Igen, én is attól tartok, h Kolbi egyszer csak megunja és megforgatja a szemtelen kölyköt
Fura, h Kolbi azért sokkal idősebb Frodinál (Frodi most volt 6 hónapos), vagy lehet, h épp ezért nem érzi még konkurenciának?
Teljesen rá voltam görcsölve a szobatisztaság kérdésre
Aztán a kutya (épp olyan gyorsan és egyszerűen , mint anno a fiam) megoldotta.
Jött a jó idő , és az egész napos bennt pocolást felváltotta a bandázás a két kinti kutyahaverral.Éjszaka vagy ha elmegyünk itthonról, akkor még teszek ki kutyapapírt a biztonság kedvéért, de ki szokta bírni
A kérdésem a kinti cimbikkel kapcsolatos: arra figyeltem fel, h Frodi megjelöli (lepisili) Kolbászt (4 éves kistestű keverék ebünket).Egyszerűen odaáll mellé, felemeli a hátsó lábát és ahol éri a szerencsétlent.
A másik kutyust (Radar-10 hónapos németjuhász) nem inzultálja ilyen módon.
Kolbi egyenlőre tűri, de attól tartok h egyszer ráun.
Van valami oka a kutya megjelölésnek? Ez az én kutyám, v valami ilyesmi???
Szegény Kolbász!!!!!
Nekem lány kutyusaim vannak,és ivartalanítottak,ilyet nem tapasztaltam.
Azt igen,hogy felüljelölik egymás pisijét,de az se vészes.Gondolom azt akarja ezzel mutatni,hogy ő a falkavezér,de ez csak tipp tőlem.
Minden esetre szegény Kolbászt sajnálom,aztán majd az is lehet,hogy helyre teszi egyszer Frodi egóját!!!
Teljesen rá voltam görcsölve a szobatisztaság kérdésre
Aztán a kutya (épp olyan gyorsan és egyszerűen , mint anno a fiam) megoldotta.
Jött a jó idő , és az egész napos bennt pocolást felváltotta a bandázás a két kinti kutyahaverral.Éjszaka vagy ha elmegyünk itthonról, akkor még teszek ki kutyapapírt a biztonság kedvéért, de ki szokta bírni
A kérdésem a kinti cimbikkel kapcsolatos: arra figyeltem fel, h Frodi megjelöli (lepisili) Kolbászt (4 éves kistestű keverék ebünket).Egyszerűen odaáll mellé, felemeli a hátsó lábát és ahol éri a szerencsétlent.
A másik kutyust (Radar-10 hónapos németjuhász) nem inzultálja ilyen módon.
Kolbi egyenlőre tűri, de attól tartok h egyszer ráun.
Van valami oka a kutya megjelölésnek? Ez az én kutyám, v valami ilyesmi???
Sűrgős ! Kedveseim komoly gondom van ! a kutyám aki 2hónapja van nálam 3 hete sétáltatás előtt a szőnyegre piszkít ... : pedig reggel este mindig leviszem . pusszancs Ibolya
Szióka!!!!
Ha jól emlékszem,akkor már van ilyen téma,majd mindjárt megnézem.
Így nagyon nehéz tanácsot adni,hogy nem tudjuk mennyi idős a kutyus.
Változó a kutyusoknál a szobatisztaság kialakulása.Ráadásul,ha fiatal a kutyus,akkor kevés a kétszeri levitele.
Esetleg lehet a kaki amiatt is,hogy valami olyan kajcit kapott,ami a kis pocijának nem esett jól!!!
Csak azt tudom írni,hogy nagy-nagy türelem kell,rengeteg dícséret amikor sikerül lenn elvégeznie a dolgát.Van olyan kutyus,aki 4-5 hónapos korára szobatiszta,de van,akinél még 7 hónaposen is előfordulnak balesetek!!
Szóval csak türelem,türelem!!
Jól emlékeztem,már volt ilyen téma,beteszem neked ide a linkjét,érdemes visszaolvasnod,hátha találsz hasznos tanácsokat!!!
http://pet.site.hu/viewtopic.php?t=74
Sűrgős ! Kedveseim komoly gondom van ! a kutyám aki 2hónapja van nálam 3 hete sétáltatás előtt a szőnyegre piszkít ... : pedig reggel este mindig leviszem . pusszancs Ibolya
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban