A kérdésem, hogy most 3 és fél hónapos terrierem van és nem tudom tovább megoldani, hogy 3x etessem egy nap. Hogyan oldják meg mások a 2x etetést? Adjak neki 1 és fél adagot /alkalom?
Másik kérdésem, hogy nagyon falánk szerencsére. Olyan jó étvágya van, hogy mindent megeszik. Ha az előírt egy marék adagot adom neki, akkor egyfolytában jelzi, hogy éhes. Ezért van, hogy többet adok neki és simán befalja. Ez probléma hogy többet adok neki, mint az előírt mennyiség?
Találtam egy új oldalt ami hasonlít a myviphez vagy iwiwhez de ez CSAK kutyásoknak szól.
Érdemes megnézni. a Regisztráció ingyenes és meghívó sem kell.Még kutyádnak is tudsz profilt létrehozni. Szerintem nagyon jó pofa
Elküldve: 2009 Máj. 5. Kedd 9:40 Hozzászólás témája:
SOS elveszett Téma leírása: SOS elveszett
Sziasztok!
Hátha látja vki:
Május 1-jén este elveszett Gyálon családunk kedvence Snoop egy 4 éves Amstaff !A kutya rendkívül szelíd, barátkozó!!!!! Nyakában beültetett chip található. Kérlek titeket aki látta vagy tud róla valamit értesítsen!
0670-380-0131 [/list]
Szia wild-eyer!
Konkrét időpontot nem tudok a következő tenyészszemléről, viszont érdemes a www.terrierklub.hu-n nézelődni ez ügyben, illetve pontosabb infot a Radvánszky Katalin tud adni, nála érdemes érdeklőni.
Tel.szám: 061/220-8741
Köszönöm megtaláltam Siófok április 25: _________________ Wild-Eyer Kennel
Szia wild-eyer!
Konkrét időpontot nem tudok a következő tenyészszemléről, viszont érdemes a www.terrierklub.hu-n nézelődni ez ügyben, illetve pontosabb infot a Radvánszky Katalin tud adni, nála érdemes érdeklőni.
Tel.szám: 061/220-8741 _________________ Somogyi Marcsi
Sziasztok!
Szerintem remek dolog a kutyakiképzés, én sem tudnám megunni ,de a kiskutyák tanítása, nevelése a legkirályabb!. _________________ Somogyi Marcsi
Heló Atilla: Jó kép ,mostanában mi is hasonlókat csinálunk egy pár kutyámmal amelyik már beért ehhez a munkához persze én a póráz végét fogom . Hogy tudtad ezt megunni ? Én állandóan ezzel foglalkoznék ha tehetném, de néha melózni is kell hogy ki tudjam fizetni pont azt aki a kutya másik végén áll . Pedig ez nem rossz szakma " legalábbis abból kiindulva menyibe fog nekem kerülni hogy a kutyáim olyanná váljanak mint szeretném . Bár nekem lenne érzékem ehhez, itt mifelénk csak a baráti körből igen jól lehet profitálni mert mindenki igen komoly őszeget kifizet hogy a kutyája úgymond " okos " legyen, hallgasson rá. Van itt egy jó kikébző srác de nagyon kevés az ideje én is házhoz hívom, de nehéz egyeztetni, szóval ez egy jó szakma mifelénk. A legjobbakat Sido
Cső Attila : megnéztem a honlapodat igy már tudom a neved ezért bátorkodtam a neveden szolitani. Egyébként nagyon szép kutyáid vannak gratulálok hozzájuk . Gondolom jót derültél magadban mikor a nevelési ötleteimet fejtegettem főleg igy hogy mint kiderült kikébző voltál. Sorry , bár a véleményem ezzel kapcsolatban nem változott de hát mint irtad ezt te is igy gondolod . Ezen levélváltások után felhivtak egy páran ugymond az amstaffos körökből / szerencse van ilyen / és rólad igen jókat mondtak, azaz köztiszteletnek örvendsz. Ehhez is gratula ! Örülök hogy te nem vetted zokon soraimat . Természetesen úgy van ahogy mondod senki senkire nem haragszik ahhoz ez nem "ügy ". Fő a barátság ! Ja és a " szólás szabadság " Minden jót Sido
Szia Ildikó : Semmi gond nincs én egyébként sem vagyok érzékeny fajta . Bár meggyőzni senkit semmiről nem akartam, hiszen semmilyen érdekem nem is fűződne hozzá, én ezt a csevegési formát lehet egy kicsit lazábban veszem ,de hát nem vagyunk egyformák és ez igy is van jól . Nem szitottál vitát hiszen ez noszensz is lenne két ismeretlen ember közt ilyen jelentéktelen dologban, biztosan igaza van mindenkinek a maga szemszögéből nézve, ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni ebben az igen " súlyos fajsúlyú " témában . Ne is fecséreljünk erre több szót .Szóval örülök hogy váltottunk pár mondatot . Maradok tisztelettel Sido
[CSÁ Ildiko Nem tudom mire gondolsz a modorommal kapcsolatban de először a kérdésedre válaszolnék . Tudomásom szerint a harmadik tulajdonos vagyok remélem ez még nem probléma!??? Amit a tiszteletről próbálsz fejtegetni azt meg nem is értem ,mert nem látom a számodra oly feltűnő tiszteletlenséget . Talán a köszönési formában találsz kivetni valót ? Nem gondolom hogy bármi lenne ebben, mert abban a hitben voltam hogy ez egy csevegési fórum ahol lehet "beszélgetni a kedvenceinkről meg érdeklődni kutyákról stb. nem pedig parlamenti megbeszélésen vagyok ahol az egyébként / csá, csö, helló / beköszönés aggályos lehet, bár közlöm ezek a/ szia , szevasz ,/ stb. szinonimái . Igen sokk " tiszteletlen" embert ismerhedsz mert ebben az országban elég sokan köszönnek igy .Remélem nem sértelek meg de én ezt úgy gondolom hogy a " tisztelet " mint olyan nem abban nyilvánul meg, hogy ezen normalitás kereten belül lévő köszönési formákat használjuk e egy csevegési oldalon . Egyébként meg minden embernek megadtam, és megadom a maximális tiszteletet addig a pillanatig ameddig meg is kapom sőt még a felett is de azt már valamivel ki kell érdemelni .Számomra a világ igy működik senkit nem akartam megbántani , belegázolni az önérzetébe ,de kétlem hogy akkora tiszteletlenséget irtam volna / visszanézve irásaimat, amiben megjegyezném nem találtam hozzád cimzet irást/ ,és bár akivel eddig komunikáltam nem jelezte hogy bármi sértő,vagy bántó, zavaró stillusban irtam volna neki / ha igy lenne tőle lehet elnézést is kérnék/ legfőképp ha lenne is miért ,akkor talán neked nem kéne enyira tiszteletlennek érezd mások laza, könnyed beszélgetését egy csevegő fórumon. De úgy látom te egy ilyen mások által folytatott laza kötetlen "beszélgetésből " PONT a LÉNYEGET tudod kiragadni / csá, csö, üdv, stb.?/ sajna. Hát lehet nem volt gyerekszobám és én egy ilyen zord, " bunkó " környéken zord , bunkó emberek közt élek ahol nem gond egy ilyen köszönés bocsi ! Még talán anyit hozáfűznék ha valóban érdekel a kutya is, bár az elöéletéröl nem tudok mindent /bár igyekszem megtudni amit lehet / nagyon jó helyen van imádjuk / ha ezt el tudod kébzelni rólam / vidám , kiegyensúlyozott , abszolút nem indiszponált ,és rengeteg időt szánunk rá és talán ez a legfontosabb főleg a kutyának. Maradok tisztelettel Sido
Valaszom csak ennyi: mert a gepem elromlott,es most a notebook amirol irok nem ir ekezetet:
Mielott hozzaszolsz valamit,nezz meg kiket akarsz meggyozni es miert.
A koszonesed nekem umond uj,en csak poenbol hasznalom nagyon jo haverokkal,de lehet,hogy ez csak a bpti embernek tunik kicsit mas stilusu koszonesnek.
Nem akarok vitat szitani,meg meguntam irni,majd ha jo lesz a gepem iok meg.
_________________ Sweet Gangland kennel
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban