Találtam egy új oldalt ami hasonlít a myviphez vagy iwiwhez de ez CSAK kutyásoknak szól.
Érdemes megnézni. a Regisztráció ingyenes és meghívó sem kell.Még kutyádnak is tudsz profilt létrehozni. Szerintem nagyon jó pofa
Találtam egy új oldalt ami hasonlít a myviphez vagy iwiwhez de ez CSAK kutyásoknak szól.
Érdemes megnézni. a Regisztráció ingyenes és meghívó sem kell.Még kutyádnak is tudsz profilt létrehozni. Szerintem nagyon jó pofa
Nagyon szeretnék a bolognese kiskutyámhoz egy kutyatáskát. Rendeltem már egyet, de 9000 ft volt, szeretném olcsóbban megúszni majd a nyári változatot:) Olyat keresek, amiből kilóg a fejecskéje, szóval tipikus kutyus táskát. A legjobb lenne, ha egyedileg lehetne valahol készítettni..láttam, hogy valaki beírt címet, de nekem az jött le, hogy az oldal már nem elérhető:S Szerintetek mekkora tskára van szükség? 45X30 elég?
Hát nekünk volt pár esete... de bármit megadnék elviselném dupla annyiszor bármilyen rosszat csinálna,csak lenne:S de sajnos nincs...
a legviccesebb sztori az az amikor télen a töltésen sétáltattam,és támadt egy ötlete vagy nem tudom,és lefutott a töltésen...vagyis inkább ugrált ki a hóból!!aztán vissza és ezt egész hosszú ideig...minden ugrás előtt és után csak a füle látszott ki a hóból!!!a legijesztőbb pedig az volt amikor sétáltattam az utcán,és meglátott egy macskát... meghúzta a pórázt nekem meg kicsúszott a kezemből...utánakaptam gyorsan de csak a lábammal tudtam rálépni a póráz végére...:S a szívem megállt,de ez nem volt elég,ahogy ráléptem,olyan nagy lendülettel indult meg hogy elszakadt a póráz,és ő meg rohant előre... és 5 méterre már út volt,ami elég forgalmas...akkorát kiabáltam h szegény úgy megijedt,de szerencsére megállt...utána leszidtam,hogy miért kell rám hoznia a frászt!!! de ennél durvább eset nem volt...csak az az 1...:S
na mennem kell,szép napot neked is
Hodi0630
remélem azért jönnek mások is majd:Dés nem csak mi tartjuk ebben a témában a lelket
a rágós eset elég kellemetlen...nekünk egyszer szegény tiszta kullancs lett!!!
ki lett víve a Dunára,a legelőre,és ott tele volt minden kullanccsal...először észre sem vettük,de amikor egyik ismerősünk megsimogatta és beletúrt a bundájába hozzáért egyhez és kiderült h kb. 10 ha nem több darab volt benne!!!:S
De nem történt semmi,kapott a szőrére ilyen cseppeket,és egy idő után eltűntek de a mi kis ebünknek megvolt a maga kis rossz szokása... amikor kinyitottuk a kaput( családi ház) mert mennünk kellett suliba,mindig kijött...és persze észrevettük és beküldtük akkor mindig mint akit lelőttek úgy vonszolta magát,és minden második lépésénél visszanézett.aranyos volt.
Meg volt egy időszaka amikor szökős volt...többször is a Dunánál a töltésen találták meg,vagy a szomszéd utcában...egyszer anyum elkapta a szomszéd utcában nem szólt semmit,hazavitte,és hát ott kapott...nem nagyot,de megértette mert nem vonyított...biztos tudta miért kapta...este 11 volt:S Utána nem csinált több ilyet!!!de persze anyum az olyan hogy ő mondta a magáét,mind egy volt hogy kutya nem kutya
Hál'Isten nekünk nem voltak ilyen sztoriink. Ha meglógna, még a szívem is megállna:( Még szerencse, hogy megtaláltátok a kis szökevényt:) Nagyon sok olyan hirdetést olvasok itt a neten, amiben eltűnt kutyikat keresnek. A szívem sajog bele, meg abba is, hogy mi lehet a picurkákkal.
A zárható kukát még nem vettem meg, talán hétvégén sor kerül rá!
Amikor reggel készülődünk, ott van mindíg a lábunk alatt Marci. Amikor már az ajtónál állunk és köszönünk neki, felül a kanapéra és onnan néz ránk. Aranyosan kivárja, hogy hazaérjünk:) Akkor "fakad sírva", ha még hallja a hangunkat a ház előtt.
Most megyek, mert dolgom van:) Szép napot Neked! Zsu
remélem azért jönnek mások is majd:Dés nem csak mi tartjuk ebben a témában a lelket
a rágós eset elég kellemetlen...nekünk egyszer szegény tiszta kullancs lett!!!
ki lett víve a Dunára,a legelőre,és ott tele volt minden kullanccsal...először észre sem vettük,de amikor egyik ismerősünk megsimogatta és beletúrt a bundájába hozzáért egyhez és kiderült h kb. 10 ha nem több darab volt benne!!!:S
De nem történt semmi,kapott a szőrére ilyen cseppeket,és egy idő után eltűntek de a mi kis ebünknek megvolt a maga kis rossz szokása... amikor kinyitottuk a kaput( családi ház) mert mennünk kellett suliba,mindig kijött...és persze észrevettük és beküldtük akkor mindig mint akit lelőttek úgy vonszolta magát,és minden második lépésénél visszanézett.aranyos volt.
Meg volt egy időszaka amikor szökős volt...többször is a Dunánál a töltésen találták meg,vagy a szomszéd utcában...egyszer anyum elkapta a szomszéd utcában nem szólt semmit,hazavitte,és hát ott kapott...nem nagyot,de megértette mert nem vonyított...biztos tudta miért kapta...este 11 volt:S Utána nem csinált több ilyet!!!de persze anyum az olyan hogy ő mondta a magáét,mind egy volt hogy kutya nem kutya
Nem tudom hol van mindenki!?
Én naponta egyszer feljövök hogy megnézzem történt e valami!!
régebben többen voltak
Nézegetem én is, hogy történik-e valami, de csak mi ketten sopánkodunk itt:(
Nincs valami megvitatni valónk? Valami bolis:) Egyik nap egy rágógumit kellett kivágnom a bolim szőréből. A kis butus kiszedte volna a lányom papírkosarából..., hát így sikerült. Most egy olyan papírkosarat kell vennem, aminek van teteje:) Végül is mi voltunk a figyelmetlenek, igaz? Nah, csók a családnak!!! Megyek:
Nem tudom hol van mindenki!?
Én naponta egyszer feljövök hogy megnézzem történt e valami!!
régebben többen voltak
Nézegetem én is, hogy történik-e valami, de csak mi ketten sopánkodunk itt:(
Nincs valami megvitatni valónk? Valami bolis:) Egyik nap egy rágógumit kellett kivágnom a bolim szőréből. A kis butus kiszedte volna a lányom papírkosarából..., hát így sikerült. Most egy olyan papírkosarat kell vennem, aminek van teteje:) Végül is mi voltunk a figyelmetlenek, igaz? Nah, csók a családnak!!! Megyek:
Hát nem sajnos nem lett semmi,viszont lehet h kapunk ismerősöktől havanese keverék kiskutyát,de még nem biztos
ha az sem jön be akkor tuti hogy veszünk egyet
majd tavasszal
Szia! Látom, néha Te feljössz ide, ez nagyon jó! De hol vannak a többiek? Szép napot!
Hát nem sajnos nem lett semmi,viszont lehet h kapunk ismerősöktől havanese keverék kiskutyát,de még nem biztos
ha az sem jön be akkor tuti hogy veszünk egyet
majd tavasszal
Most akitől a Fifit kaptuk,megint úgy volt hogy lesznek kölykök,de szerintem nem lesz semmi belőle...ha igen annak nagyon fogok örülni
de kicsi az esélye!!!szüleimet most győzködöm hogy ha ez nem jön be akkor vegyünk egyet de nem igazán szeretnék
Végül is elfelejtettem megkérdezni, van-e már kiskutyád?
Zsu
Most akitől a Fifit kaptuk,megint úgy volt hogy lesznek kölykök,de szerintem nem lesz semmi belőle...ha igen annak nagyon fogok örülni
de kicsi az esélye!!!szüleimet most győzködöm hogy ha ez nem jön be akkor vegyünk egyet de nem igazán szeretnék
Sziasztok!
Nem nagyon pörgős itt az élet, nagyon sajnálom! A bolik pedig azt érdemlik, hogy 0-24-ig bszéljenek róluk, akár az ember gyerekekről. Hol vagytok boli gazdik? Nagyon várlak benneteket! Nekem is van egy boli "fiam", imádom, él-hal érte a család. Nov. 23-án múlt egy éves. Nélküle már elképzelhetetlen lenne az életünk:) Beszélgessünk hát róluk!
üdv.: Zsu
Sziasztok!
Nyuszimókus,szerintem ha a kutya kiskorától a nyuszi társaságában van,nem lesz semmi gond,a bolognesek nagyon értelmes kutyák,nekem is volt másfél évig,de a mi hibánkból belefulladt a medencénkbe...(el is lett adva...mindenki ki volt,mert hát családtag lett az a kis idő alatt is,próbálom azt gondolni hogy ennek így kellett lennie,de nehéz)amikor megkaptam húsvétra,egy elég izgága kis kutya volt és nagyon szeretett a lábak között vagy az ölben aludni...amikor ki lett szoktatva,sokáig beszökött,de egy idő után megtanulta a dorgálásból hogy nem szabad,és azután a nyitott ajtó előtt állt és ''szuggerált'' hogy mikor engedi be valaki...nekünk családi házunk van és nagy udvar,ott aztán keresztül kasul rohangált egész nap,főleg ha volt ki játsszon vele...ő volt a tökéletes kutya...értelmes volt engedelmes játékos...kár hogy ilyen hamar elment...
lényeg a lényeg,ha együtt vannak sokáig,akkor megszokják egymást és nem lesz semmi baj...a bolognesek meg szerintem annyira nem ugatósak...csak ha muszáj...remélem tudtam segíteni
Én most "várom" a bolognese kiskutyám érkezését, kb 2 hét múlva fog megszületni. Az anyukáját már réóta ismerem, és miatta szerettem bele ebbe a fajtába(L). Azonban van egy icipici problémám és a tanácsotokat szeretném kérni. Van egy nyuszim a neve Dorka, ő szabadon él a lakásban és imááádom:) Nagyon sokat foglalkozom vele, ezért nagyon komunikatív, okos és jól nevelt. Szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok ki fogtok jönni? A kutyus akit ismerek egy borzatsztóan édes, kedves okos kiskutyus, nem tudnám elképzelni, hogy kárt tenne benne. Egyszer összehoztuk őket, de a Dorka akkor még pici volt, a kutyus meg már nagy és a nyuszi kicsit félt, de a kutya oda volt teljesen.. Felvettem a kapcsolatot egy nyusziklubbos hölggyel, és ő azt írta, h semmiképpen ne tartsam együtt, nem jó ötlet. Hallott olyanokról, hogy a nyuszit halálra harapta egy bolognese(???), meg a bolognese nagyon ugatós(ezt nem tapasztaltam??) és a nyuszit halálra fogja stresszelni. Kérlek írjatok mit tegyek!!
Én most "várom" a bolognese kiskutyám érkezését, kb 2 hét múlva fog megszületni. Az anyukáját már réóta ismerem, és miatta szerettem bele ebbe a fajtába(L). Azonban van egy icipici problémám és a tanácsotokat szeretném kérni. Van egy nyuszim a neve Dorka, ő szabadon él a lakásban és imááádom:) Nagyon sokat foglalkozom vele, ezért nagyon komunikatív, okos és jól nevelt. Szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok ki fogtok jönni? A kutyus akit ismerek egy borzatsztóan édes, kedves okos kiskutyus, nem tudnám elképzelni, hogy kárt tenne benne. Egyszer összehoztuk őket, de a Dorka akkor még pici volt, a kutyus meg már nagy és a nyuszi kicsit félt, de a kutya oda volt teljesen.. Felvettem a kapcsolatot egy nyusziklubbos hölggyel, és ő azt írta, h semmiképpen ne tartsam együtt, nem jó ötlet. Hallott olyanokról, hogy a nyuszit halálra harapta egy bolognese(???), meg a bolognese nagyon ugatós(ezt nem tapasztaltam??) és a nyuszit halálra fogja stresszelni. Kérlek írjatok mit tegyek!!
Sziasztok!!!Csak most találtam meg ezt az oldalt úgyhogy új vagyok!!!kölyökkutyát szeretnék vásárolni,viszonylag olcsón!!!vagy ha valakinek van ajándékba az még jobb lenne az én másfél éves Bolognese kutyám Fifi egy hete halt és (bár nem lesz olyan mint ő)szeretnénk pótolni azt az űrt!!!nagyon nagy egyéniség volt egy angyal...ha valaki tud segíteni annak nagyon megköszönném!!!
Van egy 1éves Bolognese kiskutyám és sokat nézegetek a neten különböző cikkeket.Egyszer egy oldalon láttam hogy Havanese találkozót tartanak. Lehet hogy buta kérdés de szoktak Bolognese találkozót is tartani? mert erre utaló hirdetést nem láttam még.Én elég új vagyok itt szóval ha tudtok válaszoljatok .
Előre is köszi
Szia!
Én sem találtam a neten Bolognese találkozót! Írtam a Havanese klubnak és azt írták szívesen látják a "rokonokat". Azt javaslom, hogy járjunk oda s ha már mi is többen leszünk akkor majd szervezhetünk magunknak is talit.
Köszi ,hogy te is érdeklődtél szerintem is a te megoldásod lesz a nyerő.Ha gondolod MSN címet is cserélhetünk (kedvencünkel való tapasztalat cserére, vagy csak a csínyek megosztására amiket elkövetnek)
Van egy 1éves Bolognese kiskutyám és sokat nézegetek a neten különböző cikkeket.Egyszer egy oldalon láttam hogy Havanese találkozót tartanak. Lehet hogy buta kérdés de szoktak Bolognese találkozót is tartani? mert erre utaló hirdetést nem láttam még.Én elég új vagyok itt szóval ha tudtok válaszoljatok .
Előre is köszi
Szia!
Én sem találtam a neten Bolognese találkozót! Írtam a Havanese klubnak és azt írták szívesen látják a "rokonokat". Azt javaslom, hogy járjunk oda s ha már mi is többen leszünk akkor majd szervezhetünk magunknak is talit.
Előre is köszi
Sziasztok Mindenki!
Nagy öröm ért,képzeljétek...)
Időközben rátaláltam a Szerelmemre.Igazából egy nap alatt döntöttem. :)Meglátni és....Ezert is voltam elveszve,mert minden szabadidőmet a kis Chiara (Kiárá)-val töltök.
Szóval gyönyörű,hibátlan kiállítási minőségű kiskutya.Egy nagyon kedves,profi,elhivatott tenyésztőtől van,akinek csodálatos kutyái vannak és sok szeretettel neveli őket..Ez a kiegyensúlyozottságán is látszik,és hogy jó evő,alvó,boldog kutyus.Ha gondoljátok szívesen küldök róla képeket.Hadd dicsekedjek már... )))Most is itt fekszik az ölemben,ahogy írok.. Grétosz
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban