Elküldve: 2011 Feb. 9. Szerda 9:31 Hozzászólás témája:
Fekete közép uszkár a z ózdi gyepin!!
Sziasztok!
Uszkár fiú SOS gazdát keres! Altatásveszélyben!
Félőske, csupa szutyok uszi fiú. A lobonc alatt csodaszép!!! Ha valaki tud segíteni, akkor az alábbi elérhetőségeken jelezze: 70/324-1523, ozdigazdikereso@gmail.com
Kutyasétáltatást, kutya – cica felügyeletet, etetést, gondozást vállalok Budapesten !!!
Akár hosszabb távra is (nyaralás, utazás, egyéb…)
24 éves vagyok, dolgoztam már segítőként kutyakozmetikában és tenyészetben is (nagyon szeretem az állatokat).
Ha kíváncsi rám, hogy nyugodt szívvel rám bízhassa kedvencét, jelentkezzen e-mailben! szkaty@index.hu
Keresek eladó toy vagy törpe uszkár kisfiút. Törzskönyv mellékes,mert nem szeretném kiállításra vinni sem tenyészteni. Sok oldalon találtam eladó uszikat,de sajnos az árak nekem nagyon magasak
Sajnos maximum 10 e ft-om van a kutyusra.
A kutyusom tavaly hagyott itt 14 év után Ő is törpe uszkár volt.
Már nagyon hiányzik egy édes csöppség mellőlem,akit szerethetek és akiről gondoskodhatok.
Akinek van eladó picurja és az ár is megfelel neki,az kérem írjon ide vagy az email címemre: kicsibarbi@gmail.com
23 éves lány vagyok, alkalmanként egy kutyakozmetikában segítek (nagyon szeretem az állatokat)
Kutyasétáltatást, kutya – cica felügyeletet, etetést, gondozást vállalok Budapesten!(otthonában is)
Akár hosszabb távra is (nyaralás, utazás, egyéb…)
Ha kíváncsi rám, hogy nyugodt szívvel rám bízhassa kedvencét, jelentkezzen e-mailben! szkaty@index.hu
Hófehér, közép uszkár (ex) fiú gazdit keres Chardonnay d' Futrinka egy hófehér, közép uszkár (ex) fiú, jelenleg mint tiszteletbeli spániel a Futrinka utcában várja leendő gazdiját. Igazi kétlábon járó kis tünemény persze az ő élete sem felhőtlen epilepsziája miatt rendszeresen kell gyógyszert szednie de minezzel együtt egy főnyeremény. Fóruma: http://www.freeforum.hu/futrinkautca/topik/24602 Érdeklődni lehet a 06-30 9983 947 számon _________________ http://futrinka.freeblog.hu/
Gyönyörü hófehér külsővel, tökéletes belsővel, jó kiállással középmérettel, (egy éves elmultam) keresek olyan kiskoru uszkár hölgyet (vásárlási szándékkal) elsősorban fehéret, de bármilyen szinü lehet, aki majdan -vagy rövidesen- gyermekeim anyja lehetne. Ha annyi kérésem lehet, hogy legalább Békés megyei, vagy közeli Szolnok, Bács-kiskun megyei legyen, akkor az gazdáim számára előnyt jelentene, mert nem kellene sokat utazniuk. Gazdim e-mail cime: urbanviki@globonet.hu , vagy vadrozsa-2@tvn.hu -- kérésre elküldöm saját fotómat, meglátod nem fogsz bennem csalódni. Az ügy sürgősségére való tekintettel "nem szeretek egyedül lenni" jeligét is megadhattam volna, de inkább irjatok és ha lehet mi máris indulunk.,
telefonszámunk: 20/353-3339, vagy 70/386-8384 ... hívjatok
Szia ! Nagyon szép uszid van megkérdezhetem ki nyirja te vagy kutya fodrász ? _________________ Udv.Erika
Érdeklődnék, hogy az mi most a helyes döntés, mitr javasoltok? Vágassunk farkat vagy nem?Hallottam ezt is meg azt is és nem tudok dönteni
Arról nem is beszélve, hogy fájdalmas is lehet...
Attila
Már legalább 6 éve törvény tiltja az Uszkárok farok vágását, tehát csak illegális uton tudod megtenni, de gondolkozz rajta Neked is fájna !!!!!
Gyönyörü hófehér külsővel, tökéletes belsővel, jó kiállással középmérettel, (egy éves elmultam) keresek olyan kiskoru uszkár hölgyet (vásárlási szándékkal) elsősorban fehéret, de bármilyen szinü lehet, aki majdan -vagy rövidesen- gyermekeim anyja lehetne. Ha annyi kérésem lehet, hogy legalább Békés megyei, vagy közeli Szolnok, Bács-kiskun megyei legyen, akkor az gazdáim számára előnyt jelentene, mert nem kellene sokat utazniuk. Gazdim e-mail cime: urbanviki@globonet.hu , vagy vadrozsa-2@tvn.hu -- kérésre elküldöm saját fotómat, meglátod nem fogsz bennem csalódni. Az ügy sürgősségére való tekintettel "nem szeretek egyedül lenni" jeligét is megadhattam volna, de inkább irjatok és ha lehet mi máris indulunk.,
telefonszámunk: 20/353-3339, vagy 70/386-8384 ... hívjatok
Legutóbb urbanviki szerkesztette (2007 Szept. 20. Csütörtök 15:58), összesen 2 alkalommal
Érdeklődnék, hogy az mi most a helyes döntés, mitr javasoltok? Vágassunk farkat vagy nem?Hallottam ezt is meg azt is és nem tudok dönteni
Arról nem is beszélve, hogy fájdalmas is lehet...
Jön a jó idő és a kis uszkárunkra kezd rájönni a fiúzás. Veszprém környékéről keresek fehér törpe uszkár kant, hogyha eljön az idő kiélhessék ösztöneiket.
A kutyusunk persze szintén fehér uszkár, 2,5 éves fajtatiszta de törzskönyve nincs. Elsősorban Veszprém környékéről keresek olyan kanokat, akinek tetszik a kép.
nekem is van egy nagyon aranyos uszkár kutyám akit imádok nem tudom ti , hogy vagytok vele de én szeretem és nem bírom ki , hogy ne lepjem meg valamivel _________________ love baby
Nekem már a harmadik uszkárom van, a mostani egy apricot középuszi. Biztos lehetsz benne, hogy nem hullik a szőre ennek pedig egy oka van nincs aljzatszőrzete
A barátnőmnek volt óriás uszija, ő orosz kutya volt. keresd fel az uszkárosok forumát az indexen ott biztos tudnak segiteni, honnan lehet óriás uszkárt beszerezni.Bár az uszkár most nem divatos kutyafajta, óriásit én is nagyon régen láttam A sanicik sem szőrhullajtosak azt tudom mert a férjem barátjának volt több is és ez fő szempont volt Az üzenet Valinak szólt _________________ 2 kutya boldog gazdija vagyok egy havanes és egy apricot uszkár, veterán kutyatartó vagyok már 2o éve van kutyám
Beszélgessünk erről az okos, elegáns fajtáról. Nekem négy is van, imádom őket.
Szia! Ha tudsz segíts nekem! Órás uszkár tenyésztőkkel szeretném felvenni a kapcsolatot. Én snauczer tulajdonos vagyok 12 éve, de úgy döntöttünk, hogy a snacink egy, és megismételhetetlen. Választásunk az óriás uszkárra esett, mert úgy hallottuk, az uszkár az a fajta amit az allergiások is tarthatnak, mert nem szőre van hanem haja! Te mit tudsz erről? előre is köszönöm a segítséged, szia Vali
Szia,
az orias uszkarokat szemely szerint nem ismerem, de biztosan jarnak erre uszisok is, ha minden jol megy hamarosan kapsz valaszt
Azonban a westie-kkel kapcsolatban is igaz (nem eppen egy orias kategoria, koze nincs a 2 fajtanak egymashoz, csak megemlitem tehat), hogy allergiasok mellett is LEHET, hogy tarhatoak.
Embere, illetve allergiaja valogatja.
A legcelszerubb ha ilyen a helyzet, hogy 1 teljes napot beszervezni az allergiaval kuszkodo szamara a -majdan- kiszemelt tenyesztonel (korrekt Tenyesztonel ez nem lehet gond), es ha semmi tunet nem jelentkezik, akkor megtenni a lepeseket
Tetszenek a Westie-k is, a férjemnek különösen, és hasonlítanak a snacikra a kis bozontos fejükkel. De a szőr minősege olyan mint a snaciké, és az biztos allergizálja a férjemet. Mivel a snacinkat én nyírom, és a párom szokott segíteni (űrhajósnak beöltözve), sajnos ezt biztosan tudom. Viszont a barátnőmnek uszkárja van, és a múltkoriban fél délelőtt dajkálta a karjában a kis törpét, és semmi baja nem volt utána. Se kiütések, se asthmás roham. Ezért inkább uszkárt szeretnék. azért ha tenyész szemlén, vagy valahol találsz óriás tulajdonosokat, írd meg, köszi! Neked milyen uszkárjaid vannak? Szia Vali
Szia! Ha tudsz segíts nekem! Órás uszkár tenyésztőkkel szeretném felvenni a kapcsolatot. Én snauczer tulajdonos vagyok 12 éve, de úgy döntöttünk, hogy a snacink egy, és megismételhetetlen. Választásunk az óriás uszkárra esett, mert úgy hallottuk, az uszkár az a fajta amit az allergiások is tarthatnak, mert nem szőre van hanem haja! Te mit tudsz erről? előre is köszönöm a segítséged, szia Vali
Szia,
az orias uszkarokat szemely szerint nem ismerem, de biztosan jarnak erre uszisok is, ha minden jol megy hamarosan kapsz valaszt
Azonban a westie-kkel kapcsolatban is igaz (nem eppen egy orias kategoria, koze nincs a 2 fajtanak egymashoz, csak megemlitem tehat), hogy allergiasok mellett is LEHET, hogy tarhatoak.
Embere, illetve allergiaja valogatja.
A legcelszerubb ha ilyen a helyzet, hogy 1 teljes napot beszervezni az allergiaval kuszkodo szamara a -majdan- kiszemelt tenyesztonel (korrekt Tenyesztonel ez nem lehet gond), es ha semmi tunet nem jelentkezik, akkor megtenni a lepeseket _________________ Üdv, Site.hu Tech Admin
admin@site.hu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban