Ezen az oldalon az én egyik barátnőm látható az ő vendékönyvébe ha kérdztek valamit az agarakról akkor majd folyamatosan nézzétek a lapot és talán fog válaszolni.
Sziasztok agarasok.Én egy pécsi volt "orosz agaár tenyésztő,tartó"vagyok,és szeretném tudatni veletek,hogy Balázs Karina (Limbach kennel.)volt,van és lesz.Ma voltam náluk,és el kell hogy mondjam nektek,páratlan szépségű és vérvonalú kutyákkal rendelkezik.Kár volt őt,egyeseknek leírni,mivel aki igazi orosz agaras,az tisztában van,az ő tenyésztői munkájával,és hozzáértésével,illetve kiállítási eredményeivel.Sajnos kiállításon nem véletlenül nem látható,de ez privát dolog.Akit érdekelnek a kutyái,az ő beleegyezésével szívesen megadom az elérhetőségeit.Ha nem is mint,vevő,csak mint fajtakedvelő,stb...ne sajnáld az időt,nyitott mindenki felé.
Rita Pécsről
hello,
nem hiába irod!
ha legközelebb lesz vmi ilyesmi irsz ide megint?
még mindig szeretnék olasz agar kutyust csak tavaly különbözö okok miatt nem lehetett.Szoval még mindig olasz agár kölyök keresésében vagyok és lehet ha kimegyek ilyen mókákra akkor találok.
Köszi előre is és szép napot;)
hello,
nem hiába irod!
még mindig szeretnék olasz agar kutyust csak tavaly különbözö okok miatt nem lehetett.Szoval még mindig olasz agár kölyök keresésében vagyok és lehet ha kimegyek ilyen mókákra akkor találok.
szia
születtek kis olaszok. nem tudom van-e még eladó kölyök
gilanyijudit@citromail.hu itt érdeklődhetsz.
hello,
nem hiába irod!
Elküldve: 2008 Aug. 30. Szombat 14:00 Hozzászólás témája:
[i]sziasztok.
isaszegi agár pályára várunk minden verseny szellemel rendelkezö agarat és gazdiját.isaszegtöl 5km-re dány irányába van a pálya.minden 2 .hétvégén versenyek és fergeteges hangulat.ha nincs még agarad ne keseredj el rengeteg hires és elismert tenyésztötöl lehet kutyust venni.(pl.whipet,oroszagár,magyaragár,angolagár.)mindenkit nagyon sok szeretettel várunk.
a versenyek idö pontját idöben közlöm mindenkivel akit érdekel.[/color][/b][/i]
Jurta 3-4 év körüli, ivartalanított magyar agár kan. Rendkívül aktív, barátságos, bújós, puhaszőrű, kedves kutya. Higgadt, fejedelmi. Más kutyákkal való viszonya nem egyértelmű, a "falka" tagjaival barátságos, falkán kívül viszont támadólag léphet fel. Elsősorban szuka kutya mellé vagy egyedüli kutyának ajánljuk olyan helyre, ahol rendelkeznek kutyás tapasztalattal és komolyan veszik Jurta falkán kívüli kutyák irányába mutatott viselkedését. Sportos, szerető gazdát keres, lehetőleg kertes házba.
A kutyáról a 06-30-284-12-78-as vagy a 06-30-331-02-02-es telefonszámon, illetve az info@futrinkautca.hu http://gallery.site.hu/d/4918538-1/Jurta_17.jpg http://gallery.site.hu/d/4651089-1/DSCF6710.JPG
A miskolci menhelyen van egy fajtatiszta magyar agár kan. Felkerült az agármentő oldalra is, de gazdi még sehol, és Norbi egyre rosszabb állapotban van, depressziós, zavarodott és állandóan szökne. A házából nem sikerült kicsalogatni, csak feküdt...
Naki sürgős gazdi kéne....vagy ideiglenes befogadó! Segítsetek...
A miskolci menhelyen van egy fajtatiszta magyar agár kan. Felkerült az agármentő oldalra is, de gazdi még sehol, és Norbi egyre rosszabb állapotban van, depressziós, zavarodott és állandóan szökne. A házából nem sikerült kicsalogatni, csak feküdt...
Naki sürgős gazdi kéne....vagy ideiglenes befogadó! Segítsetek... _________________ Gazdára váró agarak a http://agar.uw.hu -n!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban