Na, ezt se gondoltam volna, hogy még kapok erre választ
Teknőseledelnek jobban beillett volna a régi webmesteretek a tempója alapján.
Az általam vázolt probléma még fennáll, talán valami csodában reménykedtem (szólnak a harsonák, megnyílik az ég...), hát meg is nyílt az értesítő "Emil" az új hozzászólásról.
Szóval, a lent linkelt album szabadon álló képeivel, amik a legvégén vannak (3-4. oldal), valami gubanc van. Áthelyezhetetlenek, megnyithatatlanok (a két utolsó kép, a törzskönyvek másolata nem számít ide). A "9 hetesen, nálunk" nevű mappába szántam őket. Emellett pár album be van betonozva, nem akarnak átrendeződni. A "9 hetesen, nálunk" és a "11 hetesen" nevű mappák ragaszkodnak az első oldalon elfoglalt helyükhöz, nem kívánnak hátrasorolódni az időrendi sorrendnek megfelelően.
Na, remélem feladtam a leckét, további szép napot kívánok
Kedves Sindel, de méginkább az új posztolók felé jeleznénk:
Van Admin, a régit kirúgtuk, elástuk és macskakonzervet készítettünk belöle.
De a viccet félretéve: igyekszünk mostanttól rendszeresebben és maximum 1-2napon belül reagálni az emailben és itt érkezett hozzászólásokra egyesével is.
Sindel írta:
Látom, jól elcsevegek magammal... Csak tudnám, mire való akkor ez a topic?
Van -e egyáltalán még webmester? Csak mert a privátokra, e-mailre azóta sem válaszol... Pedig már eltelt közben több, mint egy év!
Sindel írta:
Jár még erre egyáltalán az admin...?
Sindel írta:
Kedves Admin!
November 25-én küldtem e-mailt, de gondolom, elkeveredhetett (a citromail néha felfalja a kimenő leveleket), így bemásolom ide is:
Át szerettem volna helyezni néhány képet egy másik albumba, de néhány közülük valahogy "elromlott" közben, és a megtekintő oldalukon szinte mindnek hibaüzenet jön ki. Amelyiket meg lehet tekinteni ezek közül, azokat sem lehet áthelyezni máshová. Erről az albumról lenne szó:
http://gallery.site.hu/u/Sindel/tuske_csipke/
Az összes kép, ami nincs albumba rendezve, a "9 hetesen" nevű mappába kellene, hogy kerüljön.
Direkt linkjük működik (mert fórumba voltak behelyezve). Ha szükséges, át tudom küldeni mindegyikét. A hibaüzenet ugyanaz, mint amit a Mindszentkálla nevű felhasználó írt.
Köszönöm szépen a segítséget!
Zsófi
Elküldve: 2012 Dec. 11. Kedd 22:38 Hozzászólás témája:
Re: Hibaüzenet Téma leírása: Még mindig nem változott semmmi
Látom, jól elcsevegek magammal... Csak tudnám, mire való akkor ez a topic?
Van -e egyáltalán még webmester? Csak mert a privátokra, e-mailre azóta sem válaszol... Pedig már eltelt közben több, mint egy év!
Sindel írta:
Jár még erre egyáltalán az admin...?
Sindel írta:
Kedves Admin!
November 25-én küldtem e-mailt, de gondolom, elkeveredhetett (a citromail néha felfalja a kimenő leveleket), így bemásolom ide is:
Át szerettem volna helyezni néhány képet egy másik albumba, de néhány közülük valahogy "elromlott" közben, és a megtekintő oldalukon szinte mindnek hibaüzenet jön ki. Amelyiket meg lehet tekinteni ezek közül, azokat sem lehet áthelyezni máshová. Erről az albumról lenne szó:
Az összes kép, ami nincs albumba rendezve, a "9 hetesen" nevű mappába kellene, hogy kerüljön.
Direkt linkjük működik (mert fórumba voltak behelyezve). Ha szükséges, át tudom küldeni mindegyikét. A hibaüzenet ugyanaz, mint amit a Mindszentkálla nevű felhasználó írt.
Zsófi
Zsófi
Zsófi
Elküldve: 2011 Okt. 14. Péntek 20:55 Hozzászólás témája:
Re: Továbbra is állunk rendelkezésre
Kedves Boki,
Elnézésed kérem, valahogy sikerült nem észrevennem ezt a kérdést itt eddig
Kérlek ha más esetben nem érkezne válasz 2napon belül, bátran tedd fel azt az admin@site.hu irányába!
A konkrét kérdésedre visszatérve:
Az elmondottak alapján a legegyszerűbb megoldás "csak 1" album megosztására a jelszó alapú.
Ez a jelszó természetesen NEM ugyanaz a jelszó kell, hogy legyen amivel Te mint Tulaj belépsz. Ez egy külön, az adott album szerkesztésénél megadott megtekintési jelszó, a többi albumra nem vonatkozik.
Ezután pedig a jogosultságok szerkesztésénél (szintén az adott albumon belül) meg kell adni, hogy bárki (persze a jelszót kérni fogja) megtekinthesse azt.
Boki írta:
Kedves Admin!
Azt szeretném megtudni, hogy pl. egy albumnak hogyan tudok olyan jogot adni, hogy valaki végiglapozgathassa, de csak azt az egy albumot.
Most ha beállítom, akkor másnapra mindig visszaáll arra, hogy kéri az azonosítót és a jelszót a megtekintéshez is. Namost ezeket nem szeretném kiadni, csak meg szeretném mutatni az album tartalmát nem regisztrált felhasználónak (ha úgy tetszik egy vendégnek), és neki csak az album linkjét küldtem el.
A választ előre is köszönöm szépen.
Elküldve: 2011 Jún. 23. Csütörtök 6:46 Hozzászólás témája:
Re: Továbbra is állunk rendelkezésre
Kedves Admin!
Azt szeretném megtudni, hogy pl. egy albumnak hogyan tudok olyan jogot adni, hogy valaki végiglapozgathassa, de csak azt az egy albumot.
Most ha beállítom, akkor másnapra mindig visszaáll arra, hogy kéri az azonosítót és a jelszót a megtekintéshez is. Namost ezeket nem szeretném kiadni, csak meg szeretném mutatni az album tartalmát nem regisztrált felhasználónak (ha úgy tetszik egy vendégnek), és neki csak az album linkjét küldtem el.
A választ előre is köszönöm szépen.
Elküldve: 2011 Feb. 15. Kedd 12:06 Hozzászólás témája:
Továbbra is állunk rendelkezésre
Kedves Fórumozók és Galéria használók: Ezúton is jelezzük, hogy kérdéseiteket továbbra is feltehetitek emailben: admin@site.hu vagy itt a fórumon keresztül is.
Igyekszünk minden kérdést 1 munkanapon belül megválaszolni! _________________ Üdv, Site.hu Tech Admin
admin@site.hu
PÜ-t nem kaptam Öntől, ellenben emailt kaptunk Öntől, melyhez kapcsolódóan 1db javítás folyamatban van.
Amint elkészül erről azonnal tájékotatni fogjuk, reményeink szerint még ezen a héten.
c.orsi írta:
TISZTELT joe7!
MEGKAPTA A PÜ-T? IDE CSAK MOST TUDTAM ÍRNI, EDDIG NEM MŰKÖDÖTT NEKEM.
Elküldve: 2010 Márc. 31. Szerda 12:21 Hozzászólás témája:
Re: Hiba Téma leírása: Nem tudok belápni az albumomba
joe7 írta:
humanallatvedok írta:
Légyszi ,segítsetek!!
Sikeresen regisztráltam,be tudok lépni,de az albumomba nem tudok belépni ,még egyszer sem,így még nincs is benne semmi.Ua. a hibaüzenet jön ki mint amit a Mindszentkálla nevű felhasználó írt.Megpróbáltam újra és újra belépni,de ua.
Előre is köszönöm!
Elküldve: 2010 Márc. 31. Szerda 10:54 Hozzászólás témája:
Re: Hiba Téma leírása: Nem tudok belápni az albumomba
humanallatvedok írta:
Légyszi ,segítsetek!!
Sikeresen regisztráltam,be tudok lépni,de az albumomba nem tudok belépni ,még egyszer sem,így még nincs is benne semmi.Ua. a hibaüzenet jön ki mint amit a Mindszentkálla nevű felhasználó írt.Megpróbáltam újra és újra belépni,de ua.
Előre is köszönöm!
Ellenőrizzük és visszajelzünk! _________________ Üdv, Site.hu Tech Admin
admin@site.hu
Elküldve: 2010 Márc. 30. Kedd 19:16 Hozzászólás témája:
Hiba Téma leírása: Nem tudok belápni az albumomba
Légyszi ,segítsetek!!
Előre is köszönöm!
Az említett felugró ablak az album jelszavas védelmének bekapcsolása esetén jelenik meg.
Ezt az album szerkesztése menüpontban a 2.fülnál alul lehet ki/bekapcsolni.
Amennyiben az album Tulajdonosa dob nekünk egy emailt/üzenetet, hogy kéri a jelszó kikapcsolását, megváltoztatását, örömmel elvégezzük amennyiben nem tudná a jelszót.
Eliza írta:
Szép estét!
Egy barátom szerkesztgetett a galériájában, és folyton jött egy felugró ablak, hogy "Hitelesítés szükséges; a gallery.site.hu Felhasználó nevet, és jelszót kér"
A webhely üzenet:"XyzZs" (és itt kiírta a felhasználó nevét.)
Én arra gondolok, hogy nagybetűs a felhasználó neve, esetleg ez okozhat gondot, vagy valamit elállított.
Ha minden igaz most próbált új jelszót kérni, hisz folyton kidobálja a rendszer, meg olyan hibákat csinál, hogy ezen a felugró ablakon belép, és a Galleryn mégsem mutatja úgy, mintha be lenne lépve.
Hú, remélem érthető. Próbáltam Internet Explorerrel is, meg Firefoxszal is, nálam is ugyanazt írja ki. Milyen irányba induljon, mi a teendő?
Szép estét!
Egy barátom szerkesztgetett a galériájában, és folyton jött egy felugró ablak, hogy "Hitelesítés szükséges; a gallery.site.hu Felhasználó nevet, és jelszót kér"
A webhely üzenet:"XyzZs" (és itt kiírta a felhasználó nevét.)
Én arra gondolok, hogy nagybetűs a felhasználó neve, esetleg ez okozhat gondot, vagy valamit elállított.
Ha minden igaz most próbált új jelszót kérni, hisz folyton kidobálja a rendszer, meg olyan hibákat csinál, hogy ezen a felugró ablakon belép, és a Galleryn mégsem mutatja úgy, mintha be lenne lépve.
Hú, remélem érthető. Próbáltam Internet Explorerrel is, meg Firefoxszal is, nálam is ugyanazt írja ki. Milyen irányba induljon, mi a teendő?
A belépés után, az albumomba lépés után a következő hibaüzenet jelenik meg.
Error
Error (ERROR_MISSING_OBJECT) :
* in modules/core/classes/helpers/GalleryFileSystemEntityHelper_simple.class at line 122 (GalleryCoreApi::error)
* in modules/core/classes/GalleryCoreApi.class at line 2114 (GalleryFileSystemEntityHelper_simple::fetchChildIdByPathComponent)
* in modules/core/classes/helpers/GalleryFileSystemEntityHelper_simple.class at line 64 (GalleryCoreApi::fetchChildIdByPathComponent)
* in modules/core/classes/GalleryCoreApi.class at line 2057 (GalleryFileSystemEntityHelper_simple::fetchItemIdByPath)
* in modules/rewrite/classes/RewriteSimpleHelper.class at line 50 (GalleryCoreApi::fetchItemIdByPath)
* in ??? at line 0 (RewriteSimpleHelper::loadItemIdFromPath)
* in modules/rewrite/classes/RewriteUrlGenerator.class at line 98
* in modules/rewrite/classes/parsers/modrewrite/ModRewriteUrlGenerator.class at line 50 (RewriteUrlGenerator::_onLoad)
* in init.inc at line 113 (ModRewriteUrlGenerator::init)
* in forums.html at line 81
A belépés után, az albumomba lépés után a következő hibaüzenet jelenik meg.
Error
Error (ERROR_MISSING_OBJECT) :
* in modules/core/classes/helpers/GalleryFileSystemEntityHelper_simple.class at line 122 (GalleryCoreApi::error)
* in modules/core/classes/GalleryCoreApi.class at line 2114 (GalleryFileSystemEntityHelper_simple::fetchChildIdByPathComponent)
* in modules/core/classes/helpers/GalleryFileSystemEntityHelper_simple.class at line 64 (GalleryCoreApi::fetchChildIdByPathComponent)
* in modules/core/classes/GalleryCoreApi.class at line 2057 (GalleryFileSystemEntityHelper_simple::fetchItemIdByPath)
* in modules/rewrite/classes/RewriteSimpleHelper.class at line 50 (GalleryCoreApi::fetchItemIdByPath)
* in ??? at line 0 (RewriteSimpleHelper::loadItemIdFromPath)
* in modules/rewrite/classes/RewriteUrlGenerator.class at line 98
* in modules/rewrite/classes/parsers/modrewrite/ModRewriteUrlGenerator.class at line 50 (RewriteUrlGenerator::_onLoad)
* in init.inc at line 113 (ModRewriteUrlGenerator::init)
* in forums.html at line 81
Elküldve: 2010 Feb. 10. Szerda 10:51 Hozzászólás témája:
Re: SOS
Szia,
Ne haragudj ezt a kérdést valahogy sikerült nem megválaszolnom.
A hiba viszont időközben már javítva lett, amennyiben Nálad mégsem így nézne ki a dolog jelezd!
Köszi.
scottika írta:
Szia!
Segítséget szeretnék kérni. Már elég régóta nem működik egy-egy albumon belül az elemek kézi elrendezése.
Átrendezem a képeket, majd a mentés gombra kattintva visszaáll az eredeti állapot.
Én ezt rendszeresen használtam és nagyon hiányzik.
Elküldve: 2010 Jan. 22. Péntek 18:59 Hozzászólás témája:
Szia!
Segítséget szeretnék kérni. Már elég régóta nem működik egy-egy albumon belül az elemek kézi elrendezése.
Átrendezem a képeket, majd a mentés gombra kattintva visszaáll az eredeti állapot.
Én ezt rendszeresen használtam és nagyon hiányzik.
Elküldve: 2007 Jún. 1. Péntek 11:00 Hozzászólás témája:
Ezt írja ki mindig:
Warning: rmdir(/mnt/ujhdc1/petgallerynew/g2data/cache/module/useralbum/): A könyvtár nem üres in /var/www/site.hu/g2new/modules/core/classes/GalleryPlatform.class on line 561
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban