor ezek szerint hepi-end?
(megsúgod, hogy mi volt a szer?) _________________ _/\_])_]_](_
Köszi mindenkinek!
Semmi baj, gondoltam, hogy el vagy foglalva!
Légyszi informálj minket folyamatosan, a kisfickóról!!!! _________________ ribizli - Milky
Köszi mindenkinek!
De az a legrosszabb, hogy volt!
Méghozzá olyan, ami eddig tökéletesen bevált nekünk. Szándékosan nem írom ide a termék nevét, de pü-ben megírom, ha érdekel valakit.
Szóval semmi sem 100%-OS VÉDELEM, SAJNOS....
Neharagudjatok, kicsit belenyúltam..de szerintem ez van olyan fontos, hogy külön helyet kapjon.... _________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban