Sziasztok!
Ide találtam én is.Páran már ismertek minket.
Mi Pécsen élünk Fürtivel és Minnával a két kis ördöggel,akik egész nap játszanak,rosszalkodnak és nagyokat kirándulnak velünk.Fürti jövő héten lesz 3 éves,Minna meg most múlt 9 hónapos. _________________ snetti&Fürtike&Minna
Elküldve: 2005 Ápr. 28. Csütörtök 19:06 Hozzászólás témája:
Üdvözlet Téma leírása: Kell ezt magyarázni?
Chaplin írta:
Sziasztok!
Viki vagyok. Van egy 7 hónapos bicolor beagle kan kutyusom, aki sokak szerint fajtáját meghazudtolóan engedelmes.
Kaposváron lakunk, sajnos nem családi házban, viszont sokat kirándulunk.
Viki vagyok. Van egy 7 hónapos bicolor beagle kan kutyusom, aki sokak szerint fajtáját meghazudtolóan engedelmes.
Kaposváron lakunk, sajnos nem családi házban, viszont sokat kirándulunk.
Nekem 2 biglim van, Szutyesz 1 éves múlt, Bendike 7 hónapos kis rosszcsont.
Kertes házban lakunk, napközben a kertben, ha otthon vagyunk akkor ált. benn vannak a kutyák. Szegény Szutyeszunk nagyon szomorú volt, amikor nap mint nap otthon hagytuk egyedül, így megérkezett Bendike, aki azóta örökös pörgésével néha az őrületbe kergeti a nagyobb és megfontoltabb társát.
Alinak külön üdvözlet, mint régi ismerősnek:)
Sajnos képet nem tudok feltenni, de talán a nevem alatt megjelenik vmi.
Elküldve: 2005 Ápr. 5. Kedd 9:26 Hozzászólás témája:
Re: Az én beaglem
Zsofye írta:
Sziasztok!
Nekem is van egy beaglem, Lencsinek hívják. 2 éves, szuka, tricolor.
Nagy kertben él, ami néha nem elég neki, ugyanis kiskorában többször megszökött. Rendkívül pofátlan, szemtelen kutya... Teszek ide róla egy képet.
Nagyon édes!
Szerencse, hogy nem lett semmi baja! _________________ Ágnes - Léda
Elküldve: 2005 Ápr. 4. Hétfő 16:44 Hozzászólás témája:
Az én beaglem
Sziasztok!
Nekem is van egy beaglem, Lencsinek hívják. 2 éves, szuka, tricolor.
Nagy kertben él, ami néha nem elég neki, ugyanis kiskorában többször megszökött. Rendkívül pofátlan, szemtelen kutya... Teszek ide róla egy képet.
Elküldve: 2005 Márc. 30. Szerda 16:06 Hozzászólás témája:
Re: Bemutatkozás Téma leírása: Néhány üdvözlő szó
FlauwerGarden írta:
Sziasztok.
Talán nem annyira bonyolult, ha a becenevemen mutatkozom be.Ali vagyok, nemsokára 2 év és kilenc hónapos Beagle fiu.Gödöllőn születtem és most az évszaktól függően budapesti vagy vidéki lakhelyen élek a gazdimmal.Így aztán legyen bármilyen évszak én biztonságban érzem magam.De azért igazán a tavasztól őszig időszakot szeretem, akkor mint a telken sok érdekes és izgalmas kalandban van részem.Őz, vadnyúl, fácán - de kár hogy el tud repülni - róka,...micsoda izgalmas nyomok után kutathatok!
Na még majd beszélgetünk remélem, most bemutatkozásnak ennyi.
Ja meg egy telkes kép rólam.
Szia! Nekem nincs Beaglem, de az egyik kedvenc fajtám. Remélem idetalálnak majd más kutyások is mert egyenlőre siralmas mennyien vagyunk. A dobi fórumban is egyedül vagyok.
Elküldve: 2005 Márc. 30. Szerda 10:21 Hozzászólás témája:
Re: Bemutatkozás Téma leírása: Néhány üdvözlő szó
FlauwerGarden írta:
Sziasztok.
Talán nem annyira bonyolult, ha a becenevemen mutatkozom be.Ali vagyok, nemsokára 2 év és kilenc hónapos Beagle fiu.Gödöllőn születtem és most az évszaktól függően budapesti vagy vidéki lakhelyen élek a gazdimmal.Így aztán legyen bármilyen évszak én biztonságban érzem magam.De azért igazán a tavasztól őszig időszakot szeretem, akkor mint a telken sok érdekes és izgalmas kalandban van részem.Őz, vadnyúl, fácán - de kár hogy el tud repülni - róka,...micsoda izgalmas nyomok után kutathatok!
Ja meg egy telkes kép rólam.
Szia!
Igazából nekem Westie-m van, mint gondolom kitalátad
A barátnőmnek van beagle-je, szóltam neki az oldalról Remélhetőleg ide talál _________________ Ágnes - Léda
Elküldve: 2005 Márc. 28. Hétfő 15:21 Hozzászólás témája:
Bemutatkozás Téma leírása: Néhány üdvözlő szó
Sziasztok.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban