Köszi János!
Én nem szeretem ezeket a történeteket!
Hogy tehet valaki ilyet azzal az érző lénnyel, aki eddig leste minden kívánságát, neki ő volt az isten, netán még pénzt is hozott a házhoz a szaporulatával, csak úgy simán - mert már nem hoz hasznot - eladja.
Az ilyet én megbüntetném!
SZIASZTOK !
Szinte gondoltam hogy Nagykőrösön vagy a környékén lakik a hölgy, aki más fajtákat is hirdet (csivava stb...)
Az ilyen szaporítókra szakadjon rá az ég! _________________ Skottie Andi
Köszi János!
Hogy tehet valaki ilyet azzal az érző lénnyel, aki eddig leste minden kívánságát, neki ő volt az isten, netán még pénzt is hozott a házhoz a szaporulatával, csak úgy simán - mert már nem hoz hasznot - eladja.
SZIASZTOK !
Szinte gondoltam hogy Nagykőrösön vagy a környékén lakik a hölgy, aki más fajtákat is hirdet (csivava stb...) _________________ www.skot-terrier.hu
Wetteraui kennel
Köszi János!
Köszi János!
Az ilyet én megbüntetném! _________________ Skottie Andi
én beszéltem vele telefonon aztmondja hogy egybe ˙(5)kutya odaadná az egész brigádot potom 150 000-ért
sajna én egyszerre 5 kutyust nem is tudnék hova tenni meg pénzem sincsen
de megigértettem vel hogy nem engedi őket szabadon és nem adja őket menhelyre hanem vagy felveszi a kapcsolatot a fajtamentőkkel vagy felhiv engem és majd én keresek nekik átmenetileg valami helyet (még nem hivott) ugyhogy nem tudom mi van velük egyébként nagykőrösön vannak
hát ennyi
Találtam egy új oldalt ami hasonlít a myviphez vagy iwiwhez de ez CSAK kutyásoknak szól.
Érdemes megnézni. a Regisztráció ingyenes és meghívó sem kell.Még kutyádnak is tudsz profilt létrehozni. Szerintem nagyon jó pofa
Megnéztem a fejér megyei Herosz honlapját, de már nem találtam ott Mirát.
Tudunk róla valamit? Remélem minden rendben van vele. _________________ www.arthurblogja.blogspot.com
Most van egy búza skót a menhelyen, de láttam hogy már van egy másik skótod is, de aztán a képeid eltüntek a fórumból. Szeretnénk megismerni milyen az uj kutyus? _________________ www.skot-terrier.hu
Wetteraui kennel
Felnőtt skót terrier kutyusok várnak még szerető gazdira, csak leinformálható helyre , bizonyos feltételekkel. _________________ www.skot-terrier.hu
Wetteraui kennel
Azt azért még szeretném újra megemlíteni, nehogy bárki elfelejtse, hogy valójában mitől lettünk ennyire gyanakvóak és kétkedők veletek szemben.
Amikor még semmi mást nem tudtunk az ügyről csak amit egy-két helyen lehetett olvasni, akkor az volt az első lépésünk, nekem is és a skót terrier klub elnökének is, hogy felhívtuk Marikát és felajánlottuk, hogy segítünk, és nem csak azt mondtuk, hogy átvállaljuk az állatokat, nemnem, azt mondtuk, hogy ingyen kozmetikát kapnának, tápot vinnénk és pénzt. Erre Marika szinte azonnal támadó hangnemet vett fel, ahogy meghallotta kik vagyunk, és elutasított minden segítséget, miszerint neki van elég pénze, és nekünk semmi keresni valónk ott, és még aznap jelenti a rendőrségen, hogy hívogatják őt, és nem hagyják békén.
Tehát még egyszer! Még semmit nem tudtunk, csak hogy ott vannak a skótok. Csak segíteni akartunk, és egyből azt kaptuk, hogy semmi keresni valónk ott, és hívja a rendőrséget.
Ez egy normális reakció?! Te nem lepődtél volna meg?! Te nem kezdtél volna el szervezkedni?! Innen egyenes út vitt idáig, de ne felejtsük honnan indult! _________________ "It's a scottish thing, you wouldn't understand it.."
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban