Pet.Site.Hu - Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól
Pet.Site.Hu
Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól

Segitség!Segitség! 

RegisztrációRegisztráció BelépésBelépés  GalériaGaléria KeresésKeresés Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

Pontos idő: 2021 Okt. 24. Vasárnap 6:08
Időzóna: (GMT +1 óra)
Fórum index » Elveszett kutyusok - Állatmentő egyesületek - Menhelyek » Menhelyek » MiniMenhely » Minimenhely, ahol az ebcsont beforr
Ugrás:  
IDEIGLENES BEFOGADÓKAT KERESÜNK
Moderátorok:  Tkata
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 5 oldal [121 H.sz.] Téma megjelölése olvasatlanként :: Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Ugrás az oldalra::  1, 2, 3, 4, 5 Következő
Szerző Üzenet
Sissi
Vendég
HozzászólásElküldve: 2012 Aug. 28. Kedd 16:06    Hozzászólás témája: Kiscica Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Sziasztok!

A segítségét kérném egy ideiglenes örökbefogadónak. Lehet, hogy nem ez a téma, de kétségbe vagyok esve, nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni. Van egy 3 hetes kiscicám, akit magára hagyott az anyja, és én neveltem idáig. De ezen a héten sajnos mennie kell itthonról, addig amíg nem lesz nagyobb, mert suli elején nem lesz rá elég időm. Még pici, ezért nagyon sokat kell gondozni. Felhívtam a közeli állatmenhelyt, de ők közölték velem, hogy nincs hely. Csak 2 hétre kellene valaki, aki vigyázna rá, vagy örökbe is adnám. Előre is köszönöm, azoknak, akik segítenek, vagy tanácsot adnak.
Vissza az elejére
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2012 Júl. 31. Kedd 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK Múzsának!!!

Múzsa hírek: Még mindig kórházban van. A legnagyobb probléma, hogy a lelki traumája olyan hatalmas, hogy szó szerint hátráltatja a testi gyógyulását. Már attól bepisil, ha csak rá néz valaki. Próbáltunk felé kedves, nyugodt kutyával is közeledni, de a kutyáktól is retteg. Óvatosan rá-rá áll a hátsó felére, a kezelés hatására a sebei is kezdenek begyógyulni. Lassan véget ér a szoros orvosi felügyelt szükségessége. Nagy erőkkel keresünk neki egy megfelelő ideiglenes befogadót, aki kedvességgel, szerető türelemmel visszaadja a hitét ennek a sokat szenvedett kiskutyának. Csak olyan hely jöhet számításba, ahol nem hemzsegnek körülötte más állatok, ahol nyugalom van, nincs hirtelenkedő kisgyerek. Mivel szinte egy pillanatra sem meri elhagyni az ágyacskáját, így gyakran maga alá pisil és kakil. Abban reménykedünk, hogy családi, stressz mentes nyugodt környezetben esetleg kinyílna, újra bízna és így élhetne kutyához méltó életet. Aki esetleg úgy érzi, hogy van elegendő ereje, türelme és lehetősége ideiglenes otthon biztosítani ennek a kiskutyának az írjon a pr@noeallatotthon.hu email címre. Köszönjük!

Topikja: http://pet.site.hu/viewtopic.php?t=4353_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Nov. 3. Csütörtök 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Króm harca Nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogyan is kezdjek neki Króm bemutatásának. Végül arra jutottam, hogy kezdem az elejéről (nem nem a fejétől Nagyon Boldog), hogy megismerhesse mindenki, milyen jó kutyáról is van szó.

Króm valamiért nem kellett az előző gazdáinak. Az indokot nem tudjuk, de talán ennyi idő távlatából nézve már nem is fontos. Csak annyi a lényeg, hogy leadták 2010 elején az Illatos úti Ebrendészeti Telepre fekete, nagytestű nem is fiatal szukaként. Innen nézve nem sok esélyt kapott tehát egy új és jobb életre. Ám elérkezett a május 18. Ezen a napon az egyik önkéntesünk épp bement az Illatosra, hogy kihozzon pár esélytelenebb kutyát.. és ekkor megláttuk Őt.

Már a szűk kis kennel rácsain át is érezhető volt, hogy Króm nem lesz egy problémás kutya, így hát kihoztuk megadva neki az esélyt, hogy olyan gazdához kerülhessen, aki igazán szeretni fogja Őt élete végéig.

Teltek-múltak a hetek majd hónapok és Króm jelleme egy fikarcnyit sem változott. Első perctől kezdve bízott bennünk, pedig nem kis csalódáson lehetett túl az előző gazdái miatt. Megtanult normálisan pórázon sétálni, pedig az elején húzott rendesen, de ez nem is volt meglepő számunkra, hiszen hosszú időt töltött bent az Illatos úton. Más kutyákhoz való viszonya nem volt soha túl egyszerű, talán leginkább azért, mert iszonyatosan vágyott/vágyik arra, hogy valaki CSAK ŐT szeresse. Ezzel sem volt semmi gond, teljesen jól kezelhető volt ez a probléma, ami mára már nem is fordul elő olyan gyakran. Megértette, hogy bár nem vagyunk Shívák, igyekszünk mindenkit ugyanannyira megszeretgetni, amikor csak kijutunk hozzájuk.


Lassan másfél éve él Króm tehát a menhelyen, az emberek nagyrészt elmennek mellette, hiszen nem az a fajta kutya, aki könnyen eladja magát. Se a kinézete, se a viselkedése. Ám nem is olyan régen megtörtént a csoda. Krómot kiválasztotta magának egy család német partnerszervezetünkön keresztül! Alig hittük el, hogy nem álmodunk.

Sajnos az álmunk hamarosan szertefoszlott, amikor észrevettünk egy kinövést a lábán. Azonnal elvittük onkológushoz, aki mintát vett a daganatból és megállapította amitől tartottunk, Krómnak rosszindulatú rákos daganat, úgynevezett Myxosarcoma van a lábán. Gazdijelöltjeit azonnal értesítettük erről - ez nálunk alap, hogy senkiről nem titkolunk el semmit, zsákbamacska a vurstliban vásárolható - akik sajnos így már nem merik Őt bevállalni, mivel első kutya lenne az életükben és nincsenek felkészülve arra, ami még Krómra vár.

Hiszen Króm előtt most hosszú út áll, míg újra gyógyultnak nyilvánítható. Először egy bonyolult műtéttel leválasztják a daganatot a csontról, majd miután felerősödött teljesen a műtétből utána kezdetét veszi a kemoterápia vagy a sugárkezelés, ezt majd az onkológus szakorvos dönti el a műtét után. Az egyetlen pozitívum annyi, hogy ez a fajta daganat kiújulásra nem annyira hajlamos és mivel még nem egy idős kutyáról beszélünk, így egy kicsit nagyobb az esélye a gyógyulásra. A műtét és a kezelés nélkül egészen biztosan nincs esélye az életre. De ez a harc hosszú lesz, rögös és nehéz. Sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy mit jelent egy rákos kutya kezelése.

A műtét után aránylag steril környezetben kellene lábadoznia. Az utókezelések hatására átmenetileg lecsökken az immunrendszer védekező képessége, fogékony lesz mindenféle fertőzésre, betegségre. Sokszor lesz levert, étvágytalan, le fog fogyni. Rengeteg törődésre, szeretetre, kényeztetésre és extra figyelemre, steril környezetre lesz szüksége. Bármennyire is szeretnénk ez a menhelyen szinte megoldhatatlan. Ezért ha a kedves olvasó ezeket a sorokat olvasva felteszi magának, vagy nekünk a kérdést, hogy miben segíthet, hát bizony neki elsősorban most egy ideiglenes befogadóra lenne szüksége. Hogy ezt a harcot ne a hidegben, félmegoldások között kelljen megvívnia. A műtét, a kezelések, a speciális étrend nagyságrendileg 250.000 Ft-ba fognak kerülni, ha minden az előzetes tervek szerint halad. Ez óriási anyagi megterhelés számunkra, ezért kérjük, hogy aki tudja támogassa Króm gyógykezelését virtuális örökbefogadással (Króm ADATLAPJA) vagy átutalással az OTP:11710002-20084606 számlaszámon. Kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni "Króm" Bízunk benne, hogy Króm rövidesen újra teljesen egészséges lesz és ekkor már csak egy igazi gazdira lesz szüksége élete tökéletes boldogságához!

Köszönjük!!!
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Júl. 30. Szombat 0:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Stone számára S.O.S. ideiglenes befogadót keresünk,aki a korházi kezelések után tudná vállalni Stone ápolását is!!!!

Stone ez a borzasztó állapotban lévő közepes testű,közép korú keverék kan ma besétált a Nagykőrösi úton egy üzletbe,ahol szerencséjére épp egy állatvégő is dolgozott!Aztán ott összerogyott az sem zavarta, hogy ezt egy hangyaboly közepén tette és 10 percen belül nyüzsögtek rajta a hangyák.Természetesen azonnali orvosi ellátásra volt szüksége!A diagnózis lesúlytó volt!

Két hatalmas narancsnál nagyobb daganatot cipelt szegény a hasa alatt. A dokinál kiderült, hogy egyik oldalon hereboréksérve van a másik oldalon lágyéksérve. A pajzsmirigye valószínű alulműködik, ezért van kopott patkányfarka és kopasz háta kiálló gerinccel.
Ehhez már csak plussz a könyökében lévő porckopás ami fáj.
És a millió bolha. A doki szerint ennyit eddig ritkán látott együtt.
Ezek után természetesen a gondozásunkba vettük Stone-t.

Mivel jelenleg kan kutyára nincs helyünk,ezért Stone számára S.O.S. ideiglenes befogadót keresünk,aki a korházi kezelések után tudná vállalni Stone ápolását is!!!!

Bővebb infóval állapotáról és tulajdonságairól később tudunk szolgálni!

Teljes felépülése után pedig oltva,ivartalanítva és chippel ellátva új,szerető gazdit keresünk számára.

Érdeklődni róla az orokbefogadas@minimenhely.hu email címen lehet.

Képtára: http://www.noeallatotthon.hu/gallery/SPECIALIS-PROGRAMOK/MINIMENHELY-PROJEKT/Gazdit-keresnek/Stone-702011/_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Júl. 11. Hétfő 23:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

SikaMika túl van az ivartalanításon.

A varratszedést követően azonban újabb műtét vár rá, ugyanis a lábát, noha rövidebb, mint a másik, folyamatosan használja, rátámaszkodik, így a lábfej nélküli végtag rendszeresen kifekélyesedik.
Emiatt amputálni kell még egy darabot a sérült lábából, hogy ne tudjon rátámaszkodni, és használni azt.

A műtétre a közeljövőben kerül sor. Kérjük, akinek módjában áll, járuljon hozzá SikaMika műtétjéhez, illetve szeretnénk neki ideiglenes befogadót is találni a műtét utáni időszakra. Kérjük, aki tudná a rehabilitációját vállalni, az az info@minimenhely.hu email címen jelentkezzen.

Köszönjük puszitküld puszitküld
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Máj. 28. Szombat 19:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Zsuzsy27 írta:
Ideiglenes befogadót keresünk egy német dog kölyöknek
Egy klinikán azt mondták rá (egy dogos orvos), hogy genetikai hulladék, altassák el. Nem tették. Kezeltették egy másik orvossal. Jelenleg az a helyzet vele, hogy még 3 hónapig csökkenő adagban szteroidot kap, de ha a leállás után leesik a lábáról, akkor nincs tovább számára. Mi ezt az esélyt szeretnénk megadni neki. Jelenleg az állatorvosunk asszisztensénél lakik, de pár napon belül el kell hozzuk. Igazi kamasz. Kan, 5-6 hónapos.

3 hónap.
3 hónap alatt kiderül, hogy életben marad-e.

Aki ideiglenes gazdája lesz, az lehet, hogy a legnehezebb dolgot vállalja el életében, de egy biztos, a legszebbet.

Esélyt ad egy szebb új jövőhöz vagy bearanyozza egy tündérkutya utolsó hónapjait.
Sír vagy nagyon szomorú Sír vagy nagyon szomorú

Köszönöm segítségeteket. Számítok Rátok. Jelentkezni nálam lehet, a 06-70-635-0780

NOÉ Állatotthon Alapítvány Minimenhely részleg
Zsuzsa

KÖSZÖNET NORBINAK ÉS BRIGINEK!!!! A kis német dog kölyöknek ők lesznek az ideiglenes gazdijai. Nagy kő esett le a szívemről. Örök hálám. puszitküld puszitküld
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Máj. 26. Csütörtök 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Ideiglenes befogadót keresünk egy német dog kölyöknek
Egy klinikán azt mondták rá (egy dogos orvos), hogy genetikai hulladék, altassák el. Nem tették. Kezeltették egy másik orvossal. Jelenleg az a helyzet vele, hogy még 3 hónapig csökkenő adagban szteroidot kap, de ha a leállás után leesik a lábáról, akkor nincs tovább számára. Mi ezt az esélyt szeretnénk megadni neki. Jelenleg az állatorvosunk asszisztensénél lakik, de pár napon belül el kell hozzuk. Igazi kamasz. Kan, 5-6 hónapos.

3 hónap.
3 hónap alatt kiderül, hogy életben marad-e.

Aki ideiglenes gazdája lesz, az lehet, hogy a legnehezebb dolgot vállalja el életében, de egy biztos, a legszebbet.

Esélyt ad egy szebb új jövőhöz vagy bearanyozza egy tündérkutya utolsó hónapjait.
Sír vagy nagyon szomorú Sír vagy nagyon szomorú

Köszönöm segítségeteket. Számítok Rátok. Jelentkezni nálam lehet, a 06-70-635-0780

NOÉ Állatotthon Alapítvány Minimenhely részleg
Zsuzsa_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2011 Ápr. 27. Szerda 17:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Sürgősen ideiglenes befogadót keresünk Pamnek

Aki régi olvasónk, és nyomon követi kutyáink sorsát, az jól ismerheti a préris csapatunkat. Aki új olvasónk, nekik egy kis információ róluk: http://www.minimenhely.hu/index.php?pid=2&cid=139

Ezen kis ewok maci csapatnak egyik tagja Pam. Fiatal, 2-3 év körüli kislány, akit mindenki szeret. Tökéletesen szobatiszta, pórázon szépen közlekedik, autóban nyugodtan utazik. Emberekkel hihetetlenül kedves, bújik, keresi a gyerekek társaságát, és minden kutyával gond nélkül kijön. Sajnos eddig még senkinek nem akadt meg rajta a szeme, de ami késik nem múlik, és biztos vagyok benne, hogy Pamért is eljön egyszer az igazi gazdi. Eddig ezzel a történettel nem is lenne gond, de……
Szilvink nem is oly rég azt vette észre, hogy Pam hallása nem tökéletes. Gondolta csak ki kell pucolni, és minden rendben lesz, de sajnos nem így történt. Miután Szilvi egy dudort vélt felfedezni Pam hallójáratában, úgy azonnal szaladt vele az orvoshoz, ahol közölték a rossz hírt: DAGANAT. Ezt sajnos mihamarabb ki kell műteni a füléből, hisz a hallásával „játszunk”. Minden a műtét alatt derül ki, hogy mennyire van mélyen a daganat gyökere, hogy elég lesz-e „csak” kiégetni, vagy az egész fülét csonkolni kell. A műtét után, akármelyik eshetőség is lesz, tiszta, pormentes környezetet kell biztosítani Pamnek, és naponta többször kell kezelni a fülét. Ezt sajnos a menhelyen lehetetlen betartani, hisz mindent betakar a por. Kedves Angyalaink! Arra szeretnénk kérni titeket, hogy találjunk Pamnek egy ideiglenes befogadót. Egy helyet, ahol a műtét után lábadozhat, ahol nem kell attól tartani, hogy telemegy porral a füle.
Pam egy nagyon jó kutyus, szinte semmi „gond” nem lesz vele.
Mivel ez a műtét sajnos nem olcsó, és kis kasszánk nem feneketlen, így akinek módjában áll Pamet anyagilag támogatni, akár csak 500.-Ft-al is, utalással teheti meg a következő bankszámlaszámunkra: 11710002-20084606, a megjegyzésbe kérjük beírni, hogy Pam műtétjére. Aki pedig tudna helyet biztosítani Pamnek, kérjük jelentkezzen az info@minimenhely.hu e-mail címen. Köszönjük!


_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2010 Dec. 21. Kedd 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Most van szükség egy igazi Angyalra, vagy Angyal családra! SOS ideiglenes befogadót keresünk Tátikának, a Minimenhely részleg gerincen lőtt foxikeverék védencének. A lövés miatt sajnos lebénult a hátsó lábaira, de ettől függetlenül egy életvidám, ragaszkodó, szeretetéhes kislány. Kiskocsija készül, melyet természetesen odaadunk az örökbefogadó vagy ideiglenes családnak.

Eddig szakemberek gondozták, de az első rehabilitációs időszak véget ért és most sos elhelyezést keresünk neki. Egy ilyen jellegű sérüléssel az Állatotthon nem jöhet szóba, mint alternatíva. Ha valaki beleszeretett ezekbe az édes szemekbe, kedves természetébe és tudja vállalni azt a némi kellemetlenséget, egy kicsivel több odafigyelést, amit a vele való foglalkozás igényel kérjük jelentkezzen Kingánál 06 70 38 39 480 számon, vagy az orokbefogadas@minimenhely.hu címen.

Tátika oldala:
http://www.minimenhely.hu/index.php?pid=1&aid=253
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
...JZsuzsa
Vendég
HozzászólásElküldve: 2010 Dec. 2. Csütörtök 10:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Szia!

Köszönjük. Azt javaslom, h gyere ki hozzánk, látogass meg minket szombaton, aztán majd meglátod.
XVII.ker. csordakút u. Noé Állatotthon és keresd a Minimenhely részleget hátul.
Szeretettel várunk.
Üdv, Zsuzsa
Vissza az elejére
Slamy
bébi
bébi

Neme: Neme:Nő Kor: 34
Csatlakozott: 2010.11.28., 21:50
Hozzászólások: 1

HozzászólásElküldve: 2010 Nov. 28. Vasárnap 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

sziasztok!
annyira szívszorító a minimenhely oldala:( hogy azon gondolkodom befogadok egy kis kutyit! mivel kis lakásban lakom Budapesten a belvárosban ezért kis testű kutyát tudnék befogadni! szállítást meg tudom oldani ,mert van autóm. bár egyetemista vagyok eléggé "otthonülős típus " csak a suliba járok be ! sokat tudnék a kutyussal lenni otthon! a társasházunkban sok embernek van kiskutyája! a ház teljesen szökésbiztos! van a házban belső kert! esetleg oda is le tudom vinni de persze inkább a séta! csak azért nem vagyok biztos még benne ,mert ez egy elég komoly felelőséggel járó döntés. Remélem tudok segíteni!
Vissza az elejére
Slamy jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2010 Nov. 18. Csütörtök 23:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kérlek segítsetek!

SOS ideiglenes befogadót keresünk Stefinek, h mire újból megműtik, már meglegyen neki a helye.

Köszönöm, Zsuzsa_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2010 Okt. 20. Szerda 23:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Ideiglenes befogadót keresünk számára !

Tátika, a gerincen lőtt foximix lányka már túl van a gerincműtéten. Két lövedéket távolítottak el belőle.
Gyógytornász jár hozzá a Primavet Állatkórházba, hogy a felépülése minél gyorsabb legyen._________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2010 Szept. 23. Csütörtök 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

IDEIGLENES BEFOGADÓKAT KERESÜNK


Megkezdődött az ewok macik rehabilitációja. Az első két delikvens túl van az első sokkon: fodrászkodás, ivartalanítás, emberi kontaktus
Az első döbbeneten túl vannak, és már nyitnak felénk. Szeretnénk, ha ez a folyamat folytatódna, és nem fordulna visszájára, ezért lelkes, elkötelezett, türelmes ideiglenes befogadókat keresünk számukra.

Charm
Ő egy 3 év körüli szuka kutya, aki nemrég szülhetett, mert emlői nagyon nagyok, hozzánk kerülésekor tejelt is. Félénk, kedves, bújós, már követő üzemmódban rá van kapcsolódva Anitára.Borbolya
3 év körüli kan, aki a kezeletlen szárazszem betegség következtében szinte teljesen megvakult
Ő is oldódott sokat, de sokkal visszahúzódóbb, mint Charm, nagy valószínűséggel a fogyatékossága miatt.

Kérjük, akinek módjában áll, fogadjon be egy kis szőrmókot ideiglenesen, hogy rehabilitációjuk minél előbb befejeződhessen.
Az ideiglenes befogadók jelentkezését az info@minimenhely.hu email címre várjuk (vagy itt PÜ-ben).

Köszönjük


A NOÉ MiniMenhely csapata
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Krisztu
bébi
bébi

Neme: Neme:Nő Kor: 42
Csatlakozott: 2010.05.31., 17:36
Hozzászólások: 2

HozzászólásElküldve: 2010 Jún. 1. Kedd 9:51    Hozzászólás témája: Csivimix
Téma leírása: Csivikutyusok
Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves p.marcsi

Meg vannak még a kis csivimixek?
Vissza az elejére
Krisztu jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Krisztu
bébi
bébi

Neme: Neme:Nő Kor: 42
Csatlakozott: 2010.05.31., 17:36
Hozzászólások: 2

HozzászólásElküldve: 2010 Máj. 31. Hétfő 17:43    Hozzászólás témája: Re: Csivimixek
Téma leírása: Segítséget kérek!
Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

p.marcsi írta:
Ezt a két tündér, most kb. 5 hetes csivimixet múlt hét pénteken dobták be egy bölcsi udvarába. Vasárnap talált rájuk egy járókelő. Nagyon gyöngécskék. A kis fehéret négyszer élesztettük újra, csúnya szemgyulladását kezelem, már eszik, iszik, két pici hátsó lábát kezdi terhelni...A másik, Tappancska is nyomorék, a bal hátsó lábát maga alá gyüri, egyáltalán nem tudja terhelni...Vele semmi gond, jókedvü, eszik-iszik, játszana a csöppem, de húzza magát, mint egy fóka...Mivel van már két befogadott kutyusom, s mindkettőjükre mütét vár, őt már nem tudom bevállalni, társasháziban lakunk, amúgy is teltház van, mert kertőrző német juhászaimról is állandóan "gondoskodnak" a megélhetésiek, most vizsgázott őrkutyáim egyike lábadozik épp itthon, rejtély, hogy mi baja, még az állatorvos sem tudja, bár mindent elkövetett megmentéséért. Tappancskának keresnék szerető gazdit, aki bevállalná így is, hiszen egy igazi kis szeretetbomba! Óvatosan féregtelenítjük őket, mert állapotukról a férgek által termelt toxinok s az a szemétláda tehet, aki kidobta őket esős, hideg időben!!!

0630/440-8139

Találjunk ki együtt valamit! Köszönöm szépen!
Vissza az elejére
Krisztu jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2010 Máj. 29. Szombat 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként


Ideiglenes befogadókat keresünk !!!!!S.O.S. Idéglenes befogadót keresünk Niké-nek!!!


Ő a levágott lábú kislány. Kb. 10 hónapos. Napok óta így volt, már elüszkösödött. A lábáról készült fotót inkább nem teszem fel.


Most beszéltem a Klinikával. Szerencsére a tegnapihoz képest jobb a helyzet, most úgy tűnik, h hétfőn neki tudnak vágni a műtétnek. Körülbelül a kutyus vagyis nálunk már NIKÉ 1 hete!!!!
volt így az utcán.
Nem is a lába - ami egyébként már csak egy elüszkösödött csonk - a legnagyobb gáz vele, hanem a teste, vagyis a háta, ami megnyúzott. Az lesz hosszadalmas. Vagy vonat/villamos vagy csapda. Ezek voltak a dokik tippjei a sérülést látva. A nyúzás miatt én inkább a vonat/villamos balesetre tippelek, de szörnyű. És érdekes, az általános állapota jó. Szegénykém végre ellátást kap, rengeteg gyógyszert. A nyüvek, amivel a sebei tele voltak, eltűntek. Mindenképpen ideiglenes befogadót kell találnunk számára! Természetesen minden segítséget megadnánk ellátásához, gyógyításához.


SOS SOS

http://gallery.site.hu/u/minimenhely/Minimenhely/Gazdit_keresnek/05_28_001/másik kutya,aki segítségre szorul, Dubai, akit Tengelicről kaptunk. Dubai menhelyi körülmények között nem fejlődik, így semmi esélye gazdihoz kerülni. Egy ideig bent volt a BulldogMenedékben, de lévén sok a rászoruló bulldog, ott nem maradhatott. A Minin viszont nagy kennelek vannak, elbújik az emberi kéz elől, ezért feltétlenül kellene számára egy család egy lakás, ahol napi szinten foglalkoznának vele.Ha bárki úgy gondolja, hogy segítene, kérjük jelentkezzen nálam a 06-70-635-0780 számon esténként vagy itt a fórumon is akár.

Köszönöm!
_________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzsy27
falkavezér
falkavezér

Neme: Neme:Nő Kor: 41
Csatlakozott: 2007.11.01., 2:03
Hozzászólások: 4518

HozzászólásElküldve: 2010 Márc. 14. Vasárnap 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Ideiglenes befogadó kerestetik!

Pimpa kisgazdája kórházba került, kiderült róla, hogy allergiás kutyaszőrre, ezért viszahozták Pimpát, aki idáig lakásban lakott Irincinél is és új otthonában is. Sajnos jelenleg egyikünk se bírja már hazavinni, ezért ha senki nem jelentkezik, akkor kénytelenek leszünk őt a Minin hagyni.
Kérlek Benneteket, ha akad még valakinél egy cseppnyi hely, akkor jelezzétek ezt telefonon nekem a 06-70-635-0780 számon v. holnap kint a Minin. Nagyon köszönöm előre is, mert félek, hogy be fog fagyni a popója kint._________________
http://gallery.site.hu/u/murnyi/
Vissza az elejére
Zsuzsy27 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
lizamiza
Vendég
HozzászólásElküldve: 2009 Dec. 8. Kedd 17:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Sziasztok!
Ideiglenesen gazdinak jelentkezem. Nagyon Boldog Budapesten lakom, nagyon szeretem a kutyákat és egy max. két kutya befogadását vállalom amíg gazdira nem talál. Mosoly Csak lakásban tudnám tartani a jószágot de napi 4-5 séta is megoldható. Mosoly Tudnék segíteni a gazdi keresésben is (tudnám hirdetni stb.) Csak annyit szeretnék még elmondani, hogy nem múltam még el 18 de a szülői beleegyezés megoldható. Mosoly
Akinek esetleg tudok segíteni az írjon a marosfalviliza[KUKAC]citromail. hu címre.
Vissza az elejére
fríz16
veterán
veterán

Neme: Neme:Nő Kor: 39
Csatlakozott: 2007.03.06., 20:27
Hozzászólások: 732

HozzászólásElküldve: 2009 Dec. 6. Vasárnap 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Ideiglenes befogadót (vagy persze gazdit ) keresnek a monorierdei babák.
Eszméletlen aranyosak, picik, még macskányiak sincsenek, talán két kilósak lehetnek.

IbizaMáltaCapri

Vissza az elejére
fríz16 jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Nov. 26. Csütörtök 12:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Kedves Önkénteseink!

Postást a hétvégén el kell hozni a Primavetből, de mivel műtötték, muszáj lenne egy ideiglenest találnunk neki, ahol lakásban gyógyulhatna. Mi már mindannyian teltházzal üzemelünk, egyszerűen nem tudjuk eltenni őt sehova. Kérünk Benneteket, hogyha valamelyikőtök meg tudná oldani az elhelyezését, segítsetek.

Előre is köszönjük.
06-70-635-0780
06-20-346-2324
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tkata
falkavezér
falkavezér


Csatlakozott: 2005.01.24., 15:30
Hozzászólások: 2885

HozzászólásElküldve: 2009 Okt. 12. Hétfő 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

IDEIGLENES BEFOGADÓ KERESTETIK Mr. Green

Bojtorján, a törött medencéjű keverék kutyus egy álom szerelmes


Imádnivalóan kedves és bújós. Más kutyákkal nem foglalkozik, minimális agresszió sincs benne.

Nagyon szép a sebe. Szépen gyógyul. Fájdalmai azért vannak, ezért szükségünk lenne számára Rimadylra még egy jó ideig.


Ami még kéne számára egy IDEIGLENES BEFOGADÓ. Hamarosan lejár a mandátuma a kórházban (van helyette jópár, aki betöltse a helyét, pl. Deákbil, akiért ma megyek a Primavetbe Szomorú ), és nem szeretnénk kitenni a menhelyre, mert egyrészt ez a nyirkos, cugos idő nem tesz neki jót. másrészt tornáztatni kellenen a lábikóját rendszeresen.

Kérjük, aki tudná vállalni Bojtorján műtét utáni rehabilitációját, az jelentkezzen Zsuzsánál a 06 70 635-0780-as telefonszámon este 6 után.

Köszönjük puszitküld
Vissza az elejére
Tkata jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Aug. 29. Szombat 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Szia!

Zsuzsa vagyok. Én voltam az egyik csaj (az öregebbik), aki Amőba Mogyit hozzád vitte. Nagyon szuper a felajánlásod, pár napja mit nem adtunk volna érte. Szerencsére most annak a kutyusnak a sorsa megoldódott, de szerintem percek múlva jelentkezni fogunk Nálad, mert a kistestűek elhelyezésével mindig bajban vagyunk. Nagyon-nagyon köszönöm puszitküld Az örökbefogadásin tudom, h fent van a számod, de nem küldenéd el nekem sms-ben v. emailben? 06-70-635-0780, j.zsuzsa@gmail.com KÖSZI lufi
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Mogyika
bébi
bébi

Neme: Neme:Nő Kor: 36
Csatlakozott: 2009.06.30., 10:55
Hozzászólások: 7

HozzászólásElküldve: 2009 Aug. 29. Szombat 8:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Sziasztok!

Anikó vagyok, (Amőba-Mogyi) gazdi. Be tudnék vállalni egy kistesű kutyát, ha ideiglenes befogadóra van szükség. Mogyi eddig még nem volt agresszív egy kutyával sem, és nagyon szeret játszani, csak a nagyobbaktól fél egy kicsit. A belvárosban lakom, de napi 3 sétát vállalni tudok, persze 7végén többet is.
Autóm van, tehát tudnám szállítmányozni ha kell!
Szóljatok ha tudok segíteni!

Üdv,
Anikó
Vissza az elejére
Mogyika jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
J.Zsuzsa
veterán
veterán


Csatlakozott: 2005.01.06., 22:00
Hozzászólások: 996

HozzászólásElküldve: 2009 Aug. 6. Csütörtök 10:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

Lányok!

Nincs kerek-e világon egy vállalkozó szellemű tökös lány se, aki be tudná vállalni Lakatos Raffaellót? Csaba holnap hazajön, már ez nagyon nehéz helyzet elé állítana engem holnap, de ennél sajnos van rosszabb is. Raffaelló ma 2 nagykutyánknak is beszólt (Emmának és Runnernek), amit egyikük sem hagyott. :)63 Szerencse, h le tudtam állítani őket, de mi lesz, akkor, ha nem leszek itthon? Ráaadásul ugye csak nekem fogad szót, öcsi meg sem tudja fogni, mert nekimegy. Olyan ideiglenest keresek neki, ahol vagy nincs kutya vagy csak 1 kicsi van maximum, na és persze egy bevállalós egyedülálló csaj.
Van ilyen?
0 6 - 7 0 - 6 3 5 - 0 7 8 0
A remény hal meg utoljára. Köszönöm.
Vissza az elejére
J.Zsuzsa jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 5 oldal [121 H.sz.] Ugrás az oldalra::  1, 2, 3, 4, 5 Következő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Fórum index » Elveszett kutyusok - Állatmentő egyesületek - Menhelyek » Menhelyek » MiniMenhely » Minimenhely, ahol az ebcsont beforr
Ugrás:  

Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Szavazhatsz ebben a fórumban


Technikai és egyéb segítség: admin@site.hu
Értékesítés-információ: sales@site.hu


Copyright © 2005-2014 Site.hu