Tápváltás előtt állunk, de nem tudjuk igazán, hogy a Royal canin westie vagy a mini adult tápot válasszam-e.
Tapasztalatokat és észrevételeket várok ez ügyben.
Arra is kíváncsi lennék, hogy valóban megéri-e az árát vagy ez is csak a reklámról szól.
A kutyusom eddig is jó minőségű tápot kapott(bárányos rizseset vagy lazacos rizseset). Soha nem próbáltuk a csirkés tápot így nem tudom, hogy allergiás- e rá. Mégis minduntalan az állatorvosnál kötünk ki mert rendszeresen gombás a bőre. Az állatorvos szerint legyengül a bőr ellenálló képessége és lehet, hogy allergia is van a háttérben.
Már sok fajta tápot kipróbáltam mégis elég töredezett és gyér a szőre.
Arra is gondoltam, hogy mindig rizses tápot kapott- lehet arra allergiás a kutya?
A kutyám egyébként elég finnyás. A ti kutyusotok szereti ezeket a tápokat?
(minden vágyam, hogy egyszer úgy habzsolja a tápot mint a reklámokban és ne keljen belé rimánkodni egy keveset)
Gyors válaszotokat előre is köszönöm.
Szia!
Az én kutyusom soha nem szerette a Royal Canint.Ráadásul úgy tudom,hogy abban is van csirke.Annak idején mi Purina Pro Plan-t adtunk neki.Egy darabig ette,de kb.egy éve,amikor a Perthes kezdődött nála,az étvágya is teljesen odalett.Számos tápon vagyunk túl.Egy darabig eszegette az Eukanuba sensitive-t,de nem túl nagy lelkesedéssel.A kozmetikusunk javasolta a Happy Dog Neuseeland-ot,és ez nagyon bevált!Igaz,hogy ezt is kevernem kell egy kevés konzervvel (Premiere nyúl+kacsa ill.pulyka+még valami,ami most hirtelen nem jut eszembe )Lényeg a lényeg,régen kidobálta a tápot és megette a konzervet,de mióta ezt kapja,fényesre takarítja a tányérját.Fressnapf-ban minden beszerezhető.
Tápváltás előtt állunk, de nem tudjuk igazán, hogy a Royal canin westie vagy a mini adult tápot válasszam-e.
Tapasztalatokat és észrevételeket várok ez ügyben.
Arra is kíváncsi lennék, hogy valóban megéri-e az árát vagy ez is csak a reklámról szól.
A kutyusom eddig is jó minőségű tápot kapott(bárányos rizseset vagy lazacos rizseset). Soha nem próbáltuk a csirkés tápot így nem tudom, hogy allergiás- e rá. Mégis minduntalan az állatorvosnál kötünk ki mert rendszeresen gombás a bőre. Az állatorvos szerint legyengül a bőr ellenálló képessége és lehet, hogy allergia is van a háttérben.
Már sok fajta tápot kipróbáltam mégis elég töredezett és gyér a szőre.
Arra is gondoltam, hogy mindig rizses tápot kapott- lehet arra allergiás a kutya?
A kutyám egyébként elég finnyás. A ti kutyusotok szereti ezeket a tápokat?
(minden vágyam, hogy egyszer úgy habzsolja a tápot mint a reklámokban és ne keljen belé rimánkodni egy keveset)
Mi is szeretnénk jelentkezni a következő rendeléshez két zsák kajával. Az egyik a szokásos mini adult, a másik viszont már a maxi adult. Meggie kutyánk kinőtt a junior korból
Köszi Judit előre is. _________________ Bonnie, Ashley és Meggie
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban