Nyáron elvihető kölyök beaglek!
Beagle kölykök előjegyezhetőek az of Royal Ementhal kennelből. A kiskutyák májusban születnek, július végén elvihetőek. Mindannyian törzskönyvvel, chippel, szerződéssel és egészségügyi garanciával keresik leendő gazdijukat! Mindkét szülő nyugodt, jó természetű, kiállítási és munka eredményekkel rendelkezik.
További információ: beagle359@gmail.com vagy http://www.royalementhal.atw.hu/ és http://www.viennacalling.info/
nagyon-nagyon szeretnénk egy beagle kiskutyát... Sajnos egyáltalán nem ismerek tenyésztőket, nem vagyok tisztában azzal, hogy ki az aki lelkiismeretesen, szívvel-lélekkel csinálja ezt. Ha valaki tudna segíteni nekem, örök hálám üldözné...
Szia
Nem írod leveledben, hogy kisfiú vagy kislány kutyuskát szeretnél?!
Nekünk van még egy nagyon cuki bicolor kan kutyuskánk. A többiek már nagyon jó helyre kerültek, mert mi nagy szeretettel gondoztuk őket és fontos volt számunkra, hogy jó és megbízható helyre kerüljenek.
Tekintsd meg :ultrakopokennel.mindenkilapja.hu honlapunkat ami még készülőben van de már megtekinthető és sok kép van a bicolorról is.
Tel: 0620/319-1425
Van egy 7 hetes tricolor ,szuka beagle kiskutyánk. Oltási könyvvel / első oltás + háromszori féregtelenítés+ orvosi vizsgálat / együtt már elvihető.
A testvéreit is a héten viszik az új gazdik. Ára 25ooo ft. Címünk: Székesfehérvár, Száva utca 62
Tel: 30 494315
22 3101278
képek megtekinthetők a szülőkről és a kicsikről a honlapunkon: www.beaglekiskutyak.5mp.eu
Az eladó szuka kutya akiről külön is van két kép a közösön úgy lehet felismerni, hogy ő az akinek a fején teljes a fehér csík,középen
Ha érdekli a kiskutya, kérjük minél hamarabb jelezze, mert a jövő héten elutazunk 3-án 10 napra .
Üdvözlettel. Ugritsné
Köszönöm, de sajnos a kutya dolog már nem aktuális.
Van egy 7 hetes tricolor ,szuka beagle kiskutyánk. Oltási könyvvel / első oltás + háromszori féregtelenítés+ orvosi vizsgálat / együtt már elvihető.
A testvéreit is a héten viszik az új gazdik. Ára 25ooo ft. Címünk: Székesfehérvár, Száva utca 62
Tel: 30 494315
22 3101278
képek megtekinthetők a szülőkről és a kicsikről a honlapunkon: www.beaglekiskutyak.5mp.eu
Az eladó szuka kutya akiről külön is van két kép a közösön úgy lehet felismerni, hogy ő az akinek a fején teljes a fehér csík,középen
Ha érdekli a kiskutya, kérjük minél hamarabb jelezze, mert a jövő héten elutazunk 3-án 10 napra .
Üdvözlettel. Ugritsné
Sziasztok!
Látom eléggé meg van halva a forum, de hátha még valaki benéz és elolvassa...
Én szeretnék június 12-e körüli elvitellel egy szuka tricolor beagle kiskutyát. Az lenne a legideálisabb ha addigra kb 10 hetes lenne.
Ha valakinek van ilyen elado kiskutyája akkor írjon!
Köszi
Én még új vagyok ezen a fórumon. Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
A pároméknak van egy 8 éve bolognese kutyusuk és volt egy tacsijuk is, aki már 17 éves volt és nagyon beteg, el kellett altatni. A párom szülei és a másik kutty is nagyon hiányolják. Így kitaláltuk, hogy augusztusban a házassági évfordulójukra meglepjük a szülőket egy beagel kiskutyussal, mert nagyon megtetszett nekik ez a fajta.
Légyszi segítsetek, hogy hol érdemes ilyen fajta kiskutyát nézni?
Előre is köszönöm!
Üdv: Piggi
nagyon-nagyon szeretnénk egy beagle kiskutyát... Sajnos egyáltalán nem ismerek tenyésztőket, nem vagyok tisztában azzal, hogy ki az aki lelkiismeretesen, szívvel-lélekkel csinálja ezt. Ha valaki tudna segíteni nekem, örök hálám üldözné... _________________ Pepszi
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban